Zakaj člani zapuščajo morjeplovec.net? Razmišljanje by Al...
Moderatorji: moderator2, moderator
Grega295 napisal/-a:Marchi napisal/-a:Lahko samo še zapišem, da bo v temah, ki jih moderiram, tudi naprej bullshit free zone!
Neverjetno, kako enim zraste greben, ko postanejo moderatorji. Od MT občasno dobivam na ZS nekakšne poduke (iz vidika moderatorja) o tem kako naj pišem, ti pa si se oklical za razsodnika med jadralskim bull-shitom in ne-bull-shitom?? Ne želim biti piker, ampak res mi je žal tega foruma.
Narobe si me razumel.
Bullshit = sranje po temi z vsem, kar se ne nanaša na temo.
Vse ostalo povezano s temo, pa je ok.
Nazadnje spremenil Marchi, dne To Jan 27, 2015 23:51, skupaj popravljeno 2 krat.
Si 100 odstotno prepričan v svoje besede ?

Nazadnje spremenil Tex, dne To Jan 27, 2015 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
jaz kot nepristranski bralec in tu pa tam kak tematsko neodvisen in strokovno nepodprt pisec ( normalno, ker imam rad morje oz. vodo nasploh , a nimam časa, denarja in volje, da bi se posvetil le navtiki in sem zadovoljen z "malim" ) opažam, da se eni obnašate na tem forumu kot, da ste življensko odvisni od njega in si poste oz. odgovore nekaterih jemljete preveč na dušo in k srcu...vsa čast gregor.n, pikro in direkt...pa hvala texu za bejbe
in vsem ostalim, ki nas z izkušnjami in znanjem učite...je vseeno zelo dober forum, sigurno.
Pa še moja življenjska izkušnja, zaradi katere sem to napisal in bistvena, sploh zadnji stavek si preberite : jaz sem preživel onko tumor pred 15 leti, od takrat dalje funkcioniram v osnovi na tabletah, od takrat v glavi poje...život ide dalje, život brzo prolazi...vi pa nekateri živčkate nenormalno, umirte konje, ker , ko vas enkrat zadene in če nimaš sreče, je prepozno...
Primož
Pa še moja življenjska izkušnja, zaradi katere sem to napisal in bistvena, sploh zadnji stavek si preberite : jaz sem preživel onko tumor pred 15 leti, od takrat dalje funkcioniram v osnovi na tabletah, od takrat v glavi poje...život ide dalje, život brzo prolazi...vi pa nekateri živčkate nenormalno, umirte konje, ker , ko vas enkrat zadene in če nimaš sreče, je prepozno...
Primož
Nazadnje spremenil pinosat, dne Sr Jan 28, 2015 08:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Uf... sem se kar malo zamislil.
Bom še enkrat ponovil, kar sem že večkrat napisal: ta forum je en najboljših, najbolj strpnih in (kljub občasni zafrkanciji) eden najmanj žaljivih forumov, kar jih poznam. Ljudje smo pač različni in imamo različne potrebe. Jaz na forumu ne iščem samo tehničnih nasvetov, ampak mi predstavlja predvsem sprostitev od vsakdanjih problemov in včasih se rad tudi pohecam in počvekam s prijatelji forumaši... Nekatere od njih sem spoznal prav na forumu in smo postali dobri prijatelji, ki se družimo in skupaj plujemo, ter včasih tudi skupaj kakšno razdremo na forumu, kar verjetno koga tudi zmoti... Gregor.n je že eden takšnih, ki mogoče nekomu, ki ga ne pozna deluje pikro in zajedljivo, ampak v resnici je izredno duhovit in prijazen in družbo vedno spravlja v dobro voljo, predvsem je pa dober prijatelj, ki je vedno pripravljen pomagat in ima veliko znanja in izkušenj v navtiki. Pa takšnih kot je Gregor.n je še kar nekaj na forumu, da ne bom zdaj komu delal krivice
Bom še enkrat ponovil, kar sem že večkrat napisal: ta forum je en najboljših, najbolj strpnih in (kljub občasni zafrkanciji) eden najmanj žaljivih forumov, kar jih poznam. Ljudje smo pač različni in imamo različne potrebe. Jaz na forumu ne iščem samo tehničnih nasvetov, ampak mi predstavlja predvsem sprostitev od vsakdanjih problemov in včasih se rad tudi pohecam in počvekam s prijatelji forumaši... Nekatere od njih sem spoznal prav na forumu in smo postali dobri prijatelji, ki se družimo in skupaj plujemo, ter včasih tudi skupaj kakšno razdremo na forumu, kar verjetno koga tudi zmoti... Gregor.n je že eden takšnih, ki mogoče nekomu, ki ga ne pozna deluje pikro in zajedljivo, ampak v resnici je izredno duhovit in prijazen in družbo vedno spravlja v dobro voljo, predvsem je pa dober prijatelj, ki je vedno pripravljen pomagat in ima veliko znanja in izkušenj v navtiki. Pa takšnih kot je Gregor.n je še kar nekaj na forumu, da ne bom zdaj komu delal krivice
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost