Izgnana tema
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Izgnana tema
Admin ima prav, da zaklepa teme, kjer se vnemajo prepiri zaradi korone in cepljenja. Še prej bi jih moral zaklepat. A si res želiš sranja, ki smo mu bili priča v temi Cepilni list in navtika?
Če bi se rad prepiral (ali bral prepire) o cepljenju, lahko to počneš kje drugje. Tega sranja je povsod dovolj in res ni treba, da je še tukaj
Če bi se rad prepiral (ali bral prepire) o cepljenju, lahko to počneš kje drugje. Tega sranja je povsod dovolj in res ni treba, da je še tukaj
Edino pravilno, da se takšne teme pobrišejo (na zaklenejo, pobrišejo), ker suma sumarum (uf kako učeno), ne dobrinesejo temu forumi ničesar, mu pa marsikaj uzamejo.
In ja, tudi jaz sem kriv, da je šla tista tema v maloro...
In ja, tudi jaz sem kriv, da je šla tista tema v maloro...
Hvala na razumevanju
Pojdite se cepit, pa ne bo treba nič zaklepat, ker teme ne bo več.

Škoda, da ni cepiva proti nestrpnosti 
Ja, zdaj si pa ti nestrpen.

Škoda, da ni cepiva, ki bi ljudem dalo enako mero zavedanja o svojih pravicah in enako mero zavedanja o družbenih dolžnostih.

Škoda, da ni cepiva, ki bi ljudem dalo enako mero zavedanja o svojih pravicah in enako mero zavedanja o družbenih dolžnostih.
Če se zadeve briše, kar je lepši izraz za cenzuro zaradi vnemanja preporov, kreganja, se lahko pobriše še marsikaj drugega.
Še enkrat, zelo motece postaja takšnompocetjw v današnji družbi, ko se onemogoca izmenjavo mnenj, stališč, izkusenj, in ja,tudi s kregamjem, prepiranjem, dokazovanjem svojega prav. In to ke tuso zelo slabo. Lajti jutri bo nekomu moteče nekaj drugega, pojutrišnjem tretjega, kje je potem konec?
Tak način pelje v stare, znane čase in v še slabše.
Denimo ,outube, facebook itd tudi brišejo vse, kar ni v soglasju s "stroko". Torej, če se alternativa, drugo mnenje, drugacna ideja, razmišljanje, popolnoma onemogoca, kako bom sploh kaj vedeli? Bomo kot telički, ki bomo vedeli samo "pravo" resnico?
Super, dajmo, začnimo že enkrat te igre lakote in podobne znanstveno fantastične filme živeti v realnosti, zdaj.
Pa da ne bo kdo cvkoil, če se bo slucajno znašel na manj ugodni strani. Namrec v takem svetu je to zelo hitro. Mogoce bodo jutri nezazeljeni lastniki motornih bark, mogoče jadrnic ali gumenjakov....spekter izbire je neskončen.
Zato dajmo še tu onemogocat pluralnost, bodimo zgled elitam.
Še enkrat, zelo motece postaja takšnompocetjw v današnji družbi, ko se onemogoca izmenjavo mnenj, stališč, izkusenj, in ja,tudi s kregamjem, prepiranjem, dokazovanjem svojega prav. In to ke tuso zelo slabo. Lajti jutri bo nekomu moteče nekaj drugega, pojutrišnjem tretjega, kje je potem konec?
Tak način pelje v stare, znane čase in v še slabše.
Denimo ,outube, facebook itd tudi brišejo vse, kar ni v soglasju s "stroko". Torej, če se alternativa, drugo mnenje, drugacna ideja, razmišljanje, popolnoma onemogoca, kako bom sploh kaj vedeli? Bomo kot telički, ki bomo vedeli samo "pravo" resnico?
Super, dajmo, začnimo že enkrat te igre lakote in podobne znanstveno fantastične filme živeti v realnosti, zdaj.
Pa da ne bo kdo cvkoil, če se bo slucajno znašel na manj ugodni strani. Namrec v takem svetu je to zelo hitro. Mogoce bodo jutri nezazeljeni lastniki motornih bark, mogoče jadrnic ali gumenjakov....spekter izbire je neskončen.
Zato dajmo še tu onemogocat pluralnost, bodimo zgled elitam.
SR 290 napisal/-a:Pojdite se cepit, pa ne bo treba nič zaklepat, ker teme ne bo več.![]()
Lahko še 100X napišeš naj se cepimo pa se ne bom.
lp.
Za prmejdun, tud take mamo ja.
Sam ne pol po forumu rogovilit, ko boš krementil, da je baba pozabla juho solit, pa se bo to samo tebi zdelo! Družbeno odgovorni morjeplovci smo te opozorili na enostavno rešitev.

@Weta,
Če sem odkrit se strinjam z adminom. Ta teba res nima mesta na kakem forumu. Sam se mešam not samo zato, da jo še bolj zapacam. Že res, da ne sme biti cenzure, ampak svoboda govora pa vseeno ima neke meje in, ko se pričnejo žalitve, ko se prične kregarija, ko se prične nekatere pošiljat od koder so prišli, ko se prične nekatere pošiljat nekam kamor naj bi šli, ko se šiše tako kot v takih temah, potem je verjetno res vsaj higienično, da se vse skupaj enostavno izbriše.
Sem za liberalizem, ampak sem pa tudi za nee civilizacijske norme, ki obstajajo v našem koncu sveta in resnici na ljubo take debate kot jih žgemo na to temo ne sodijo v naše okolje. Kot sem že napisal sem namerno pacal te teme, da čim prej eskalirajo in se zaključijo, ker so bolj kot ne bolane. Je pa dobro videt kake egoistične riti plujejo med nami!

Še bolj zanimivo, pa tudi žalostno je opazovat kaki neartikulirani, zafrustrirani in nedonošeni idioti lahko v naši družbi dovolj uspejo, da si lahko privoščijo spodobne čolničke.
Sam ne pol po forumu rogovilit, ko boš krementil, da je baba pozabla juho solit, pa se bo to samo tebi zdelo! Družbeno odgovorni morjeplovci smo te opozorili na enostavno rešitev.
@Weta,
Če sem odkrit se strinjam z adminom. Ta teba res nima mesta na kakem forumu. Sam se mešam not samo zato, da jo še bolj zapacam. Že res, da ne sme biti cenzure, ampak svoboda govora pa vseeno ima neke meje in, ko se pričnejo žalitve, ko se prične kregarija, ko se prične nekatere pošiljat od koder so prišli, ko se prične nekatere pošiljat nekam kamor naj bi šli, ko se šiše tako kot v takih temah, potem je verjetno res vsaj higienično, da se vse skupaj enostavno izbriše.
Sem za liberalizem, ampak sem pa tudi za nee civilizacijske norme, ki obstajajo v našem koncu sveta in resnici na ljubo take debate kot jih žgemo na to temo ne sodijo v naše okolje. Kot sem že napisal sem namerno pacal te teme, da čim prej eskalirajo in se zaključijo, ker so bolj kot ne bolane. Je pa dobro videt kake egoistične riti plujejo med nami!
Še bolj zanimivo, pa tudi žalostno je opazovat kaki neartikulirani, zafrustrirani in nedonošeni idioti lahko v naši družbi dovolj uspejo, da si lahko privoščijo spodobne čolničke.
Lepo si napisal sr, lepo si pokazal svojo kulturo in vsiljevanje svojega prav. Ker si cepljen te zadeva ne briga in zato po takih temah namerno serješ. Tu se lepo vidi, kdo je najbolj nestrpen, nekulturen, kdo se krega. Cepljeni.
Pa sem te imel za normalnega
Pa sem te imel za normalnega
Ring, ring, ring, zbudite se otroci.
Sicer pa zelo resno stojim za zadnjim stavkom mojega prejšnjega posta, tam se ne hecam. Tisto kaže na to, da postajamo svobodna družba, v kateri lahko dejansko tudi Forest Gump obogati.
In kdo je normalen, oziroma kaj je normalno? Morda to, da se ne greš cepit, ker se bojiš čipiranja, magnetkov, ali svetovne zarote prascev, ki so svet prepričali, da zemlja ni ploščata, da imaš znanstvenike za cepce, ker ti je nek osebek iz Googla to zaupno povedal, obenem pa sesipaš soliden sdravstveni sistem? Ne, verjetno je normalno to, da greš sredi tedna, ko normalni ljudje delajo, razgrajat po centru Ljubljane, kot pajac skačeš po obvoznici, se pretepaš z policaji in sežigaš hram demokracije, obenem pa se počutiš žrtev. Še bolj normalno je verjetno to, da zaradi strahu pred škodljivim cepivom panično groziš z blokado mednarodnega srečanja in morda to, da te zaradi tega "moja miška" povabi na razgovor, namesto, da bi te dali na hladno. Ja, točno, to je definicija normalnega, a ne da.
Buenos Noches (Se mi zdi, da se tako napiše.)
Zdele kmal bodo une trafike za pečen kostanj postavl.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Da nebo ugibanj sem jaz poskrbel da se je tema odstranila. Nivo komuniciranja padel pod vso razumno mejo za ta forum.
Lp
Lp
Guma je guma, zaenkrat.
Poskrbi, da se bo še ta odstranila janadino.
SR 290 napisal/-a::D Pa saj to ni res. A res kdo resno jemlje take teme? O kulturi nevzgojenih, sebičnih riti, ki zaradi neke necepilske trme terorizirajo normalno življenje bi bilo res treba še kaj sočnega napisat. Boš šel v torek proti Brdu?
Ring, ring, ring, zbudite se otroci.![]()
Sicer pa zelo resno stojim za zadnjim stavkom mojega prejšnjega posta, tam se ne hecam. Tisto kaže na to, da postajamo svobodna družba, v kateri lahko dejansko tudi Forest Gump obogati.
In kdo je normalen, oziroma kaj je normalno? Morda to, da se ne greš cepit, ker se bojiš čipiranja, magnetkov, ali svetovne zarote prascev, ki so svet prepričali, da zemlja ni ploščata, da imaš znanstvenike za cepce, ker ti je nek osebek iz Googla to zaupno povedal, obenem pa sesipaš soliden sdravstveni sistem? Ne, verjetno je normalno to, da greš sredi tedna, ko normalni ljudje delajo, razgrajat po centru Ljubljane, kot pajac skačeš po obvoznici, se pretepaš z policaji in sežigaš hram demokracije, obenem pa se počutiš žrtev. Še bolj normalno je verjetno to, da zaradi strahu pred škodljivim cepivom panično groziš z blokado mednarodnega srečanja in morda to, da te zaradi tega "moja miška" povabi na razgovor, namesto, da bi te dali na hladno. Ja, točno, to je definicija normalnega, a ne da.
Buenos Noches (Se mi zdi, da se tako napiše.)
Na tvoje populisticno nabijanje lahko recem samo to, da jaz nisem cepljen iz treh razlogov. 1. Nepreverjena cepiva z mnozico stranskih ucinkov, 2. Nedelujoca cepiva v njihovi osnovni biti, 3. Bolezen za katero smatram, da imam priblizno enako moznosti za tezji potek, kot za stranske ucinke po cepljenju, ob tem, da se bom okuzbi mogoce izognil, ce se cepim pa kupim srecko
Razmisljanja, ki si jih navedel v svojem postu o ravnozemljasih in podobno pa prepušcam tebi.
Zdaj pa resno, brez zafrkancije:
1.) Navedi en sam verodostojen članek etabliranih znanstvenikov v katerem bodo eksplicitno potrjene trditve iz prve točke. Pa ne prosim Google drmrjev, ali home made kolidžev.
2.) Kje imaš ekspliciten in od uradne znanosti potrjen dokaz o neučinkovitosti pri EMI potrjenih cepiv?
3.) Prosim za verodostojen, od uradne znanosti potrjen dokaz o sorazmerni nevarnosti težkega poteka covida in o nevarnosti cepiv.
Ne bom ponovno napisal kaj si mislim o tebi, če nimaš eksplicitnih odgovorov na te tri točke, v kolikor jih najdeš pa se posujem z pepelom in takoj stopim med tiste, ki protestirajo proti PC uredbi. Ampak pričakujem eksaktne odgovore na osnovi eksaktne znanosti!
In populizem je nekaj popolnoma drugega kot to kar sem napisal v prejšnjem postu. Žal imam dokaz za vsako napisano trditev. Populizem je to, kar ti popolnoma brez realne osnove pišeš v teh treh točkah, iščeš izgovore pred samim sabo in pihaš na dušo morebitnih sorodnih ubogih duš. To je populizem. No, morda ni populizem, morda je le nakladanje.
V bistvu so ravno anticepilci polulisti in nakladači najhujše vrste. Prav za nobeno trditev nimajo eksplicitnih dokazov, pa vseeno rinejo z glavo skozi zid in nakladajo, da se kadi.
Če misliš, da sem populist mi napiši kje nimam prav, ampak ne po polulistično, pojasni eksaktno.
p.s.
Pa ne se jezit na mene Weta, jaz nisem jezen na tebe.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta