Nakup vikenda

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Janezbul
Poročnik fregate

Nakup vikenda

OdgovorNapisal/-a Janezbul » To Nov 03, 2020 11:40

Pozdravljeni,
sorodnik kupuje vikend hišo na morju. Lokacija Krk. Če kdo ve za kakšnega, prosim za info na ZS.
Nisem napisal niti vrednosti, niti bližine morja, niti ostalega kar je pomembno - bo že sfiltriral sam, potem ko bo videl. Tudi lokacija (Krk), lahko malce odstopa, če ostalo navduši.
Lp
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

Re: Nakup vikenda

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » To Nov 03, 2020 12:00

mislim da boš lažje kaj našel na samsvojmojster forumu, kot pa tu, kle se še čolnov skoraj nič ne proda, kje šele nepremičnine.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » To Nov 03, 2020 13:46

Mislim, da je se vedno kar dober cas za kupit nepremicnino na Hrvaskem. Najboljsi je bil nekaj let nazaj, ko je blo ful ponudbe, prodalo se ni pa nic kaj dosti. Zdaj jo je manj a se tudi ne prodaja ravno veliko. Se pa na Krku vidi kar nekaj obnavljanja starih his ali gradnja novih vendar bolj ali manj vsaj km stran od morja. Nekaj tega sem videl, ko sem poleti kolesaril iz Solin proti Vrbniku. Poleg tega je blo kar nekaj drazb za neprodane objekte a ne vem ce so se.

Treba si je vzet cas in se malo zapeljat okoli agencij in kak oglas prebrat ter si ogledat nekaj lokacij. Tako dobis obcutek kaj ti ustreza in kaksne so cene. Normalne cene so severni in vzhodni pa morda severno zahodni del otoka. Baska, Punat, Krk - precej drazje. Baska brezveze ker je dol guzva za popizdit. SV del otoka je guzve manj, pa tut cene so mal nizje. Jaz bi gledal okoli Sila, Klimna, Njivic ter vmes v notranjosti.

Upam, da sem kaj pomagal, nic konkretnega a moja izkusnja je pac taka :) Vso sreco, Krk je bomba !!!
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » To Nov 03, 2020 14:44

to se motiš. počakaj slabo leto, da zmanka denarja in turistov, pa potem kupi.

leta 2022 bo evropa na razprodaji, kakor koli se to že žalostno sliši, ampak zdele ni čas za razdajanje financ.
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » To Nov 03, 2020 15:12

Na FB imaš skupino Nepremičnine hrvaška obala. Je dosti ponudb za Krk

https://www.facebook.com/groups/514775256117696

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov