Zato, dragi AEgir, ker sem povsem korektno razložil in z logiko ter številkami podkrepil dejstvo, da je cirkulacija energetsko potratna in da stane veliko €€€. Še več - jasno sem delil naše (moje) strokovne poglede na ta problem. Nihče pa seveda ni zavezan k temu, da karkoli povedanega tudi upošteva, razen v primeru, če pride k nam po projekt, kjer smo zakonsko dolžni vse to in še več upoštevati.
Če pri tem omenim, da bo politika presojala in odločala, koliko nas bo vse skupaj v bodoče udarilo po denarnici, je tudi dejstvo. Kot "politika" lahko razumete tudi "politiko podjetja ali ponudnika", razmere na trgu, po domače.
Če imaš ti ali H2O drugačno mnenje, ga lahko jasno zapišeta. Vedno vse z zanimanjem preberem, v kolikor je argumentirano, sicer preskočim.
Če v mojem izvajanju najdeš nedoslednost ali pomoto je prav, da me na to opozoriš. Take kritike vsekakor vedno sprejemam. Pavšalne navedbe "da vedno težim" in "serjem", pač ne. Nekatere stvari se izračunajo in temeljijo na fiziki, matematika in fizika pa nista nekaj "za pojest". Če kdo iz tega lahko potegne kakšne zaključke, ki bodo prijaznejši do denarnice, bom samo vesel. Če imaš ti ali kdorkoli drug preveč denarja in ste ga pripravljeni razmetavati okrog, lahko objavim svoj TRR. Se bom vsakemu posebej osebno in toplo zahvalil...
Sicer pa - vedno lahko ti ali kdorkoli drug preskoči(š) moje zapise.
Teženje gor ali dol...
Vprašanje OP pa se je nanašalo na račun za elektriko...in če se lahko kaj prišpara, mimogrede.