atilone napisal/-a:Mike napisal/-a:Se strinjam da se zadeva enkrat že reši, vendar zakaj Slovenci vedno rešujemo takšne probleme tako da nam odžagajo nekaj kar je naše. Pa pustimo do kam bi morala bit Slovenija. Ubistvu se dogovarjamo s sosedi za nekaj kar je že naše. Tega enostavno ne razumem. Hrvaška ima 1000 in nekaj km obale, ki je precej lepše kot naše. Zakaj bi se potem zanimali za tistih nekaj metrov ali litrov če želite naše vode? Ker bi radi dosegli to, kar ima luka Koper, samo da bi bila potem to Rijeka. Je že prav, da nam bodo omogočili "služnostno" pot na odprto moje, ampak to je pomojem vse bla bla bla, ko pa bo enkrat vse podpisano, nas bodo lepo od zadaj poje***, mi se bomo pa debelo naguzili. Tko kot do sedaj.
Točno te besede , sem pisal pred dvema letoma tukaj. Hrvatom se gre samo zato, da odrežejo luko in tako dobijo njihova pristanišča končno nekaj za delat.
Prej sem pisal, da takoj podpišem za vstop HR v EU. Jok brate, odpade. Nisem v nobeni stranki, niti ne simpatiziram z nobeno, me pa črviči v želodcu in zgleda da bom mogel hitro letet, da ne bo samo sapca ampak tudi župca. To pa radi tega, ker sedaj naenkrat ima opozicija vse polno dokazov, najboljše recepte, kakko pridet do našega ozemlja nazaj. Kaj so pa prej delali 4 leta. En drek. Na volitve grem-Proti. Proti vstopu v EU sem tudi. Najprej naj porihtajo meje, potem pa lahko. Meje pa itak nimajo porihtanih z Srbijo, bosno , Črno goro. Tako da sama EU ne sme dovolit vstopa, preden se to ne reši.
Kako se delajo norca iz nas, vsak uradnik, vsak policaj, vsak kelnar in prodajalka. Če jim omogočimo vstop oz. gremo na arbitražo in mi izgubimo še tisto malenkost, bodo oni heroji mi pa poraženci. In kaj mislite kako se heroji obnašajo proti poražencem. Tile incidenti in podjebavanja do sedaj, so nič proti temu kaj nas potem čaka.
LP
Bravo!!