OTROŠKE SANJE-POTOPLJENE

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

klemzi
Admiral
Kraj: trzin

OdgovorNapisal/-a klemzi » Sr Avg 05, 2009 08:42

No potem pa ni vse tako črno. Imaš srečo v nesreči, da si zavaroval čoln. Strinjam se s Pajerjem 1, dobro prespi preden boš delal zaključke in želim ti čim več uspeha pri zavarovalnici.

LP Klemen
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Sr Avg 05, 2009 08:52

To so pri nas v kampu počeli italijani ki so si prisvoji boje in če si se "vezal kao na njihovo"so ti barko kr odvezali ali naredili kakršno koli škodo.
lp
Uporabniški avatar
Guma
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Guma » Sr Avg 05, 2009 08:56

Banda pokvarjena!

Bolid, dobro porihtaj in čim manj sivih las ti želim... :?
soncius
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a soncius » Sr Avg 05, 2009 09:35

Oj Bolid!
Fak, ma saj ne morem verjet!!!! Pa sem ti zaželel sreče in varne plovbe!! Ne morem in ne morem verjet! Sam imam tudi plovilo v tem kampu (na srečo na suhem) - no vsaj upam da je še. Se mi zdi pa zares čudno saj nisem še slišal da bi se zgodilo kaj takega! Le kaj se temu folku dogaja da se spustijo v take stvari. A si se mogoče zavezal na kakšno že pripravljeno bojo? A je bilo preko noči? Pa saj so tam okoli avtodomi in prikolice , pa da nihče nič ni videl!?
...
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Avg 05, 2009 09:58

Da popizd...verjamem da te je morjeplovstvo v trenutku minilo ko si to videl ampak če mene vprašaš boš takoj ko dobiš denar od zavarovalnice začel gledati za drugim plovilo, če ne že prej. Samo nasvet glede zavarovalnice, ne se ustrašit njihove prve ponudbe ki ti bo ali dvignila pritisk ali pa se ti bo zdela smešna. Prvič skoraj vedno probajo dati čim manj. No čez 2 tedna po pritožbi dobiš novo. ne odnehaj dokler ne dobiš kolikor želiš. Če pa znesek ne bo dovolj da vsaj malo potolaži jim reči da naj ga kar popravljajo potem. To bodo hitro zračunali da se jim ne izplača in ti bodo raje plačali. Kje pa imaš zavarovano?

Jaz v ta namen da se ne vežem na druge boje vlečem svoje cegle sabo une cestarske kvadre z rinkami, ko znake z njimi podstavljajo. 7 kom jih zvlečem v morje in poberem ko grem domov. Res pa da jih ne vozim iz dalmacije v lj ampak jih tam v hiši pustim. Pa še to se mi je enkrat zgodilo da pridem in ni MOJE kantice ki je specifična gor. Pa si mislim pa kdo mi je zdaj kantico vzel kaj mu bo. Pa naredim novo "bojo" iz flaše od kokakole. tisti dan nisem imel čolna v vodi ampak sama flaška pluta jaz se sončim in vidim mulčka ki priplava do flaške jo odveže in nese nekam. Valda popizdim ker mi je jasno kako je prejšnja zginla in mulček pravi a jao ja sam mislio da je to smeče. Ja smeče privezano na štrik (buča glupa) mu rečem. No to je bilo hvala bogu vse. Čolna niso odvezovali. Me je pa malo strah ker imam PI gor. Kasko pa vedno ko je v vodi.Pa čeprav je gumica za 3000eur samo druge nimam :?
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Avg 05, 2009 10:07

Šele sedaj prebiram te vrstice in ne morem verjet, kar piše. Da je nekdo v stanju storiti kaj tako podlega ? Kot so ti kolegi že napisali, ne obupaj, ampak zberi moči in reši situacijo, kot si že mnogo njih v življenju do sedaj. Vidiš, kako pametno je udeležiti se rute. Res sreča v nesreči.
Kar pa se tiče storilcev, menim da to niso pravi Istrijani. To so priseljenci iz vojnih področij, ki ji je v 90-ih Tuđman namerno naseljeval v Istro, ki je v vojnem času s svojim koketiranjem s Slovenijo in Italijo zanj postala že nevarna ! Pravi Istrijani (prepoznaš jih po tipični govorici), so zelo v redu ljudje, ponosni na Istro, Malvazijo, tatrtufe itd in ne padajo na provokacije Zagreba. Vsaj do sedaj niso. Sigurno pa za negativizem med narodoma ni kriv samo uradni Zagreb. Ampak tudi naši kljukci v Ljubljani s svojim početjem krepko pripomorejo k nesoglasju.
Bom pa ob tej priložnosti napisal nekaj vrstic o letošnjih vtisih z domačini. Sam sem vedno rad šel na Hrvaško. Nenezadnje sem v Istri služil vojaški rok, športno sem sodeloval s hrvaškim klubom in z njihovo licenco tekmoval tri leta. Vedno sem se počutil dobro in imel dol veliko prijateljev. Letos pa sem prvič začutil neko sovražnost. Razen tam, kjer so dobili od nas precej kun, so bili do zastave, ki plapola na barki zelo "uradni". Dostikrat smo naleteli na domorodca, ki je preden smo se vezali tulil:"Ovdje se ne može vezati!" Ali pa: "Tu košta 200 kuna i ako samo za sat vremena!" Kasneje pa smo od gostilničarja izvedeli, da nima koncesije za omenjen pomol in samo, ako pali. Potem računanje za nočitev na sidru (Olib, Silba, Korčula,...), kjer pravtako nimajo pravne podlage za kasiranje in še in še. Teh primerov je bilo letos neverjetno veliko. Prvič sem dobil občutek, da sem izključno predmet za puljenje denarja. In ni več občutka prijateljstva, kot je bil nekoč in je v Srbiji še danes. Ker sem zagovornik dobrih sosedskih odnosov in dopustujem z družino in otroci, se nisem dal sprovocirati pa če ravno me je že prijelo, da bi komu je.... mat.. usta...
Bolid to, da bi vrgel puško v koruzo je njihv cilj. Ne daj jim tega užitka!!!

good girls go to heaven, bad girls go evrywhere !
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Avg 05, 2009 10:14

Zgodba gre v medije.Ob 10.15 bo v etru na radio krka 106.6Mhz.
mirno morje
Alfabeta
Kapitan fregate
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Alfabeta » Sr Avg 05, 2009 11:52

Nisem vsega sedaj brala, sem pa ravno prebrala prispevek na radiu Krka in sem sklepala, da je tole tvoj čoln....Sem že hotela na forumu vprašati, če je komu kaj poznano...No, in glej ga zlomka......

GROZA!!!! :cry: :cry: Ne morem verjeti, da gre nekdo namerno nekomu uničiti lastnino na tak način.

In tako kot so ti že ostali rekli....Ne zavrzi otroških sanj, ampak se trudi da bodo zopet resničnost postale. Saj imaš zavarovano, hvala bogu. Sicer pa ne boš menda opustil morjeplovstvo zaradi tega incidenta.

Malo glupa primerjava pa vendar...Tudi ko ti nekdo poškoduje avto, tako ali drugače, ne nehaš voziti avta.......
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Sr Avg 05, 2009 12:44

http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/ ... fault.aspx

Tukaj lahko vidite katastrofo in tudi pogovor ki je potekal v živo
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Avg 05, 2009 13:13

Bolid, prebral, preposlušal in pogledal sem vse fotografije. Imaš pa eden boljših zaključkov na postu, zato menim, da bo še vse dobro.

.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Morski_volk
Kapitan
Kraj: obala

OdgovorNapisal/-a Morski_volk » Sr Avg 05, 2009 13:20

Da bi se prsti posušili tistemu ki je to naredil :wink:

se ne spoznam kaj dosti na plovila....ampak ali se ne da popravit zadevo?
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Sr Avg 05, 2009 13:36

Sem že kontaktiral ljudi ki prodajajo plovila in sem dobil odgovor če je po plovilu steklo toliko benzina ter kislina iz dveh akomulatorje je barka totalka.Motor je pa tudi fuč,saj je slana voda ga povsem zalila ter poškodovala kompletno inštalacija na njem.Vse se je stopilo.Ko sem hodil po čolnu sem bil obut v sandale ki so se mi topile in se je spodnji del njih lepil na plovilo.Plovilo imam doma na dvorišču,iz njega se širi grozen vonj po benzinu in kislini, bili so tudi že novinarji iz slovenskih novic pri meni tako da gre zgodba vsa v javnost.
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Avg 05, 2009 13:45

bolid napisal/-a:, bili so tudi že novinarji iz slovenskih novic pri meni tako da gre zgodba vsa v javnost.

Edino tako se boš vsaj delček oddolžil za svinjarije, ki so ti bile storjene. Pred in po katastrofi.

good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Avg 05, 2009 14:14

Pa to nemreš verjeti, jaz sem v šoku, nevem kaj ti naj napišem, prespi in se pomiri, čez zimo pa kar veselo v nakup drugega, ker na ruti so ti preveč oči sijale, da se ne bi več šel navtike.

Banda prek prokleta.
Guma je guma, zaenkrat.
marjan5
Viceadmiral
Kraj: Sevnica, Osor

OdgovorNapisal/-a marjan5 » Sr Avg 05, 2009 20:58

uf me kr strese k vse to gledam take škodoželjnosti pa že dolg nism vidu :shock: sam po moje to niso nrdil tapravi domačini ampak oni drugi kokr je že en napisu sej je v primorju barka sveta stvar upam da premoreš tok veselja pa trme da te tole neu odvrnl od krasnih užitkov ki jih navtika nudi
lp marjan

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov