ker prenavljamo barko (še vedno, zaradi mojih zdravstvenih težav se je zadeva malce zavlekla), je med drugim potrebno prebarvati tudi palubo...tu pa se komedija s ponudniki storitev dobro začne. Barko smo prvotno imeli v mislih sami prebarvati, ker pa nam čas in trenutno stanje to ne dopušča, smo se odločili, da bi ta del prepustili drugim...pa smo jih kontaktirali...in glej ga zlomka...občutek pri vseh majstrih in marinah je, da jim to delo ne diši preveč, oziroma drugače bi rekel, ni ga več človeka, ki ga zanima delo in pošteno plačilo.
Vsi so isti, vseh katerih kontakt sem dobil, sem jih poklical, pojasnil situacijo, jih povabi na barko, zgodilo se je celo, da smo barko odvlekli na ogled, z namenom da bi ocenili stroške dela in materiala ter pripravili ponudbo/predračun...niti enega predračuna do danes nisem prejel...in zgodba se odvija že od marca!
Ima še kdo podobno zgodbo? Je mogoče nekaj tisočakov premali projekt da bi si sploh mazali orodje in so vsi projekti vredni po par sto tisoč? Ne razumem...prosim za razjasnitev. Hvala