Zaprtocelična pena
Moderatorji: moderator2, moderator
Zaprtocelična pena
Ko v Ajdovščini piha...piha skozi vse luknje v hiši, tud tiste za katere ne veš, da obstajajo..
Mogoče kdo ve, kje se da dobit malo zaprtocelične pene, da naredim en trak cca. 2,5cm debeline, 1.5m dolžine, da čez noč zaprem luknjo v napi...ker mi pri 100+ piha nazaj noter...pa ne mi o nepovratni loputi, ker jo stalno dviguje in spušča, zarad stalnih razlik v tlaku...

Re: Zaprtocelična pena
A Armafleks nebi ustrezal? Dobiš ga v taki debelini v tehničnih trgovinah na metre je pa 1 m široka rola..bila tista ki sem jo jaz kupoval.
polanc napisal/-a:A Armafleks nebi ustrezal? Dobiš ga v taki debelini v tehničnih trgovinah na metre je pa 1 m široka rola..bila tista ki sem jo jaz kupoval.
Vsekakor, nisem pa vedel, da se da kupit armaflex 2,5cm debeline.
stare instalacije sedaj se imenuje martin do.o.
Če ne pa 10 in 15 mm zlepiš skupaj, te debeline pa imajo sigurno.
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
če kdo potrebuje imam cca 300m2 Armafleksa na zalogi debeline 3cm. Smo preveč nakupili....
Prevzem Rudnik, cena 50% of
Frik
Prevzem Rudnik, cena 50% of
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
igorb napisal/-a:stare instalacije sedaj se imenuje martin do.o.
Aaa, super. Sem bil glih zadnjič pri njih...hvala.
Kariera napisal/-a:Ko v Ajdovščini piha...piha skozi vse luknje v hiši, tud tiste za katere ne veš, da obstajajo..Mogoče kdo ve, kje se da dobit malo zaprtocelične pene, da naredim en trak cca. 2,5cm debeline, 1.5m dolžine, da čez noč zaprem luknjo v napi...ker mi pri 100+ piha nazaj noter...pa ne mi o nepovratni loputi, ker jo stalno dviguje in spušča, zarad stalnih razlik v tlaku...
u lokauci piha se bolj
igorb napisal/-a:Kariera napisal/-a:Ko v Ajdovščini piha...piha skozi vse luknje v hiši, tud tiste za katere ne veš, da obstajajo..Mogoče kdo ve, kje se da dobit malo zaprtocelične pene, da naredim en trak cca. 2,5cm debeline, 1.5m dolžine, da čez noč zaprem luknjo v napi...ker mi pri 100+ piha nazaj noter...pa ne mi o nepovratni loputi, ker jo stalno dviguje in spušča, zarad stalnih razlik v tlaku...
u lokauci piha se bolj
Jaz sem sicer priseljenc...pred 15 let na Šturje...od septembra pa na Grivče...
igorb napisal/-a:Kariera napisal/-a:Ko v Ajdovščini piha...piha skozi vse luknje v hiši, tud tiste za katere ne veš, da obstajajo..Mogoče kdo ve, kje se da dobit malo zaprtocelične pene, da naredim en trak cca. 2,5cm debeline, 1.5m dolžine, da čez noč zaprem luknjo v napi...ker mi pri 100+ piha nazaj noter...pa ne mi o nepovratni loputi, ker jo stalno dviguje in spušča, zarad stalnih razlik v tlaku...
u lokauci piha se bolj
Jaz sem priseljenc...pred 10 let na Šturje, od septembra pa na Grivče
verjetno si opazil da nismo rasisti ti pridi v ave ali pa piko na kafe in tam so vsi ajdovci
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost