Mater mi je blo hudo
Dan JLA
Moderatorji: moderator2, moderator
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Dole kamen, gore nebo i Raška je bila ista bog te je....
Hvala bogu sem bil radiotelegrafist................uf, pasalo bit v učilnicah, 2500 pešadincev je pa v tisti kasarni preklinjalo dan ko so se rodili.
Čas služenja v letu olimpijade Sarajevo.
Hvala bogu sem bil radiotelegrafist................uf, pasalo bit v učilnicah, 2500 pešadincev je pa v tisti kasarni preklinjalo dan ko so se rodili.
Čas služenja v letu olimpijade Sarajevo.
Sem mislil, da zijajo v čoln, so jim pa le ( .)( . ) bokobrani na čolnu všeč.
Radioteleprinterist, Jastrebarsko, 1988/89
Naučil sem se desetprstnega slepega tipkanja in morsejeve abecede
Naučil sem se desetprstnega slepega tipkanja in morsejeve abecede
Nazadnje spremenil bouton, dne Sr Dec 30, 2009 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
.
Črni dnevi so se začeli 7. januarja, v letu ko je Poljska Solidarnost z Walenso na čelu do temeljev zamajala komunistično evropo.
Pa to ni bilo dovolj. Kosovo, z albansko manjšino v jugi, je tudi pristavil svoj ta velik lonec in dobro so kuril pod njim.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na predsednika ZDA Reagan-a.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na Papeža.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na Sadata:
Pa leto po smrti Tita, ko so se generalčki&comp igrali igrice, ko je jači onaj tlači.
Ma skoz ena pizdarija, da se šofer JNA, ki je bil na obuki v Čapljini, prekomandovan v veliko selo Sarajevo, sploh ni mogu nabutat alkohola po normalni navadi "počas pa sigurn."
Bo kmalu 30 let tega.
Pa smo še zmeraj tukaj.
LP
Črni dnevi so se začeli 7. januarja, v letu ko je Poljska Solidarnost z Walenso na čelu do temeljev zamajala komunistično evropo.
Pa to ni bilo dovolj. Kosovo, z albansko manjšino v jugi, je tudi pristavil svoj ta velik lonec in dobro so kuril pod njim.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na predsednika ZDA Reagan-a.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na Papeža.
Pa to ni bilo dovolj. Atentat na Sadata:
Pa leto po smrti Tita, ko so se generalčki&comp igrali igrice, ko je jači onaj tlači.
Ma skoz ena pizdarija, da se šofer JNA, ki je bil na obuki v Čapljini, prekomandovan v veliko selo Sarajevo, sploh ni mogu nabutat alkohola po normalni navadi "počas pa sigurn."
Bo kmalu 30 let tega.
Pa smo še zmeraj tukaj.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
leto služenja:87-88
rod:pešadija(prašinari)-strelac
kraji:5 mesecev Virovitica, prekomanda Beograd-Garda.
uživancija, zanemarimo čin desetara, vedno zunaj na sprehodu in zraku, nekaj zagulanih terenov ampak v osnovi prav lušno
razen stalnega provociranja v slogu:Janezu pa šta oče ova omladina kod vas u Sloveniji a?
ma je blo fino
rod:pešadija(prašinari)-strelac
kraji:5 mesecev Virovitica, prekomanda Beograd-Garda.
uživancija, zanemarimo čin desetara, vedno zunaj na sprehodu in zraku, nekaj zagulanih terenov ampak v osnovi prav lušno
ma je blo fino
Najprej 6 let blefiranja, pol so me končno "prepričali", da "nisi muško, ako ne ideš u JNA"
Predlagali Bohinjsko Belo, kjer bom pač lahko smučal
K sreči sem dobro vedel, kaj je tam preživela moja generacija, pa tudi ostale. Potem kompromis, Slavonska Požega, šofer.
Kaj se je vse tam dogajalo, bom raje zamolčal
Ampak, ta pridni so lahko šli dalje v Srbijo, Bosno,.......jaz pa, menda kazensko v Slovenijo
V Ljubljani so kak teden pozabili name, potem pa naenkrat panika, iskalna akcija, pa sem zadolžil Pucha, Ascono in generala.
Dalje komentar ni potreben
Je pa ta generacija iz Škofjeloškega garnizona, ker je komandant "Špiro" čakal na povišanje čina, z vso opremo najprej lepo peš, kot se za planince spodobi, iz Gorenjske maširala na Bloke, od tam pa so šli "reševat" rdeče, ki jih je napadel modri, skozi cel Kočevski rog, v okolico Ribnice, seveda peš
Malce sem le imel sreče "pri izbiri"
Predlagali Bohinjsko Belo, kjer bom pač lahko smučal
Kaj se je vse tam dogajalo, bom raje zamolčal
Dalje komentar ni potreben
Je pa ta generacija iz Škofjeloškega garnizona, ker je komandant "Špiro" čakal na povišanje čina, z vso opremo najprej lepo peš, kot se za planince spodobi, iz Gorenjske maširala na Bloke, od tam pa so šli "reševat" rdeče, ki jih je napadel modri, skozi cel Kočevski rog, v okolico Ribnice, seveda peš
Malce sem le imel sreče "pri izbiri"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti