Tralala

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

al

OdgovorNapisal/-a al » To Dec 02, 2014 19:03

:D

sam je kr desc. pa še skrit ni 8)
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Dec 02, 2014 19:08

Ej AL, a si vidu, da je imela včeraj LiLi eno bolj gor kot tadrugo ;)
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Dec 04, 2014 07:55

Tex napisal/-a:Ej AL, a si vidu, da je imela včeraj LiLi eno bolj gor kot tadrugo ;)

Nisem. Katera Lili? Maš kakšno fotko :D
Sicer pa itak niso vse simetrične. Tko k pr nas ni vse v vaservagi :lol:

Srečno 2015! :shock:
al

OdgovorNapisal/-a al » Ne Dec 07, 2014 21:14

Lahko noč in mir z vami!
:roll:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Dec 09, 2014 08:54

TAJKUNI

Slika
Slika

DA MI NIKOLI VEČ NIHČE NE MUKSNE O TEM, ZA KAJ IN ZA KOGA SE BORIJO TE....BARABE

Štrukljevi so med TOP 10 odstotki

Plačni rekorderji so po podatkih iz baze GVIN v Sindikatu zdravstva in socialnega varstva, ki ga vodi Zvonko Vukadinovič. Lani je povprečna bruto plača v tem sindikatu, ki sicer zaposluje pet ljudi, znašala 5.071 evrov bruto. Med prvo deseterico najbolje plačanih sindikalistov se uvršča tudi Sviz Branimirja Štruklja s povprečno plačo 2.607 evrov bruto. Ob tem povejmo, da več kot 2.600 evrov zasluži le 10 odstotkov najbolje plačanih v državi.

Vukadinovič se na naša pisna vprašanja, ki smo mu jih poslali v četrtek, ni odzval, pri Štruklju pa so nam povedali, da nam nanje lahko v najboljšem primeru odgovorijo v začetku decembra. Medtem ko znesek plače Vukadinoviča ni znan, se je o Štrukljevi nazadnje pisalo leta 2013. Takrat je razkril, da znaša 3.944 evrov bruto. Štrukelj je sicer tudi državni svetnik, nadzornik Modre zavarovalnice in tednika Mladina.

Kdo razkriva in kdo se še skriva

Edina, ki sta se odzvala na naša vprašanja in razkrila svoje plače, sta Lidija Jerkič (sindikat SKEI) in šef policijskega sindikata Zoran Petrovič. Zadnja neto plača Jerkičeve je bila 2.232 evrov (kar je približno štiri tisoč evrov bruto, odvisno od olajšav), zadnja Petrovičeva pa 922 evrov neto (približno 1.350 evrov bruto).

Na naša vprašanja se poleg že naštetih niso odzvali še: Dušan Semolič in Goran Lukić (oba ZSSS), Drago Ščernjavič (SDO), Janez Posedi (Pergam), Drago Lombar (KNSS) in Peter Majcen (KS 90). Povprečne plače v njihovih sindikatih si lahko ogledate v razpredelnici.

vir :http://www.publishwall.si/ludvik.novak/post/112858/tajkuni

PS: pajer prav imaš, popravljam..
Nazadnje spremenil Tex, dne To Dec 09, 2014 09:08, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Dec 09, 2014 09:02

.

Distanciram se, na Morjeplovcu, od vseh ....... brižnikov v naši državi, če to sploh je!

Držimo se vode, morja, bark, "bab", ker so otipljive stvari.

Ma daj, brez veze, še cigani, ups, Romi, imajo boljše sisteme gospodarskega vodenja, tako da, ma res brez veze, konec!

Ne razpravljam!

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
al

OdgovorNapisal/-a al » To Dec 09, 2014 10:06

Ma politika gor/dol.
Meni gredo na organ razne inštitucije, agencije in kaj jaz vem kakšna sranja še.
Tukaj se skriva drhal, ki jo je treba odpustiti!
XXXXXYYYY
Spet gre za neke funkcije in usklajevanja z raznimi EU direktivami in kaj jaz vem kaj še. In ta niti še ni najbolj sporen...
Groza. XXXXXXYY
Nazadnje spremenil al, dne Pe Dec 12, 2014 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Dec 09, 2014 13:53

Verjetno si mislil organ jih gleda. :lol:
Jaz jim, nam, pravim lopvščina. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
al

OdgovorNapisal/-a al » To Dec 09, 2014 14:11

janadino napisal/-a:Verjetno si mislil organ jih gleda. :lol:
Jaz jim, nam, pravim lopvščina. :lol:

A ti tudi tam delaš?
:oops:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Dec 10, 2014 07:17

Ne delam, v službi sem. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Dec 10, 2014 08:44

Haha. Dobra.
no ja. bom očitno moral spremeniti mnenje ..... nooot :lol: :lol:
al

OdgovorNapisal/-a al » Pe Dec 12, 2014 14:16

@janadino; sem malo pobrisal tisto (sori... čeprav ok, mnenje je pavšalno ampak dostikrat upravičeno)

Sicer pa: kaj se dogaja? Če boste zvečer kje na štantih se lahko zlijemo...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Pe Dec 12, 2014 14:22

Zvečer bomo na srečanju pri Jurmanu :wink: . A si pozabil? Pridi še ti.
al

OdgovorNapisal/-a al » Pe Dec 12, 2014 14:48

Ma nisem ampak mi začnemo že čez pol ure in potem zvečer se zna zgoditi, da zaključimo na štantih ali pa na kurcschlussu. ..
Uporabniški avatar
Splav
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Splav » Pe Dec 19, 2014 14:18

Tex napisal/-a:TAJKUNI

DA MI NIKOLI VEČ NIHČE NE MUKSNE O TEM, ZA KAJ IN ZA KOGA SE BORIJO TE....BARABE

Štrukljevi so med TOP 10 odstotki

Plačni rekorderji so po podatkih iz baze GVIN v Sindikatu zdravstva in socialnega varstva, ki ga vodi Zvonko Vukadinovič. Lani je povprečna bruto plača v tem sindikatu, ki sicer zaposluje pet ljudi, znašala 5.071 evrov bruto. Med prvo deseterico najbolje plačanih sindikalistov se uvršča tudi Sviz Branimirja Štruklja s povprečno plačo 2.607 evrov bruto. Ob tem povejmo, da več kot 2.600 evrov zasluži le 10 odstotkov najbolje plačanih v državi.

Vukadinovič se na naša pisna vprašanja, ki smo mu jih poslali v četrtek, ni odzval, pri Štruklju pa so nam povedali, da nam nanje lahko v najboljšem primeru odgovorijo v začetku decembra. Medtem ko znesek plače Vukadinoviča ni znan, se je o Štrukljevi nazadnje pisalo leta 2013. Takrat je razkril, da znaša 3.944 evrov bruto. Štrukelj je sicer tudi državni svetnik, nadzornik Modre zavarovalnice in tednika Mladina.

Kdo razkriva in kdo se še skriva

Edina, ki sta se odzvala na naša vprašanja in razkrila svoje plače, sta Lidija Jerkič (sindikat SKEI) in šef policijskega sindikata Zoran Petrovič. Zadnja neto plača Jerkičeve je bila 2.232 evrov (kar je približno štiri tisoč evrov bruto, odvisno od olajšav), zadnja Petrovičeva pa 922 evrov neto (približno 1.350 evrov bruto).

Na naša vprašanja se poleg že naštetih niso odzvali še: Dušan Semolič in Goran Lukić (oba ZSSS), Drago Ščernjavič (SDO), Janez Posedi (Pergam), Drago Lombar (KNSS) in Peter Majcen (KS 90). Povprečne plače v njihovih sindikatih si lahko ogledate v razpredelnici.

vir :http://www.publishwall.si/ludvik.novak/post/112858/tajkuni

PS: pajer prav imaš, popravljam..

Če prav razumem, se njihove plače financirajo iz članarine, torej niso na breme države. Če jih člani tako bogato nagrajujejo, pomeni, da za njihovo korist dobro delajo. Če pa kdo ocenjuje, da si tega denarja ne zaslužijo, pa naj se izpiše iz sindikata.
Jaz recimo nisem član nobenega sindikata.
Mirno morje in široko obzorje.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost