AC SLATINA CRES

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » Sr Mar 10, 2010 20:21

Admin pravi: "Potem pa 50 m čez jadransko magistralo je ena oštarija Joso. Ni nič kaj posebnega, samo slabo pa tam še nisem jedel. Cene pa primerne"
Ja, to je res, če pa greš nekako 350 m naprej v smeri Šibenika pa je gostilna veseljak, kjer se dobi hrana tudi na žlico; zelo nizke cene (študentske), dobra postrežba in okusna hrana.
"Dalmatino povišču pritrujena"
Uporabniški avatar
janmar
Kapitan bojne ladje
Kraj: Vojnik

OdgovorNapisal/-a janmar » Ne Jul 31, 2011 17:58

Boštjan zdravo!

Nekaj bi vprašal - napisal si, da greš iz Rabca. Kako to? Imaš slabe izkušnje? Pa še nekaj - kako je v Rabcu kaj s privezi? Se daj kaj uredit?

LP

Marko
Uporabniški avatar
BOŠTJAN
Kapitan
Kraj: Polzela

OdgovorNapisal/-a BOŠTJAN » Ne Jul 31, 2011 20:06

Zdravo Marko

Ja lansko leto smo se preselili v Tunarico, to je 17km stran. Za odhod sem se odločil zaradi cene. Sam kamp mi je zelo všeč, osebje v kampu je prijazno, same pohvale. Kamp je zelo lepo urejen in čist. Nekatere moti ker ni visokih dreves, ampak nič zato če imaš klimo v prikolici. Je pa res da vsako leto postavijo cca. 20 mobilnih hiš. Parcele so dokaj majhne in nastane problem z parkiranjem. Glede priveza se da vse dogovorit z g. Linotom, on ima dvigalo za spust čolnov. Je zelo fejst možakar. Lahko pri njemu tudi najameš privez. Škoda da me nisi kontaktiral lansko leto ker sem imel svoj privet in sem ga šenkal.

lp Boštjan
Uporabniški avatar
janmar
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a janmar » Po Avg 01, 2011 09:46

Boštjan, hvala za odgovor. Ja, lansko leto pa še nisem vedel, da me bo pot zanesla sem :D Kako si se pa dogovoril glede priveza? Kaj si imel čoln vezan na kakšen pomol ali si ga imel na boji? Kako je tam kaj z vetrovi - nevarnost poškodbe čolna? Kaj mi prosim svetuješ glede priveza - recimo, da si sam priskrbim CM in bojo. Vem, da sem malo nadležen, se ti pa oddolžim s pivom, če te kje tam srečam :D
Uporabniški avatar
BOŠTJAN
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BOŠTJAN » Po Avg 01, 2011 10:50

Ni problema. Čoln sem imel na boji cca. 50m stran od pomola. Betonski blok mi je prodal Lino za 30 €, zrihtal mi je potapljača, vse ostalo pa sem kupil sam. Najbolje da greš do Linota in se vse dogovoriš z njim, tudi če si boš sam delal privez. V tem zalivu je še kar nekaj praznih betonskih blokov v vodi. Kar se pa tiče zaliva je kar na udaru, saj je čisto odprt na jugo, tudi burja ni zanemarjiva. Vedno kadar sem hotel iti ven z čolnom sem se posvetoval z Linom. Vedno pa glej Učko, če ima Učka na vrhu črn obroč dobr privež čoln in vse ostalo v kampu. Kar naenkrat udar burja iz Učke pa leti vse po zraku.
No letošnjo sezono sem že končal dopust, mogoče pa se naslednje leto srečava kje na vodi, al pa na kakšnem srečanju v Ljubljani.

Boštjan
Uporabniški avatar
janmar
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a janmar » Po Avg 01, 2011 11:59

Ej, hvala ti za info. Sicer ne bom v kampu, ampak v apartmaju, so pa te informacije vedno dobrodošle. Bom poskusil najti tega Linota in se dogovorit. Pa si potem ti moral še kaj plačevati za uporabo tega priveza ali ne? Imaš slučajno tel. št. od tega Linota?

LP
Uporabniški avatar
BOŠTJAN
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BOŠTJAN » Po Avg 01, 2011 12:49

ne nič nisem plačeval, telefonske pa nimim. pojdi v recepcijo in tam vprašaj kje ga lahko dobiš, je pa v recepciji al pa na pomolu. .

lp b
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » To Avg 16, 2011 14:24

. ko je ravno debata o Tunarci in Mrkvi.
Tunarca je čudovita za tiste, ki so željni počitka in mirnega preživljanja dopusta, mir in zvok skržatov pomirjata dušo in srce. Polek mirnega zaliva pred campom Tunarica, je v zalivu Raša možno smučati tudi tedaj, ko so pred Rabcem med Istro in Cresom visoki valovi. Vse polno pomolov iz časa Franca Jožefa pa nudi individualne oaze za kopanje, skakanje in sončenje.
Cene pa so v Mrkvi dvignili na nižji nivo cen Istrskih avtocampov, tako da za Istro poceni za Jadran dokaj drago. Wcji so čisti a jih ni v izobilju, je pa večji nad recepcijo in tam je skoraj vedno topla voda na razpolago. Trgovina- kiosk, cene 20% dražje kod v Labinu, tako, da se za večji nakup splača zapeljat z avtom do Labina v Plodine , Lidl ali kak drug market.
Restavracija v campu nudi pijačo in hrano, a hrana je boljša in veliko cenejša v Pizzeriji v Trgetu (dostop po vodi ali cesti).

No zadnje tri leta pa sem stalni gost pri Božotu v AC Mrkva v Sukošanih. Camp ni sam po sebi nič posebnega, malo oljčne sence, moški in ženski WC, dva tuša, pomivalni blok z tremi koriti in štirje umivalniki, za doplačilo 5€ tudi uporaba pralnega stroja. V hiši tudi možnost najema dveh apartmajev enega za 4 osebe in zgornjega z veliko teraso za 6oseb.
No camp nič spektakularnega, vso lepoto avtokampa pa odtehta srce lastnika avtokampa gospoda Boža Vizilja. cel dan čisti in pospravlaj po campu, vedno je nevpadljiv, a vedno pri roki, ko ga potrebuješ. Cene so simbolične in v primerjavi z ostalimi Avtocampi smešno nizke.
Gosti so stalni in večina se vrača vsako leto. Božo vam nudi tudi prostor v zmrzovalni skrinji, za globoko zmrzovanje in prostor v nekaj hladilnikih za pijačo in salame. V treh letih mi kljub temu, da imajo dostop do teh hladilnikov vsi, ni iz naše police izginil niti en topljen sirček, kaj šele kaj večjega. Vrata campa se zapirajo zvečer ob desetih in odprejo ob sedmih zjutraj. V tem času običajno zavlada mir v campu. Polek prostora za šotor , prikolico ali avtodom, pa ima božo v morju tudi nekaj betonskih uteži z RF verigami, tako da čolne manjših dimenzij tam do osem metrov, lahko vežete na boje v lasti AC.
Betonski spust za čolne, pa je pred sosednjim campom Malenica in je brezplačen. dvigalo pa v marini Sukošan, za tiste, ki niso vešči ali pa ne morejo čolna spustiti po betonski drči.
Za tiste ž čolni, bi omenil še cca 10km odaljen otoček z borovci in mivko ob pomolu in sicer na otoku Garmenjak, nasproti kraja Mrljane na Pašmanu. Drugače pa je iz Sukošana z povprečnim čolnom dosegljivo praktično vse. Pašman, Ugljan, Dugi Otok, Silba, Kornati, Olib, Molat, Šibenik, Slapovi Krke, Murter, Novogradsko more, Obrovac..........
Da se malo pohvalim, zame je bil letos dosegljiv še Vis z Biševim.
No pa nazaj v AC Mrkva. Gospod Božo V. je tudi osebni prijatelj lastnika Gostišča Veseljak v Sukošanu, kjer je hrana in pijača cenovno ugodna in kvalitetna. Če pa v Veseljaku vedo, da ste locirani pri Božotu imate pri postrežbi še dodatne ugodnosti :). Prav tako pa tudi v bifeju Mrkva v Zadru.Skratka, če ste pristaš preprostega kampiranja, je mrkva pravi naslov za vas. Če pa od avtocampa pričakujete storitve visokega nivoja, kod so tenis igrišče, golf igriče, bazeni v campu, diving center in klimatizerane restavracije v campu, potem Mrkva ni za vas, saj tega ne more nuditi. dobite pa v Mrkvi tisto, česar razkošni kempi nimajo, to je domačnost in družinsko srce lastnika kampa.
Sem mislil, da zijajo v čoln, so jim pa le ( .)( . ) bokobrani na čolnu všeč.
Uporabniški avatar
BOŠTJAN
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BOŠTJAN » To Avg 16, 2011 21:36

PACEK napisal/-a:.
Tunarca je čudovita za tiste, ki so željni počitka in mirnega preživljanja dopusta, mir in zvok skržatov pomirjata dušo in srce. .

Ja, v kampu je mir takrat k ni mene pa Majka, pa še par ostalih. V detajle pa namo šli. A ne Mike?

lp b
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Avg 17, 2011 09:00

Točno tako. Imeli smo se res super. Je pa tako, da brez družbe kakršna je bila, nebi bilo nikoli tako dobro.
V8 + Jet drive

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta