Pogrešam...

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

Re: Pogrešam...

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Nov 26, 2020 12:28

Forumi so pač zastareli. Tudi Facebook bo nekoč.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Če Nov 26, 2020 12:30

MareC napisal/-a:
kr en napisal/-a:Veliko je članov, ki so se res totalno potuhnili. To so bolid, pa burjovc, pa skiper1 in Lipnik (CC). Tudi mitjaP je utihnil. Pa se mnogi, ki so nekako pisali zgodovino tega foruma in predvsem naših druženj, kar je razvidno iz novinčevega filmčka.

če pogledaš se je veliko članov tudi preselilo na FB skupino Morjeplovec
tam je toliko boljše, ker se vseeno ne skrivajo za nekimi imeni, se mi zdi da debata veliko bolj teče in je manj zajebavanja
skoraj vsi so tam :)

ti mene skoz zajebavaš. te bo en dan spodaj počakal :)
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Nov 26, 2020 12:32

H2O napisal/-a:Forumi so pač zastareli. Tudi Facebook bo nekoč.

Brane, niso zastareli, a tu se ljudje skrivajo za izmišljenimi imeni in potem v veliki večini anonimno drkajo vse počez
če bi bil forum transparenten tj. Ime priimek, fotografija in potrditev enega člana za garancijo, bi tudi ta funkcioniral
sam sem član nekaj forumov kjer smo objavljeni z imenom in priimkom ter sliko in stvar laufa super
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Nov 26, 2020 12:33

kr3mn1 napisal/-a:
MareC napisal/-a:
kr en napisal/-a:Veliko je članov, ki so se res totalno potuhnili. To so bolid, pa burjovc, pa skiper1 in Lipnik (CC). Tudi mitjaP je utihnil. Pa se mnogi, ki so nekako pisali zgodovino tega foruma in predvsem naših druženj, kar je razvidno iz novinčevega filmčka.

če pogledaš se je veliko članov tudi preselilo na FB skupino Morjeplovec
tam je toliko boljše, ker se vseeno ne skrivajo za nekimi imeni, se mi zdi da debata veliko bolj teče in je manj zajebavanja
skoraj vsi so tam :)

ti mene skoz zajebavaš. te bo en dan spodaj počakal :)

ni res :mrgreen: konstruktivna debata se temu reče :wink: :wink:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Nov 26, 2020 12:39

Meni se zdi ta forum kar strpen. Vsaj v primerjavi z ostalimi slovenskimi forumi. Verjetno tudi zato, ker se večina forumašev osebno pozna.
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Nov 26, 2020 14:49

MareC napisal/-a:
H2O napisal/-a:Forumi so pač zastareli. Tudi Facebook bo nekoč.

Brane, niso zastareli, a tu se ljudje skrivajo za izmišljenimi imeni in potem v veliki večini anonimno drkajo vse počez
če bi bil forum transparenten tj. Ime priimek, fotografija in potrditev enega člana za garancijo, bi tudi ta funkcioniral
sam sem član nekaj forumov kjer smo objavljeni z imenom in priimkom ter sliko in stvar laufa super

Se strinjam! Nekoč sem tudi napisal, da če bi si na forumu vsak dovolil komentirati na način, kot bi to bilo v živo, potem bi bilo precej več kulture in manj prepucavanja... Tisto, kar si upam nekomu povedati v obraz in za tem tudi stati, toliko si upam tukaj gor - in niti procenta več. Ker skrivati se za nekim nickom je že v redu, pač zasebnost, ampak kar si dovoli kar nekaj ljudi početi v zavetrju nicka, je pa včasih res adijo. Poznam kar nekaj ljudi, ki so bili tudi "pionirji" tega foruma, dali so veliko in vzeli zelo malo ali pa nič, danes se pa samo še smejijo temu forumu. In jih razumem, ker kar se jim je dogajalo tukaj, tega si niso zaslužili. Danes zjutraj sem enemu od njih poslal printscreen, ker je bil ravno omenjen kot "pogrešan"... Pa sem dodal: "Forum te pogreša"... Odgovoril mi je, da on pa njega ne več... Še enkrat - objavi toliko, kot si upaš povedati v živo, pa bo veliko lepše.
Ostanite zdravi, takoj za tem pa: MIRNO MORJE!!!
LP, Boja
Green to green or red to red, safely go ahead!
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Nov 26, 2020 15:04

Forum je tako dober, kot je moderiranje.
In to je pred leti ušlo iz vajeti @admin-u
O tem sem že takrat izlil svojo dušo.

Ne moreš pričakovati, da se bodo vsi obnašali, kot naj bi bilo prav.

Odnos se kaže že v tem, da @admin niti omenil ni facebook profila morjeplovca tukaj in obratno.
Tako je...

Sicer pa vsak lahko naredi največ sam.
Eni se potrudimo s prispevki, ki vsebujejo fotke...

Facebooka nimam a sem ga prek moje pogledal in me ne zanima. Tam je ali neka brezvezna vprašanja napisana brez osnove slovnice ali pa neko hvaljenje... Pač to so socialna omrežja... celjenje egotripa... You have to replace something.

Dobre reportaže (npr obnove bark) pa sodijo sem.

Jokanje za starimi časi nima smisla. Lajf gre naprej...
Bomo srečni, če bomo po tej svetovni pizdariji sploh še imeli čolne, da bomo lahko kaj napisali...

Admin, a prepustiš forum nekomu, ki se bo s tem ukvarjal?
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Nov 26, 2020 15:36

al napisal/-a:
Admin, a prepustiš forum nekomu, ki se bo s tem ukvarjal?

Sem mu že predlagal, da mu pomagam pri vseh temah ne samo pri gumenjakih, kjer se mi zdi je zdaj kolk tolk red, ker v kali zatrem sranja in prepucavanja
je pa potrebno to narediti tudi v drugih temah in predvsem določenim modelom, ki kradejo forum, da tega pač ne morejo početi
seveda, gre to počasi in vsak dan ampak samo tako lahko forum funkcionira
Admin je vsakih mesec dni 1x gor in potem naredi dar-mar in naslednji dan je zopet isto
a Sandi pač misli, da lahko vse sam oz misli, da drugi niso sposobni moderiranja

jebiga takle imamo , zato pa sem bolj na FB in tam pomagam kolk se da
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Nov 26, 2020 15:46

BOJA napisal/-a:Danes zjutraj sem enemu od njih poslal printscreen, ker je bil ravno omenjen kot "pogrešan"... Pa sem dodal: "Forum te pogreša"... Odgovoril mi je, da on pa njega ne več...

Če govoriš o MitjiP verjamem, da ga ne pogreša.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Če Nov 26, 2020 15:53

al napisal/-a:Odnos se kaže že v tem, da @admin niti omenil ni facebook profila morjeplovca tukaj in obratno.
Tako je...

tu se motiš. oboje je bilo omenjeno.

opis portala morjeplovec

Navtični portal Morjeplovec.net vam prinaša novosti, zanimivosti, predstavitve in poročila s sejmov. Za reševanje težav, pa je tu še forum, kjer boste zagotovo dobili odgovor na prav vsako navtično vprašanje. Prikaži manj
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Nov 26, 2020 16:26

H2O napisal/-a:
BOJA napisal/-a:Danes zjutraj sem enemu od njih poslal printscreen, ker je bil ravno omenjen kot "pogrešan"... Pa sem dodal: "Forum te pogreša"... Odgovoril mi je, da on pa njega ne več...

Ne, ni bilo o njem govora, ampak verjetno pa, če veš da je tako, ni edini... JBG, stvari so žive in se spreminjajo, ljudje tudi, navade pa tudi... Saj ni nujno, da je slabo tako, le kolca se nam po nekaterih dobrih starih... Ane?
LP vsem!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
dole
Viceadmiral
Kraj: gorenjska - center galaksije

OdgovorNapisal/-a dole » Če Nov 26, 2020 17:47

BOJA napisal/-a:
H2O napisal/-a:

Ne, ni bilo o njem govora, ampak verjetno pa, če veš da je tako, ni edini... JBG, stvari so žive in se spreminjajo, ljudje tudi, navade pa tudi... Saj ni nujno, da je slabo tako, le kolca se nam po nekaterih dobrih starih... Ane?
LP vsem!

Za MitjaP lahko jaz rečem, da je točno tako.

LP
mirno morje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov