drsitar napisal/-a:alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Danes pa bi bil: smrt vladi- svoboda narodu
Butelj...
Če si butelj pa bodi BUTELJ ŠE NAPREJ
Moderatorji: moderator2, moderator
drsitar napisal/-a:alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Butelj...
Butelj...
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Vecji problem je dovolj velika kriticna masa bedakov in idiotov in ne deluje nič, ker vsak trud vecine iznicijo takoj.
Hočeš rečt, da je v Sloveniji več bedakov in idiotov, kot na Hrvaškem? Ker Hrvati imajo skoraj pol manj mrtvih na milijon prebivalcev. Pa sploh niso imeli tako strogih ukrepov in tako dolgo, kot mi.
weta napisal/-a:Seveda bi lahko tudi mi drugace steli mrtve
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Seveda bi lahko tudi mi drugace steli mrtve
Pa jih nismo, ker nas je hotela vlada s številom mrtvih ustrahovat in disciplinirat. Dokler ji ni priletel bumerang nazaj v glavo, zdaj se pa čudi, kdo ga je vrgel.
Btw, Hrvati so se tega lotili na drugačen način, brez groženj in ustrahovanja.
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Seveda bi lahko tudi mi drugace steli mrtve
Pa jih nismo, ker nas je hotela vlada s številom mrtvih ustrahovat in disciplinirat. Dokler ji ni priletel bumerang nazaj v glavo, zdaj se pa čudi, kdo ga je vrgel.
Btw, Hrvati so se tega lotili na drugačen način, brez groženj in ustrahovanja. Kateri pristop je boljši, naj pa vsak presodi sam.
weta napisal/-a:Kdo je koga strašil in kdo je prestrašen, pa prepušcam tebi. Jaz nisem zaznal strašenja in se ne pocutim ogrozen niti prestrašen. Se ti?
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Kdo je koga strašil in kdo je prestrašen, pa prepušcam tebi. Jaz nisem zaznal strašenja in se ne pocutim ogrozen niti prestrašen. Se ti?
Ja se.
Ti se pa očitno ob grožnjah, ustrahovanju in strogih ukrepih počutiš varnega... Najbrž tudi iz razloga, ki ga je že Diligence omenil.
diligence napisal/-a:
No ,pa smučanje : Ker imam sezonsko ,me nima kdo spraševati po testu ,razen inšpektorja in morda policaja .
Bomo videli.
Morda že ima kdo kakšne izkušnje iz prakse?
Ali pa se vidimo v ponedeljek v pancarjih v zdravstvenem domu na testu
weta napisal/-a:Ob odgovornem ljudstvu bi se zadeva umirila ob zelo milih ukrepih.
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Ob odgovornem ljudstvu bi se zadeva umirila ob zelo milih ukrepih.
To je pravljica, ki ti jo pripoveduje vlada, da bi prikrila lastne napake. Slovenci nismo nič manj odgovorni od Hrvatov in večine ostalih Evropejcev. Tej vladi najbolj zamerim, da nas je skregala s kazanjem s prstom na "neodgovorne" in valjenjem krivde za svoje napake na njih. Ti si ji pa očitno nasedel. Pa sploh nisi edini.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost