Zakaj člani zapuščajo morjeplovec.net? Razmišljanje by Al...
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kok-pit?no vidiš sej ni tko hudo,vsaka puberteta potegne nekaj zase,pol se stvari poravnajo in zopet si tu v polnem zanosu.Saj vsi golobčki na forumu grulijo v en rog.Je pa res,če bi se več poznali osebno,do takih prepirčkov ali nesoglasij nebi prihajal.In če na konc koncev opaziš(vsi forumaši)tisti,ki se poznamo in občasno videvamo,bolj držimo skupaj,kot ostali ki samo pisarijo in ne hodijo niti na srečanja in rute.Ko se enkrat srečaš,poklepetaš,dobiš povsem drugačno mnenje o nekom,s katerim si nista bila na forumu na najboljši ravni.Razumeti je pa treba tudi hec,ki je včasih malo krut pa je še vedno hec in ga ne smeš jemat preveč osebno.Vsak se gdaj zmoti ali prenagli in potem noče požret sline,da ga je usral.Napišeš -sory fantje sem zajebu-,bolje tako pa bit trmast in mlatit naprej.
Verjetno se še nisva videla ali srečala pa upam, da se in poplakneva.
Verjetno se še nisva videla ali srečala pa upam, da se in poplakneva.
mašinfirer
Habibi VII
Sem spoznal ja. Bom enkrat tudi sam prišel pokazat fris, pa za pijačo dat.
Odkar imam za sabo strašno izkušnjo, se držim besed, ki jih je napisal eden naših članov: Vsi ljudje imamo dva življenja. Drugo se začne, ko spoznaš, da imaš samo enega. Nekako v stilu nogometaša George-a Best-a. Ko je bankrotiral, je novinarjem povedal: Nekaj denarja sem porabil za alkohol, ženske in rock&roll, drugo sem porabil za brezvezne stvari.
Mimogrede, hvala za vzpodbudne besede.
.
Sem spoznal ja. Bom enkrat tudi sam prišel pokazat fris, pa za pijačo dat.
Odkar imam za sabo strašno izkušnjo, se držim besed, ki jih je napisal eden naših članov: Vsi ljudje imamo dva življenja. Drugo se začne, ko spoznaš, da imaš samo enega. Nekako v stilu nogometaša George-a Best-a. Ko je bankrotiral, je novinarjem povedal: Nekaj denarja sem porabil za alkohol, ženske in rock&roll, drugo sem porabil za brezvezne stvari.
Mimogrede, hvala za vzpodbudne besede.
.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 2 gosta