Izgnana tema

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Tadejko
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana - Červar

Re: Izgnana tema

OdgovorNapisal/-a Tadejko » So Okt 09, 2021 16:15

AEgir napisal/-a:Tadejči si že kdaj slišal za neetična zdravstvena testiranja na ljudeh?
Mi razložiš prosim kako je do le teh prišlo če je to vse tko po reglcih kot mi naivna duša razlagaš?

Seveda sem, tole je dobro izhodišče: https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical ... imentation
Kako do tega pride? Tako da znanstvena radovednost ali pa koristoljubje prevladata nad etiko.
Ali lahko kdaj pride do tega? Seveda.
Ali je prišlo do tega pri izdelavi COVID cepiv, ki so trenutno na voljo? Ne verjamem.

Kako je to relevantno za izvorno vprašanje, ali je grafen v COVID cepivu?
Kaj ima proizvajalec od tega, če "naskrivaj primeša" komponento, ki
- ni relevantna za delovanje cepiva (kaj sploh preskuša?)
- ne more nadzorovati eksperimenta
- ne more zbrati rezultatov

Eksperimentiranje z grafenom v COVID cepivu je nekako tako, kot bi ob menjavi olja v motorju še zamenjal privezne štrike in rekel: poglejmo če se zdaj kaj manj kadi.
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » So Okt 09, 2021 17:59

To je v tvoji glavi, v redu si zaupljiv, tebi se to ne more zgodit. Odlično.

Jaz nisem in verjamem da je verjetnost da je GO v cepivu sploh glede na to da naj bi ga v dveh univerzah odkrili, relativno velika.

Kar se tiče GO v cepivih, debata je bila da je to divja teorija s fackbooka. No ni. Tolk v vednost.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » So Okt 09, 2021 19:47

Odličen povzetek!

AEgir napisal/-a: sploh glede na to da naj bi ga v dveh univerzah odkrili, relativno velika. Tolk v vednost.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » So Okt 09, 2021 21:19

Evo dodelano samo zate. Ne trdim da je to kamen kost ampak tudi facebook ni.

Vsak si lahko ustvari svoje mnenje. Globlje kot greš, bolj globoka je luknja.

https://rightsfreedoms-wordpress-com.tr ... tr_pto=nui

https://www-laquintacolumna-net.transla ... tr_pto=nui
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Ne Okt 10, 2021 06:12

danes sem prebral na enem družbenem omrežju
in sicer gre takole v afriki veselo skače osel po savani in si prepeva trava je plava,trava je plava,Tiger ga posluša in pravi: osel ne pretiravaj trava je zelena,osel trmasto vztraja in na koncu gresta do Leva ki je kralj živali in naj on odloči
Lev pogleda osla in osel pravi jaz trdim da je trava plava oz modra tiger trdi da je zelena,Lev odgovori osel seveda imaš prav osel trava je plava,osel odgovori in sedaj menim da je potrebno tigra kaznovat,lev odgovori naj bo po tvoje ker je tiger trdil da je trava zelena ga obsojam na 3 dni molka.
Tiger lepo pretrpi svojo kazen in 4 dan se potozi Levu:zakaj si me kaznoval saj vsi v savani vemo da je trava zelena in da je osel osel,Lev odvrne nisem te kaznoval zaradi tega ker si oporekal oslu,ampak zaradi tega ker si se ukvarjal z njim.
lepo pozdravljeni
Če bi vedeli in bili tako zavedni pri hrani :kaj pojemo v hrani skozi umetna sladila in razne E-je, en dan stare pišcance cepijo proti vsemu,zrastejo z hormoni v menda 40 dneh,koliko antibiotikov dobijo krave molznice,poglejte lekarne in veterinarje na Madzarskem tam za zivinske antibiotike ne potrebuješ recepta oz jih dobiš na črmem trgu samo poglejte slovenske tablice pred temi ustanovami,kaj vse je v hrenovkah,z kom vse škropijo češnje da so zrele ob približno istem času,koliko antibiotikov dobijo prašiči za mesno vzgojo da ne zbolijo v nehigienski razmerah,kaj vse od umetnih sladil in barvil ki povzročajo raka je v razni poceni jogurtih in dietnih skutkah,in bili tako zavedni kot pri cepljenju proti Kovidu nobeden ne bi umrl od kovida ampak vsi od lakote
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Okt 10, 2021 08:13

Ko to berete pa ne pozabit kakega čika prižgat.
Sandi__
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Sandi__ » Ne Okt 10, 2021 08:27

AEgir napisal/-a:Evo dodelano samo zate. Ne trdim da je to kamen kost ampak tudi facebook ni.
Vsak si lahko ustvari svoje mnenje. Globlje kot greš, bolj globoka je luknja.
https://rightsfreedoms-wordpress-com.tr ... tr_pto=nui
https://www-laquintacolumna-net.transla ... tr_pto=nui

Takšni teksti ničesar ne povedo o covidu, veliko pa o osebah, ki jih razširjajo.
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Ne Okt 10, 2021 10:11

https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who- ... t-see.html

Tole je tudi šnelkurs za mal oči odpret bolj na široko. Zahteva pa 100% razumevanje angleščine. Žal.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Okt 10, 2021 10:27

Aegir, :D tale tvoj cinizem z razumevanjem angleščine je zelo dober pokazatelj določenega stanja, da ne rečem značaja.
Če je že debata na nivoju telebanstva, naj po telebansko povem kaj sem z zapisom želel povedat.
Predvsem moja angleščina, pa tudi nemščina sta dovolj dobri za tekoče sporazumevanje z sogovorniki iz tega govornega področja (Včasih me sicer kak Avstrijec vpraša iz katerega konca Avstrije sem, ker ne more uganit mojega naglasa, ampak me pa miselno ne vrže na Balkan.), brez problema prebiram in razumem tehnične članke, tudi enostavnejšo pogodbo napisano v teh dveh jezikih si upam podpisat, če ne razumeš kaj to pomeni vprašaj svojo doktorantko. Ampak o medicini in kemiji pa niti približno ne vem dovolj, da bi te angleške zapise dovolj dobro razumel za kakršne koli sodbe. Za povrhu zaničujem Slovence, ki se delajo frajerje z uporabo tujih jezikov in takih stvari ne jemljem resno!
Na kratko sem ti želel povedat, da 99% morjeplovcev ne zna pravilno sklepat na osnovi teh člankov, ki jih lepiš (Tudi ti zagotovo ne!), istočasno pa bi 100% ljudi, ki priznavajo trenutno organiziranost naše civilizacije moralo dat prav etabliranim znanstvenikom in njim prepustit, da ločijo semena od plev, ker so oni usposobljeni za to. Modrovanje laikov o njihovih trditvah in dejanjih, ali celo "strokovno" izpodbijanje njihovih trditev temelječih na znanstveno priznanih dognanjih v prvi vrsti kaže na kompleks večvrednosti, alkoholni sindrom, ali pa še kaj hujšega.

p.s.
Glavni komunajzarji bivše juge so bili v glavnem neuki kriminalci in agresivneži (Ključavničar, mesar, kurji tat, ideolog je bil le učitelj...), zato so imeli točno tako ali še bolj paranoično mnenje o znanosti kot ti, rezultati tega telebanskega kriminala so pa splošno znani in priznani. Žal se tujemu opazovalcu še zdaj, ko jih 30. let uradno ni več na oblasti, ti tuji opazovalec med ostalim mirno pove:"Množični Stockholmski sindrom."
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Ne Okt 10, 2021 11:48

Veš za politiko kdo je ker komunajzar, mi dol visi. Ko gre za moč in denar so vsi identični. Ni razlik. Je samo koristoljubje in to brezbarvno. Nakladanje gor/dol.

Sam si izpostavil da ne znaš angleško, zato ti poizkušam pomagat. Jaz znam pa ne zato ker bi hotel bit frajer ampak ker je to nujno, če hočeš kot jaz delat z ljudmi ne glede na njohovo lokacijo in če hočeš kaj zaslužit.

Ne vem zakaj si nebi znal razlagat poljubnih znanstvenih člankov, saj sem dokaj inteligenten posameznik z nadpovprečnim tehničnim znanjem.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Okt 10, 2021 12:06

AEgir napisal/-a:saj sem dokaj inteligenten posameznik z nadpovprečnim tehničnim znanjem.

Ne nakladaj. Če se nočeš cepit, si neinteligenten in pika :twisted:
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Ne Okt 10, 2021 12:25

Tole me pa že skoraj prepriča. :)

Slika
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Ne Okt 10, 2021 12:51

AEgir napisal/-a:Tole me pa že skoraj prepriča. :)

Slika

Opa, tega pa še nisem videl. Mene je prepričal, sem se glihkar naročil, janssen jutri zjutraj na mojo izrecno željo.
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » Ne Okt 10, 2021 18:32

:mrgreen:
AEgir, zmagal si. S pepelom se posipam in se globoko klanjam.
Sem mislil, da z mojo (žal zgolj) univerzitetno izobrazbo tehnične smeri in več kot 25 leti kilometrine, lahko na prvo žogo ločim seme od plevela, pa sem živel v grenki in globoki zmoti. Odprl si mi oči in sedaj sem smet na koncu metle, ki je samo še kratko pot s smetišnico stran od kante, kjer bom našel svojo nirvano. Hvala ti.
AVE AEgir!!!

P.S. V kolikor pa se kljub vsemu izkaže, da nimaš prav (da pravzaprav nimajo prav nekateri redki (vsaj) šestkratni doktorji kemije, biologije, mikroskopiranja, nutricionizma, spontane pretvorbe eritrocitov v bakterije in nazaj, novega svetovnega reda, ultra kapitalizma z nakupi vsega kar človeštvo potrebuje da nas obvlada in nam (pre)vlada…) bom do konca svojih dni zagovarjal, da si ovca in papak, kljub svoji nadpovprečni inteligenci in nadpovprečnem tehničnem znanju, seveda po lastnih izjavah.
Samo v info…
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Ne Okt 10, 2021 18:55

Sem z veseljem in ponosom ovca in papak zate. :)

Sem pa za enkrat srečen v življenju, mam vse kar rabim in me veseli, nisem odvisen od nobenga in ne nosim te prtljage vaše na hrbtu. Briga me kdo je kakšne barve in zakaj. Ne verjamem pa besede propagandi niti "stroki" niti nobenmu. Verjamem samo sebi pa še to ne vedno.

Ne verjamem pa zato ker sem v tem smislu še kar razgledan in me zanima, zato sem marsikaj prebral. Vedno je v ozadju korist in zarota. To je pač človeška nrav.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti