Rok-11 napisal/-a:Je kdo poskusil izdelati nosilec za izvenkrmni motor, ki bi se prilegal na palice RF ograje? Bi bilo to sploh dovolj močno za npr Mercury 2 - ali pa celo za starega Tomosa?
To je že bla tema, opremljena s slikami.
Rok-11 napisal/-a:Na pamet mi padejo še zaščite raznih ostrih robov in zaključkov iz mehkejšega print materiala, pokrovčki, zaščite za pripone (pokrovčki za tiste dele, kjer lahko kakšna ostra žica ven gleda), pokrovi za učinkovitejše odtekanje vode, ipd.
Printal sem naslednje, sam slikce bi več povedale, jih pa težje poiščem v poplavi generiranih fotk:
- zaključki za ALU letve za karel škote genove, Lewmar, stari so propadli;
- stropni zračnik iz kabine, nad kuhinjo, na zunanji strani pokrit z RF loncem, znotraj mehanizem iz plastike z okroglo ploščo za dvig, stari propadel;
- nosilec mini-stikala za vklop/izklop piskača za alarm, da ga je blo možno na steno našraufat;
- zaščita stikala za dvig/spust sidra v kokpitu, montirano na strani konzole, zaščita pred nehotenim vklopom, ker se mi je več kot enkrat to zgodilo;
- zaščita lukenj v tleh tikovine v kokpitu, dve cilindrični luknji za dva stebra za mizo;
Pač neke malenkosti, na katere se da mislit med brezplodnimi sestanki, pa ob večerih zmodelirat v zastonjskem OnShape modelirniku.
Navigare vivere est.