CAR napisal/-a:kr3mn1 čudi me, da ti ki si vseved tukaj na forumu tega ne veš, saj se spotakšneš skoraj v vsak post pa naj bo to cerada, električni avti, sprayhood....Moj odgovor glede krste in ostalih tvojih vprašanj je ne vem, niti me to ne zanima, imam pa toliko pameti, da vem, da se nekdo ne bi igral s takšnimi posnetki na službeni strani.
hvala za rahlo provokativen odgovor na resno postavljeno vprašanje.
da nekaj razčistiva - pišem samo tam, kjer imam izkušnje ali znanje. do sedaj sem ti večkrat argumentiral s trdnimi dokazi, pa si vedno samo nehal pisat potem, nikoli odgovoril, samo nekako se greš pokroviteljske igrice.
da ti razložim kako stvar, ko vidim da se malce zatikješ spet tam, kjer ti je zgleda padla krona iz glave
cerada:v temi, katero sem odprl, in slikovno podprl, me je vprašal en uporabnik okoli cerade za čoln. v to isto temo, si ti isto pisal, jaz sem samo dodal, da mora čoln imet tam ter telefonsko.
viewtopic.php?f=2&t=26061&start=30slike na koncu teme. aja. nekih 20-25 kontejnerjev in flatrackov na leto odpremimo. seaworthy packaging ti kaj pove? OT kontejnerji? mislim da smo že kako cerado tud strgali, pri količini, ki jih premečemo. da o FL ne govorim, ko moraš manjšo hišo zapakirat, in bog ne daj, da v naslednjih 2-3 mesecih (pri tem da se prevaža čez oceane) pride do vdora vode in/ali nastanka plesni, da uniči elektroniko. tako da, recimo da vem kako pravilno koncipirat pokrivalo. čeprav ga nisem jaz ne risal, ne delal, sem hotel povišano cerado, z zračniki levo in desno. aja. pa temu gospodu in njegovemu zetu, delamo nove hidravlične prikolice za prevoz čolnov do dvigala in nazaj. ga lahko vprašaš, če ne verjameš.
sprayhoodzato ker sem vprašal, če lahko pove stroškovnik, da bo še kak drug samograditelj vedel kaj ga čaka, in če se splača kupit ali sam naredit? jaz šivat profesionalno ne znam, zato nesem h Marini. Se pa veliko čolnov s tega foruma vozi z raznimi ograjicami, nosilci etc, ki so prišle nič manj kot izpod mojih rok. med drugimi še nekih 50-60 sider. drugače pa smo včasih delali tudi take stvari (sicer ni čoln, je pa ograja)

za kar pa sedaj ni več časa. recimo da vem, kaj je nerjavno jeklo, in koliko je dela v čem. pa kako narisat skico za en bimini. toliko kot sem jaz 1.4404 cevi in kolen za biminije pošenkal tu po forumu, jih ni noben drug.
električni avtihja...kaj naj rečem. dobil si me. do sedaj sem se samo z dvema električnima voziloma ubadal. s tistimi dvema, katere sem sam predelal in dodelal. včasih smo kooperirali z g.Zoričem, Stoja d.o.o., če ti kaj pove. ko sem to omenil enkrat NT, se Iztok ni 4 leta z menoj pogovarjal. zakaj, nisem spraševal, so že nekaj imeli med seboj. Predelal sem modrega Dobloda, ozirom dodelal, ko ga je sesipalo, ter sestavil skupaj kopijo Ford GT40 modela, z audijevim obrnjenim menjalnikom, prestavnim mehanizmom od boxerja (porsche), deli od korvete, pa 2x po 100kW elektromotorja v spliter boxu. ker se je projekt zavlekel časovno, sem prevzel potem neke projekte v indiji. elektromotorje se je v stoji delalo. frekvenčniki, so se delali tam. in vgrajevalo LiPoFe baterije. kaj sedaj počne Miro, pojma nimam, vem pa nekaj, da mi ne mora nihče očitat, da ne vem kaj je električen avto.