Skoraj uganka... :)
Moderatorji: moderator2, moderator
No sedaj ste že večinoma ugotovili oziroma ste napisali vsaj delne odgovore...
Gregor.n je pravilno zapisal Z am S, jaz pa sem se malo pohecal na račun strani neba... Odgovor je namreč Zell am See.
Pešekan je tudi očitno kar dobro vedel, vendar malo kiksnil z znamenitim vlakom, ki je pogorel... Šlo je namreč za zobato železnico. Tisti je bil res tam zelo blizu, v sosednjem mestecu Kaprun od koder je vozil na vrh ledenika in smučišča Kitzsteinhorn. Vlak je pogorel leta 2000, umrlo pa je 155 ljudi.
Tukaj pa smo na sosednjem Zell am See oziroma kot je Gregor.n spet pravilno zapisal (hrib od Šmita) Schmittenhöhe.
Morjeplovci Matejc, Urke85 in Admin smo se imeli fajn, za konec pa še ena slika iz večernega Zell-a.

Gregor.n je pravilno zapisal Z am S, jaz pa sem se malo pohecal na račun strani neba... Odgovor je namreč Zell am See.
Pešekan je tudi očitno kar dobro vedel, vendar malo kiksnil z znamenitim vlakom, ki je pogorel... Šlo je namreč za zobato železnico. Tisti je bil res tam zelo blizu, v sosednjem mestecu Kaprun od koder je vozil na vrh ledenika in smučišča Kitzsteinhorn. Vlak je pogorel leta 2000, umrlo pa je 155 ljudi.
Tukaj pa smo na sosednjem Zell am See oziroma kot je Gregor.n spet pravilno zapisal (hrib od Šmita) Schmittenhöhe.
Morjeplovci Matejc, Urke85 in Admin smo se imeli fajn, za konec pa še ena slika iz večernega Zell-a.

- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ja, admin, lanski pouk (in učiteljice) so se po vsem sodeč dobro izkazale.
Da si pa nadarjen za marsikaj smo pa itak vedeli
Za tiste, ki takrat (še) niso (bili) na tekočem (ali zamrznjenem...), o tem tukaj:
Prvi poskus
Drugi poskus in uspeh
Sklep
Da si pa nadarjen za marsikaj smo pa itak vedeli
Za tiste, ki takrat (še) niso (bili) na tekočem (ali zamrznjenem...), o tem tukaj:
Prvi poskus
- 2. morjeplovski beli dan, kako se je admin najprej pred drugim snežnim morjeplovskim dnevom "hrabro branil", potem pa...
Klik na sliko za več...

pa tole (kje je učiteljica?)

pa tako naprej.
Kot sem zapisal zgoraj, klik na sliko zgoraj za več slik - tam, od koder sem 'sunil' tele...
Ja - za tisto leto je admin ušel...
Matejc napisal/-a:Pajer1 pa kaj sprašuješ... pršou bi nas pogledat![]()
![]()
ahhh učiteljca je zbolela... ampak ker obljuba dela dolg bomo tole učiteljico pripelajl naslednje leto....
Pa admin ni od muh in če začne, ne odneha zlahka.
admin napisal/-a:Evo, super ste že tole pokomentirali in podkrepili s slikami.
Sem pa tudi sam spravil skupaj "uradno poročilce", če temu lahko tako rečemo... Evo link...
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Bilo je res krasno, vse za pet! Slike afterpartyja so pa na srečo izostale, pa še to moraš vedet Pajer, da se je finale afterpartyja odvijal v Zagorju v sila okrnjeni postavi najjačih morjeplovcev... Če ti povem, da smo špilal še frajtonarco pa ritem kitaro...![]()
![]()
![]()
![]()
Matejc, s tole učitelco je pa tko, da sem se že vdal v usodo, da je ne bom dočakal.Bom zgleda mogu jst to vzet v roke, pa se direkt s Katjo zmenit, da te presenetimo...
![]()
![]()
in sklene z opozorilom:
admin napisal/-a:Oho, superca tole ja!![]()
Janadino, konkurenca bo pa zagotovo huda, tako da začni trenirat!![]()
Drugi poskus in uspeh
- 3. BELI DAN MORJEPLOVCEV 2012
admin napisal/-a:Pismo Matejc, tole učitelco smučanja pa tud že ta tretje leto obljubljaš...![]()
Pozdrav na Kronplatz, tebi, Katji, pa še teli nesojeni učitelci... hahaha
Pa zadnji poskusi upora... - ne proti učiteljici
admin napisal/-a:Fantje, jst smučam NE... Na smučah me boste videli na 4. ruti, torej tam nekaj okrog 25. junija...![]()
Za zajebancijo sem pa vedno! Pa z učitelco lahko mal poklepetava, z učenjem se bo pa mogla s kom drugim matrat. Sicer pa, smučat sem znal, nazadje, ko sem bil star 15 let, od takrat naprej pa me zanima samo še morje, tole zmrznjeno vodo pa gledam le postrani.![]()
Če gremo na Trebnje, potem bi bil zbor v Grosuplju, pumpa Logo.
admin napisal/-a:Evo, ravno prišel domov!![]()
Bilo je fenomenalno, kot vedno... Tekma je uspela, smučarji so se izkazali, jaz in Matejc kot časomerilca pa tudi... Letos je vse potekalo brez zapletov!
Jota z repo je bila enako vrhunska kot lani, hvala Manji in Frenku in se mi zdi, da tudi Manjinem očetu.Kremenatlci in čevapi na žaru na snegu tudi prva liga, lokalni pek (kao nek šiptar) je odlično opravil svoje delo.
Hvala tudi njemu!
No ja, po repi so se pa pod hudimi pritiski začeli tudi moji smučarski podvigi. Imel sem 4 (pazi to štiri!!!) super inštruktorice, ena bolj luštna kot druga in če bi se takim učnim uram uprl, bi bil ped**!Punce hvala, res je bilo super, se priporočam še naslednjič!
Slik od teh podvigov ni in jih ne bo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
No ja... zarečenega kruha... klik na sliko...

Še nekaj 'ukradenih' - pomoč pri obuvanju pancerjev...

In potem je šla usoda svojo pot...
admin napisal/-a:U madonca, to je pa bilo ja! Obuvanje pancerjev, prav pri vsem so mi punce pomagale...
Jaz sem tako navdušen nad smučanjem (beri puncami), da sem danes že gledal komplete smuč, pa pancerjev po netu, hahaha.
Še enkrat hvala Niki, Ksenji, Katji in Nataši!!!![]()
Drugače pa smučanje z rešilnim jopičem, neprecenljivo in nezamenljivo na smučišču. Sem bi vsaj viden, podobno kot ladja nesposobna za manever ali pa ladja z nepredvidljivimi manevri... Ummmmiiiiiiiiiiikkkkkkkk....!!!!!!!!![]()
![]()
Drugače pa dan za čisto 10+, saj je bila ekipa morjeplovcev kot vedno vrhunska! Pogrešali smo kar nekaj naših inventar članov, ki bi zadevo še popestrili in upam, da pridete naslednje leto!
Sklep
- Glede na to, da si admin zna postavljati zahtevne cilje, si je mogoče za letos zastavil dva težko združljiva - tudi letos biti na skrbi teh oziroma takih učiteljic in hkrati dobiti jurčke

Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta