Smučanje in negativni test

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

Re: Smučanje in negativni test

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 12:45

CAR napisal/-a:vseeno pa ne vem, če naša politika počnejo kaj drugače kot Nemci, Avstrici, Francozi...da zkrajšam, kar počne zahodna Evropa.

Se strinjam. Naša vlada ni edina, ki dela napake. Ampak to je slaba tolažba.

Pa glede na največje število mrtvih v Evropi, naša vlada očitno dela največje napake. Ker tega, da smo Slovenci najbolj nedisciplinirani od vseh, ne kupim.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » So Jan 02, 2021 12:58

Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Danes pa bi bil: smrt vladi- svoboda narodu
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 13:16

Da se ne bomo spet začeli kregati zaradi politike... Jaz nisem apriori proti tej vladi, sem pa mnenja, da je pri odzivu na epidemijo pogrnila na celi črti. Še najbolj ji pa zamerim, da poskuša krivdo za svoje napake zvalit na nas :roll:
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » So Jan 02, 2021 13:16

H2O napisal/-a:
CAR napisal/-a:vseeno pa ne vem, če naša politika počnejo kaj drugače kot Nemci, Avstrici, Francozi...da zkrajšam, kar počne zahodna Evropa.

Se strinjam. Naša vlada ni edina, ki dela napake. Ampak to je slaba tolažba.

Pa glede na največje število mrtvih v Evropi, naša vlada očitno dela največje napake. Ker tega, da smo Slovenci najbolj nedisciplinirani od vseh, ne kupim.

Prvi ravno nismo ce smo natancni, Belgija in Italija so pred nami, niso pa ravno velike razlike tudi z ostalimi drzavami. Vecina se giblje med 800 in 1.000 per 1Mio prebivalcev. Je pa na koncu koncev ta podatek ne ravno verodostojen, ker Evropa ima zelo staro populacijo in je umrljivost zaradi Covid 19 vecja kot npr. Na Filipinih kjer je poprecna starost 27 let.

Se pa strinjam, da je vlada naredila v startu vecjo napako, ker ni odreagirala odlocno in pravocasno. Je pa po bitki biti heroj enostavno.

https://www.statista.com/statistics/110 ... habitants/
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 13:26

CAR napisal/-a:Se pa strinjam, da je vlada naredila v startu vecjo napako, ker ni odreagirala odlocno in pravocasno.

Slovenija je v drugem valu med prvimi državami v EU uvedla ene najstrožjih ukrepov, tako da težko rečeš, da ni odreagirala odločno in pravočasno. Problem je, da je napačno odreagirala.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » So Jan 02, 2021 13:52

Se strinjam, napačno je boljša besedna zveza.

Jaz samo upam, da čim prej odprej meje, dvomim pa da bodo enako prehodne kot prej. Se bom pac cepil, ker vsak teden pa ne mislim delati testa. Zelel bi se ponovno svobodno gibati po zemeljski obli.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 13:57

CAR napisal/-a:Zelel bi se ponovno svobodno gibati po zemeljski obli.

Jaz tudi :wink:

In tudi jaz se bom cepil, če bo to pogoj.
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » So Jan 02, 2021 13:59

CAR napisal/-a:Se bom pac cepil, ker vsak teden pa ne mislim delati testa. Zelel bi se ponovno svobodno gibati po zemeljski obli.

Jaz se bom cepil predvsem zaradi tega, da ne bom zbolel. Ko bo to naredilo zadostno število ljudi, bodo tudi vsi ostali problemi izginili sami po sebi. Takrat bo corona zares postala ena vec ali manj navadna gripa.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 14:00

Iz tvojih ust v božja ušesa Edo.
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » So Jan 02, 2021 14:31

H2O napisal/-a:
CAR napisal/-a:Se pa strinjam, da je vlada naredila v startu vecjo napako, ker ni odreagirala odlocno in pravocasno.

Slovenija je v drugem valu med prvimi državami v EU uvedla ene najstrožjih ukrepov, tako da težko rečeš, da ni odreagirala odločno in pravočasno. Problem je, da je napačno odreagirala.

Drzava je odreagira podobno kot druge eu drzave. Razlike so bolj v nianasah. Vecji problem je dovolj velika kriticna masa bedakov in idiotov in ne deluje nič, ker vsak trud vecine iznicijo takoj. Lahko si tudi preberete dober interviju z odvetnikom terpinom na siolu....je kar dobro zadel našo situacijo.
sasaman
Kapitan bojne ladje
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a sasaman » So Jan 02, 2021 14:59

Ali kdo ve, kakšne teste delajo smučarji skakalci? Ciljam seveda na Poljake.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Jan 02, 2021 15:05

weta napisal/-a:Vecji problem je dovolj velika kriticna masa bedakov in idiotov in ne deluje nič, ker vsak trud vecine iznicijo takoj.

Hočeš rečt, da je v Sloveniji več bedakov in idiotov, kot na Hrvaškem? Ker Hrvati imajo skoraj pol manj mrtvih na milijon prebivalcev. Pa sploh niso imeli tako strogih ukrepov in tako dolgo, kot mi.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » So Jan 02, 2021 15:21

Pa hrvati so ljudi pametni, najpametniji u eu, i komisare u uniji jebeju u glavu, hihi in tako bo vedno :lol:
drsitar
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a drsitar » So Jan 02, 2021 15:25

alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Danes pa bi bil: smrt vladi- svoboda narodu

Butelj...
diligence
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a diligence » So Jan 02, 2021 15:33

Weta ,omenjaš idiote in bedake. Sem verjetno eden izmed njih. Ker nimam vsakega prvega nakazane plače, je moje preživetje odvisno SAMO od lastnega dela. Zato moram obvezno izkoristiti vsako možnost za delo.Delo imam tako v javnih ustanovah kot v hotelih in proizvodnjh podjetjih , in vidim kje je večja brezbrižnost do ukrepov. Tam ,kjer jim ta sistem paše :evil: Pa nič hudega. Itak so vsega krivi frizerji.

No ,pa smučanje : Ker imam sezonsko ,me nima kdo spraševati po testu ,razen inšpektorja in morda policaja .
Bomo videli.
Morda že ima kdo kakšne izkušnje iz prakse?
Ali pa se vidimo v ponedeljek v pancarjih v zdravstvenem domu na testu :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost