Pozdravljeni,
sorodnik kupuje vikend hišo na morju. Lokacija Krk. Če kdo ve za kakšnega, prosim za info na ZS.
Nisem napisal niti vrednosti, niti bližine morja, niti ostalega kar je pomembno - bo že sfiltriral sam, potem ko bo videl. Tudi lokacija (Krk), lahko malce odstopa, če ostalo navduši.
Lp
Nakup vikenda
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Nakup vikenda
mislim da boš lažje kaj našel na samsvojmojster forumu, kot pa tu, kle se še čolnov skoraj nič ne proda, kje šele nepremičnine.
- 1stofficer
- Admiral
Mislim, da je se vedno kar dober cas za kupit nepremicnino na Hrvaskem. Najboljsi je bil nekaj let nazaj, ko je blo ful ponudbe, prodalo se ni pa nic kaj dosti. Zdaj jo je manj a se tudi ne prodaja ravno veliko. Se pa na Krku vidi kar nekaj obnavljanja starih his ali gradnja novih vendar bolj ali manj vsaj km stran od morja. Nekaj tega sem videl, ko sem poleti kolesaril iz Solin proti Vrbniku. Poleg tega je blo kar nekaj drazb za neprodane objekte a ne vem ce so se.
Treba si je vzet cas in se malo zapeljat okoli agencij in kak oglas prebrat ter si ogledat nekaj lokacij. Tako dobis obcutek kaj ti ustreza in kaksne so cene. Normalne cene so severni in vzhodni pa morda severno zahodni del otoka. Baska, Punat, Krk - precej drazje. Baska brezveze ker je dol guzva za popizdit. SV del otoka je guzve manj, pa tut cene so mal nizje. Jaz bi gledal okoli Sila, Klimna, Njivic ter vmes v notranjosti.
Upam, da sem kaj pomagal, nic konkretnega a moja izkusnja je pac taka
Vso sreco, Krk je bomba !!!
Treba si je vzet cas in se malo zapeljat okoli agencij in kak oglas prebrat ter si ogledat nekaj lokacij. Tako dobis obcutek kaj ti ustreza in kaksne so cene. Normalne cene so severni in vzhodni pa morda severno zahodni del otoka. Baska, Punat, Krk - precej drazje. Baska brezveze ker je dol guzva za popizdit. SV del otoka je guzve manj, pa tut cene so mal nizje. Jaz bi gledal okoli Sila, Klimna, Njivic ter vmes v notranjosti.
Upam, da sem kaj pomagal, nic konkretnega a moja izkusnja je pac taka
to se motiš. počakaj slabo leto, da zmanka denarja in turistov, pa potem kupi.
leta 2022 bo evropa na razprodaji, kakor koli se to že žalostno sliši, ampak zdele ni čas za razdajanje financ.
leta 2022 bo evropa na razprodaji, kakor koli se to že žalostno sliši, ampak zdele ni čas za razdajanje financ.
Na FB imaš skupino Nepremičnine hrvaška obala. Je dosti ponudb za Krk
https://www.facebook.com/groups/514775256117696
https://www.facebook.com/groups/514775256117696
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov