Mornar net
Moderatorji: moderator2, moderator
Mornar net
Ej al ne znam najdet ali po novem Mornar net nima več rubrike OPREMA??
Re: Mornar net
Nima. Sem jim poslal mail, da ni te rubrike pa še nekaterih drugih, odkar so prenovili stran pa ni nobenega odgovora. 
lp.
lp.
Bedaki so sej zravn jaht mormo še kak štrik kupt matr haha
Rabim en vinč ST pa ga tud pr mesarju nimajo tle pa ni rubrike pa dopust je tu
Jaz sem tudi oddal oglas za ročne komande Suzuki, pa so mi ga skenslali , oglas...ni več možno prodat ali kupit, vsaj trenutno ne
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Zjebal so vse.Tud barke ki muvajo so meni motece.Kaj.mi zoomira saj mam ocala:)
Tudi oglasa se ne da umaknati sem jih kon.in so mi oni odstranili moj oglas,nasplošno mi ni ušeč nova stran. 
Ja po slovensk zjebat vse kar je kdaj blo ok
Meni osebno pa je nova stran všeč, seveda ima ponkljivosti, ki pa mislim, da jih bodo hitro odpravili. Prenova je bila nujna, ker tisto prej je bilo enostavno zastarelo.
Če hočemo, da bo oglasnik dober, je dobro, da se pošlje nek feed-back in verjamem, da bo lastnik dobre ideje tudi akceptiral in jih počasi implementiral na stran.
Se pa strinjam, da je vedno pri novih zadevah tudi kaj slabše, povsod je tako, pri vsakem izdelku, vendar to je enostavno napredek. Problem nastane samo, če je več slabega, kot pa dobrega.
Če hočemo, da bo oglasnik dober, je dobro, da se pošlje nek feed-back in verjamem, da bo lastnik dobre ideje tudi akceptiral in jih počasi implementiral na stran.
Se pa strinjam, da je vedno pri novih zadevah tudi kaj slabše, povsod je tako, pri vsakem izdelku, vendar to je enostavno napredek. Problem nastane samo, če je več slabega, kot pa dobrega.
Saj z mplovcem mi je bilo enako pa sem se navadil isto je z android verzijami, windowsi iz w7 na w8 bog pomagaj takoj inštalacija, classic shellov itd. Začetni šok je potem se navadiš.
Ma upam ,da nazaj postavijo stran opremaSem večkrat kaj pogledal,včasih kaj prodal in kupil.
Sem klical, pa pravijo, da rubrike oprema ne bo več.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Se bo pa use skup na bolho preselil kjer bojo pa se kako rubriko z veseljem naredli. Res da je bolha bolj uni verzalna mornar pa samo navticno usmerjen ampak se bomo ze nekak znasli. Nenazadnje imamo tudi morjeplovca 
Še malo,pa tudi bark pod 100000 evrov ne bomo mogli kupiti ali pa prodati preko mornarja..
Tudi zadnjih 100 oglasov ni več in kr nekaj zgleda se bo treba na bolho ali pa Njuškalo prestaviti..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost