Izgnana tema
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Izgnana tema
Namesto cepiva teniske na noge pa v hosto vsak dan eno uro laufat. Pa ne bo nikjer kake korone..
Se ne gre za korono, glede tega ne moremo nič, kar je, je.
Gre se za uvedbo popolne kontrole in vladavine. Ko bomo vsi nadzirani 100% časa na način kot na kitajskem, bo oblast popolnoma nedotakljiva in mi popolnoma nemočni.
Gre se za uvedbo popolne kontrole in vladavine. Ko bomo vsi nadzirani 100% časa na način kot na kitajskem, bo oblast popolnoma nedotakljiva in mi popolnoma nemočni.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Jaz tej vladi najbolj zamerim, da nas je naščuvala in skregala med sabo. Kar sploh ni bilo težko, ker se Slovenci skregamo in razdelimo za vsak drek 
Divide et impera.
Divide et impera.
Če ne prej, čez par mescev se vlada zamenja pa bo.
Ne pričakujem čudeža, samo slabša bo težko.
omas napisal/-a:Če ne prej, čez par mescev se vlada zamenja pa bo.
Najprej čez pol leta. Do takrat bo pa očitno težila z lockdowni
Ampak meni ne, ker se bom v primeru novega lockdowna pobral iz Slovenije. Še ene zime ne mislim preživet zaprt.
H2O napisal/-a:omas napisal/-a:Če ne prej, čez par mescev se vlada zamenja pa bo.
Najprej čez pol leta. Do takrat bo pa očitno težila z lockdowni
Ampak meni ne, ker se bom v primeru novega lockdowna pobral iz Slovenije. Še ene zime ne mislim preživet zaprt.
Se bojim, bo težko najti deželo, kjer vlada ne bo uvajala lockdown-ov.
Leva/desna, rdeča/črna/zelena - povsod ista pesem.
Še Švedi so na koncu popustili, prav tako (že Trump in nato Biden) ZDA.
Bom že našel državo, kjer ni take strahovlade, kot pri nas. Že na Hrvaškem so bolj normalni.
Najbolje, da zbežiš na sever Evrope. Zaradi preceljenosti ukrepov ni. En necepljen južnak jim ne bo kvaril statistike.
habibi Vll napisal/-a:Uživajte cepljeni, itak imate vedno prav in ste najpametnejši in s tem se tolažite, ostali smo smo vse drugo le ljudlje ne.
...
Jaz sem cepljen in sem nekaj več, ti nisi, si nevaren za družbo in si postavljen na stranski tir, ker je sramota biti necepljen in zdrav.
Habibi, brez zamere, ampak zmerjal te res nisem. Tudi nikjer ti nisem nič očital glede tvoje necepljenosti. In ja, tvoje prispevke je fajn brati in cenim, kako deliš izkušnje z nami.
habibi Vll napisal/-a:In če je treba zaupati znanosti, saj je tudi ta Dr., del znanosti, zakaj mu pa nebi verjeli, če je za ene Bill Gates in Rockenfeler, bog znanosti, ki sta si vso to covid sranje izmislila in jima svet verjame, čemu nebi še temu Dr. Robertu Jangu.
Ko pridemo do raznih "dr. Youngov" so stvari drugačne in resne.
Mož je dokazano šarlatan, obsojen za nevestno zdravljenje raka na zapor in denarno kazen preko 100 M$.
Ima svojo stran na Wikipedia-i in Quackwatch-u.
Če mi zameriš, da takemu nakladaču in brezvestnežu kot je Robert O. Young ne verjamem - ja pol mi pa zameri.
O tem, kakšne klobase pa piše v svojih "člankih" in kako je "znanstveno dokazal" da je v cepivih grafen pa sploh ne bom izgubljal besed. Povem samo to, da sem jih prebral, da ne bi komu delal krivice. Ampak že v prve pol strani naklobasa toliko neumnosti, da je zame izgubil prav vsako kredibilnost.
H2O napisal/-a:Bom že našel državo, kjer ni take strahovlade, kot pri nas. Že na Hrvaškem so bolj normalni.
Iz tvojih ust v božja ušesa...
Tudi jaz upam, da letos ostanejo odprti... lani so bili ravno tako zaprti kot mi
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Tadejko, da smo si na jasnem, nikomur ne zamerim in sem vedno pripravljen iti s komurkoli na pijačo. To je le debata, čeprav malo vse skupaj brezvezna, ki le kuri glave. Tisto o Dr. Yongu mi je zanimivo branje, čeprav se o njem piše marsikaj, sem le prebral in dal link na forum, reakcija pa je, kot da sem si jaz to zmislil. Meni osebno visi dol o cepljenju in ne cepljenju, naj dela vsak kakor hoče in ne bom več objavljal takih in drugačnih linkov v vezi s tem. Ne želim si pa, da nas taka tema razdvaja, ker imam občutek, da nas je že načela. Upam kot tudi verjetno ostali, da bo naslednja sezona vsaj taka kot letošnja.
mašinfirer
Sandi__ napisal/-a:Najbolje, da zbežiš na sever Evrope. Zaradi preceljenosti ukrepov ni.
Na Švedskem že lani ni bilo strogih ukrepov, ko sploh še ni bilo cepiva.
Sandi__ napisal/-a:En necepljen južnak jim ne bo kvaril statistike.
Ta necepljen južnjak je prebolel covid in je bolje zaščiten, kot ti, ki si cepljen.
Btw, zadnje čase je več polno cepljenih znancev fasalo covid. Nekateri so celo pristali v bolnici. Upam, da ne boš tudi ti.
Tadejko napisal/-a:lani so bili ravno tako zaprti kot mi![]()
Ne, niso bili. Gostinski lokali so bili recimo zaprti bistveno manj časa, kot pri nas. Tudi policijske ure niso imeli. Da komunikacije z ljudmi niti ne omenjam. Naša vlada in stroka sta tu pogrnili na celi črti.
H2O napisal/-a:Btw, zadnje čase je več polno cepljenih znancev fasalo covid. Nekateri so celo pristali v bolnici. Upam, da ne boš tudi ti.
Poznam štiri takšne nedavne primere zbolelih cepljenih in enega, ko je po pol leta drugič zbolel za korono. Ta zadnji je imel drugič kar težave s pljuči. Mlad fant.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost