OTROŠKE SANJE-POTOPLJENE

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Sr Avg 05, 2009 21:26

Bojim se, da tukaj pravi domačini niso imeli prstov vmes (morda se tudi motim). Tole mi vse bolj smrdi na objestnost kakšnih prišlekov ali morda celo zakompleksanih turistov. Škoda je narejena, ampak, nekaj se vseeno da rešit. Razumem, ko ti je nekaj pri srcu, boli še bolj. Čim prej pozabit, življenje gre naprej.
Takšne in podobne stvari se dogajajo tudi domačinom, ne samo nam. Poznam kar nekaj lastnikov, Slovencev in Hrvatov, ki so zjutraj debelo pogledali, čolna nikjer. Potem ga "nekdo" čudežno najde, celega ali že razbitega.... Kolegu ga je nekdo za zabavo ponoči odvezal, pa ga je zjutraj (na srečo) našel na obali, hvala bogu, bonaca.
Zavedajmo se, da lahko to potencialno pričakujemo vsi, tudi marine niso več varne. Ne vem, ali je to zloba, revanšizem, dokazovanje samega sebe, ampak, svet je vedno bolj narobe. Ja, tukaj živimo :idea:
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Sr Avg 05, 2009 21:38

Kdor je to delal, je dobro vedel kaj dela in z namenom.

Mulci, ki bi ga potopili iz objestnosti, verjetno nebi pomislili na zatesnitev lukenj in odvitje vijaka.
Kdor je to izvedel, se je prej dobro pripravil.

Verjetno res niso bili domačini, ampak kak nastrojen in politično napumpan purger ki mu vsaka stvar povezana z Slovenijo smrdi.

Ne dam pa roke v ogenj za domačine.
Mojemu prijatlu so v Punatu lepo odvezali čoln, kao da se je utrgal in ga malo podrsali po pesku, potem pa ga je domačin privlekel nazaj, češ, da ga je našel na skalah.
In jasno zahteval lepo nagrado.

Če ne bo zaslužil z apartmaji bo pa takole z nagradami.

U glavnem za pop....

Lp Mitja
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Avg 06, 2009 20:00

Bolid
.......gledal sem tvoj prispevek na POP TV, kjer je bilo navedeno manj kod vemo tu morjeplovci. Zanima pa me, če glede na to, da si stvar spravil v medije, tako rekoč v vrh medijskega poročanja, če so kaki odzivi MUPa ozeroma Hrvaške policije. Po takem medijskem poročanju človek upa, da se bodo hrvaški uniformiranci začeli ukvarjat z tvojim primerom in upam, da je trohica upanja, da bodo odkrili falota in s tem zaščitili svoj ugled?

LP in kmalu novo barko ti želim PACEK
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Če Avg 06, 2009 20:07

http://24ur.com/bin/video.php?media_id= ... id=3177836

Ja kot ste opazili grem z polno paro v medije,ni moj namen postati medisko znan ampak samo pokazat ljudem kaj se ti lahko naredi na dopustu,in kako so zatajile pristojne službe ki bi morale ukrepat pa niso.Sicer je pa bilo gorivo njihovo pa tudi morje .

Kar se pa tiče hrvaške policije do sedaj nisem dobil še nobenih informacij,verjetno je PREISKAVA V TEKU

P.S.Imel sem pa vsaj majico pravo na sebi :wink:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Avg 06, 2009 20:33

hehe, majica z rute Morjeplovec.

Bolid morda pa admin naredi drugo leto ruto po Ohridskem jezeru, pa potem z rute, kar nadaljujemo še 14 dni z dopustom :).

Ne vem, ali se morjepovci res tako malo vozijo izven akvatorijev slovenskega in hrvaškega morja. Nisem še zasledil prav veliko prispevkov o vožnji po makedonskih jezerih, po nemških jezerih in rekah, po jezerih zahodne evrope nasploh. Mislim, da je ta tema odprto polje za morjeplovce, ali pa so ta jezera in reke popolne neznanke slovenskim lastnikom plovil?

Večkrat sem začel teme, ki bi prinesle informacije o plovnosti rek in jezer širom evrope, a je tema vedno zamrla. Vedno se vse vrti okrog SLO morja, Hrvaškega morja in dela italjanskega morja, no pa nekaj tem o plovnosti Drave. Tudi informacije o Grškem morju so dokaj skope, čeprav se med grškimi otoki prevaža, kar precej bark z SLO zastavo, nekatere celo z zastavico morjeplovca. Upam, da bomo deležni več informacij tudi o državah, ki so nam neznanke.

LP PACEK
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Če Avg 06, 2009 22:03

Samo še en link potem pa presodite sam
http://www.barkun.hr/index.php/20090805 ... igraf.html

Preberite si komentarje :!:
Avtomobil pa ni moj temveč od enega slovenca ki mi je ponudil pomoč
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Avg 06, 2009 22:32

Prebral in mi gre na bruhanje. Pa tile hrvati (ki so komentirali članek) so res eni..... ne najdem izraza, ma ga sploh ne bom iskal, škoda vsake sekunde za take.
BOLNO
lpg
https://medisken.si
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Avg 06, 2009 22:40

bolid, ne se sekirat, verjetno bi bila podobna situacija tudi na kakem slovenskem forumu (v obratni smiri), ljudje so napumpani z vseh strani, predvsem pa od novinarjev. Najbolj straha vzbujajoče je to, da so mladi nekoliko drugačni od nas v njihovih letih. Mi smo vsaj kdaj pa kdaj pomislili s čem nas okolica futra in kakšne neumnosti nam želijo vbiti v glavo in imeli smo cilje ideje, voljo in možnosti. Kaj imajo mladi danes, ne ciljev ne dela, ne možnosti, čakajo le na liderja za katerim vsklikajo parole in upajo, da se bodo tudi zanje začeli boljši časi, tako sledenje pa na žalost prinaša gruperanja nacionalizme, skratka nič dobrega. Bojim se, da prihajajo časi, ko ne bo varn ne čoln, ne avto, ne življenje, pa ne sam na Hrvaškem. Kriza zagreni vse narode, usoda pelje svojo pot. Bolj se bo kriza stopnjevala, bolj bodo tonile barke, bolj bodo goreli avti, manj bomo varni.
Zato pa veselo razmišljaj o nakupu nove barke, ob vseh etično rasnih nestrpnosti, bomo morda varni edino le še na kaki 13m jadrnici ali barki sredi oceana, z malo sreče seveda.

LP PACEK
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Če Avg 06, 2009 23:03

BOLID NE OBUPAT!!!! V BISTVI NITI NE MORES, KAJTI NASLEDNJO LETO SI MI DOLZEN JUTRANJO KAVO NA RUTI MORJEPLOVCEV 2 :D :D :D
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Če Avg 06, 2009 23:14

CAR napisal/-a:BOLID NE OBUPAT!!!! V BISTVI NITI NE MORES, KAJTI NASLEDNJO LETO SI MI DOLZEN JUTRANJO KAVO NA RUTI MORJEPLOVCEV 2 :D :D :D

Ti pa moji ženi tablet za glavo :lol: :lol:
Kavo bo pa kar kuhala tvoja žena ki je že navajena pa tudi itak jo najboljšo kuha,pa potico dobro dela.......
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Avg 07, 2009 07:47

Take komentarje pišejo ljudje (no niso čist ljudje), ki morja še videli niso in nimajo pojma kak zadeve sploh špilajo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Avg 07, 2009 08:47

.

Komentarji, ki jih pišejo Istrani, so odraz njihovega stanja. "Užaloščeni in prevarani." Obsojat jih kar ne morem, ker je to prenizkotno, nehumano in brez dostojanstva vredno prebivalca zelo močne turistične regije. Na ta nivo ne bi šel rad, ker nočem bit takšen kot oni. Ljudje ki na tak način izražajo svoja mnenja so ponavadi po psihoprofilu samo ljudje, ki sproščajo svoje manjvrednostne komplekse.
Bi se dalo razpisat, toda za vsakega raste palica.

LP
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Pe Avg 07, 2009 08:49

bolid tole s tabo pa globoko sočustvujem!!!!

Samo tako kot so ti že napisal vsi pred meano... NE OBUPAT

Imam ravno tako izkušnjo s hrvaške Istre, s policijo pa poligrafom pa kaznimi pred policijskimi postajami, pa pokanjem živcev na policijskih postajah...
pa priznam sem tut reku nikdar več na barko ali z barko...
samo hvalabogu zarečenega kruha se zmeraj največ poje zato si ga odreži prvi kos in naprej v boj ( policija, zavarovalnica,...) in na koncu ni lepšega kot ponovno zapluti.... zato SREČNO!!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Pe Avg 07, 2009 08:51

aja pa še nekaj... povod mojih težav niso bili hrvati ampak SLOVENCI... in za povrh v kampu skoraj sosedje... zato moj nasvet tudi v kampu daj oči malo na peclje
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Pe Avg 07, 2009 09:43

pajer1 napisal/-a:.

Komentarji, ki jih pišejo Istrani, so odraz njihovega stanja. "Užaloščeni in prevarani." Obsojat jih kar ne morem, ker je to prenizkotno, nehumano in brez dostojanstva vredno prebivalca zelo močne turistične regije. Na ta nivo ne bi šel rad, ker nočem bit takšen kot oni. Ljudje ki na tak način izražajo svoja mnenja so ponavadi po psihoprofilu samo ljudje, ki sproščajo svoje manjvrednostne komplekse.
Bi se dalo razpisat, toda za vsakega raste palica.

LP

To so besede človeka, ki razmišlja s svojo glavo in se ne spusti pod svoj nivo !
Kajti sovražaštvo, nacionalizem, itd vrne nazaj isto, samo v večji meri. Začaran krog.

good girls go to heaven, bad girls go everywhere !

Kdo je na strani

Po forumu brska: _commandos_ in 1 gost