Goran Bare
Moderatorji: moderator2, moderator
val napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:ej k smo ze celo temo delno posral...
dva dobra komentarja iz FB
Pa ne da propagiram Jankovica(ali pac) samo je pac aktualno, ker gre Jankovic na volitve
... in to vse zarad Jankovića a ne Špela...dej dej dej...so ga pa mnogi veliko bolj "usral" ... sam imate nekateri problem s tem, da je to potrebno na glas priznat...20 jebenih let je slovenijo pelala politična smetana...pa kaj so nardil???? sranje...no nej menedžer proba...mogoče bo pa uspelo!!!!
Špela... žalostno je, da te od osamosvojitve Slovenije eni in isti obrazi nasilno analno penetrirajo vate pa tega niti ne opaziš ampak se greniš nad narodnostjo človeka, ki je možno, da rešilna bilka za nas. Shame on You!
Res je od osamosvojitve so bili rdeči 16 let naoblasti.
4 leta Janševe vlade je pa bilo edino obdobje ko je Slovenija cvetela,nizka brezposelnost,visoka gospodarska rast itd.
joj @val
To kar si ti napisal se se Janša ne hvali, saj je bila takrat na celem svetu briljantna situacija. Kljub tako visoki rasti pa se je realni dolg države povečal, nezaposlenost je se zmanjsala zaradi spremenjene metodologije štetja brezposelnih oseb! To učijo mojega otroka v osnovni šoli!
Neposredne primerjave med Jnševo vlado in Pahorjeva pa nikakor ne gre delati... Pahor je prevzel vlado tik za začetkom recesije.
Če bi bil Janša res tako dober, bi pustil državo pripravljeno na recesijo.
Z veliko denarja zna vsak nahraniti ljudstvo in zidati palače. Z nič je težje.
Pa nikakor ne zagovarjam Pahorja...
Odkrito povedano mi zdajsnja politika gre strasno na
levi in desni, zato pa sem omenil tretjo in edino opcijo!
.
Res je , da je tole hudo aktualna tema, toda tudi začetek konca, ker se bomo stepli, poklali, zgrizli, skrampal, .....
Kdo je že to rekel, da bo, če bi sestopil z oblasti?
LP
PS
Razmišljam, da bi kandidiral.
Me podprete?
Ukinem davek na plovila, uvedem modro nafto in bencin, lastniki plovil dobijo trojni regres in dvojni dopust ter 10 podaljšanih plačanih vikendov, člani morjeplovca bodo imeli 50% popusta po marinah, gostilnah, itd.....
Cel program je na ww.ko odsanjaš se zbudiš in greš v službo. net
.
Res je , da je tole hudo aktualna tema, toda tudi začetek konca, ker se bomo stepli, poklali, zgrizli, skrampal, .....
Kdo je že to rekel, da bo, če bi sestopil z oblasti?
LP
PS
Razmišljam, da bi kandidiral.
Me podprete?
Ukinem davek na plovila, uvedem modro nafto in bencin, lastniki plovil dobijo trojni regres in dvojni dopust ter 10 podaljšanih plačanih vikendov, člani morjeplovca bodo imeli 50% popusta po marinah, gostilnah, itd.....
Cel program je na ww.ko odsanjaš se zbudiš in greš v službo. net
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
mamaMicka napisal/-a:@cibro sory!!!
@pajer1 za PREDSEDNIKA!!!!
pravilno je pajer1 za PRECEDNIKA
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Res fantje, ne se skregat zaradi politike.
Glede desnice in levice je tako, da jih ne smemo dajati v isti koš. V naši 20 letni zgodovini je bila levica na oblasti precej več časa. Nam je bilo dobro ali slabo, sedaj kritizirate, prej ste jih volili... Tudi Pahorja ste volili, pa ga sedaj kritizirate. Naš predsednik Türk zagotovo ni oseba, na katero bi bil lahko ponosen, da je moj predsednik. In enako na g. Jankovića tudi ne bi mogel biti ravno ponosen... Žal.
Da me ne bo sedaj kdo napadel, da sem kak Janševec, ker sem daleč od tega. Na volitve ne hodim, pač nimam dovolj visok IQ, da bi vse skupaj razumel in se znal pravilno odločiti. V nedeljo, ko boste spet vsi rinili na volišča, bom jaz lepo odrinil na morje!!! Potem boste čez leto ali dve spet vsi kritizirali, zakuhali pa sami že sedaj, 4. decembra.
Se spomnite kaj je rekel g. Ivo Boscarol, lastnik Pipistrela? On je pred časom podpiral g. Peterleta, tudi finančno. Zato so mu bila potem zaprta marsikatera vrata, sedaj pa so naše ex komunistične svinje ponosne na njega, ko osvaja nagrade v ZDA!?!?!?!?!? Tipično Slovensko, če je korist, potem se ponižaj in se delaj, da si prijatelj.
In kaj je ta isti g. Boscarol rekel za volitve? Postavite na mesto mandatarja g. Semoliča in kar naenkrat bodo vse težave v gospodarstvu izginile... Sarkazem in tudi ideja za razmislek... Pa kako hudimano prav ima!
Glede g. Jankovića pa je tako, da je na srečo v Sloveniji dovolj pametnih ljudi izven LDS-ovske Ljubljane, ki niti v sanjah ne bodo dali glasu za nekoga, ki misli, da je dober gospodarstvenik, najboljši politik in nasploh poln sam sebe...
Če potegnem paralelo... Janša je vodil državo v zlatih časih, ko ti je enostavno šlo, pa tudi če nisi imel nič v glavi... G. Janković je v teh istih zlatih časih za trgovino vodil Mercator...
Glede desnice in levice je tako, da jih ne smemo dajati v isti koš. V naši 20 letni zgodovini je bila levica na oblasti precej več časa. Nam je bilo dobro ali slabo, sedaj kritizirate, prej ste jih volili... Tudi Pahorja ste volili, pa ga sedaj kritizirate. Naš predsednik Türk zagotovo ni oseba, na katero bi bil lahko ponosen, da je moj predsednik. In enako na g. Jankovića tudi ne bi mogel biti ravno ponosen... Žal.
Da me ne bo sedaj kdo napadel, da sem kak Janševec, ker sem daleč od tega. Na volitve ne hodim, pač nimam dovolj visok IQ, da bi vse skupaj razumel in se znal pravilno odločiti. V nedeljo, ko boste spet vsi rinili na volišča, bom jaz lepo odrinil na morje!!! Potem boste čez leto ali dve spet vsi kritizirali, zakuhali pa sami že sedaj, 4. decembra.
Se spomnite kaj je rekel g. Ivo Boscarol, lastnik Pipistrela? On je pred časom podpiral g. Peterleta, tudi finančno. Zato so mu bila potem zaprta marsikatera vrata, sedaj pa so naše ex komunistične svinje ponosne na njega, ko osvaja nagrade v ZDA!?!?!?!?!? Tipično Slovensko, če je korist, potem se ponižaj in se delaj, da si prijatelj.
In kaj je ta isti g. Boscarol rekel za volitve? Postavite na mesto mandatarja g. Semoliča in kar naenkrat bodo vse težave v gospodarstvu izginile... Sarkazem in tudi ideja za razmislek... Pa kako hudimano prav ima!
Glede g. Jankovića pa je tako, da je na srečo v Sloveniji dovolj pametnih ljudi izven LDS-ovske Ljubljane, ki niti v sanjah ne bodo dali glasu za nekoga, ki misli, da je dober gospodarstvenik, najboljši politik in nasploh poln sam sebe...
Če potegnem paralelo... Janša je vodil državo v zlatih časih, ko ti je enostavno šlo, pa tudi če nisi imel nič v glavi... G. Janković je v teh istih zlatih časih za trgovino vodil Mercator...
-
al
Glede na to, da se pripravlja NEW WORLD ORDER, zmanjšanje prebivalstva za 80% itd... res ne razumem, da se mi, ki imamo plovila pričkamo zaradi politike.
Jaz lepo pripravljam jadrnico za življenje na njej. Počasi se nalagajo solarke, windgenerator, watermaker, ojačitve... Če ne bo denarja za kakega rabljenega Amela 54 ali kako Trintello bom pač zadovoljen s svojo.
In potem bom odplul in prek neta in radia na Pacifiku spremljal kako vam gre.
Good luck!
Jaz lepo pripravljam jadrnico za življenje na njej. Počasi se nalagajo solarke, windgenerator, watermaker, ojačitve... Če ne bo denarja za kakega rabljenega Amela 54 ali kako Trintello bom pač zadovoljen s svojo.
In potem bom odplul in prek neta in radia na Pacifiku spremljal kako vam gre.
Good luck!
admin napisal/-a:Če potegnem paralelo... Janša je vodil državo v zlatih časih, ko ti je enostavno šlo, pa tudi če nisi imel nič v glavi... G. Janković je v teh istih zlatih časih za trgovino vodil Mercator...
Kot reče Broj Jedan iz Alan Forda: Situacija je vrlo složena. Slušaj mene radi kako znaš.
Računica je po moje jasna. Oba politična pola molita, da se bo ekonomija po hudi katastrofi ponovno postavila na noge in s tem tudi celoten finančni sistem, ki je dejansko motor politike. Zato se oboji, torej levi in desni, previdno in z veliko rezervo lotevajo teh kritičnih volitev.
Jankovič je po moje žrtveno jagnje. Isto velja za Viranta. Če gre vse narobe po svetu bo eden od njih prej ali slej letel z oblasti, pač tisti ki zmaga na volitvah. Če pa se svet slučajno postavi na noge bo pa zmagovalec volitev pokasiral oblast in vse zasluge za neverjetno sposobnost.
Iz perspektive strank si SDS in SD na ta način potuhnjeno ščitijo hrbet pred hudimi težavami, ki očitno še prihajajo. Oboji bodo še vedno dosegli parlamentarni prag in tako zagotovili življenje svojim oguljenim politikom, vendar očitno kislo in gnilo jabolko prepuščajo outsiderskim "mučenikom", ki si padec z oblasti lahko komot finančno privoščijo.
Zadeva je še toliko bolj kritična, ker je državna blagajna dobesedno prazna, večina ljudji na robu preživetja a oboji prodajajo bučke o sociali in skrb za državljane v svojih volilnih programih.
Secer pa jaz tudi že lep čas ne hodim na volitve. Škoda časa za tole očitno naštimano farso.
@admin saj se nihce ne krega
samo tisti, ke NE gre na volitve dela vecjo skodo, kot tisti, ki voli narobe, ce hoces. Ce bi slo drzavi dobro bi govoril v prvi osebi mnozine, zdaj govoris v drugi, "...vi ste jih volili...", "ko nam je šlo dobro". To je se bolj tipicno slovensko...
pa se v nekaj se moram spotakniti, ko si napisal, da misli, da je dober gospodarstvenik.
Ko je Jankovic prevzel l.97 Mercator je bil ta tik pred propadom, imel je 2,6 miljarde takrat tolarjev izgube....
Ze l.98 pa je Mercator imel skoraj 1,5 miljarde dobička. Tega leta so se delnice podražile za skoraj 80%. do 2001 pa skoraj 300%
Ce je on verjel v svoje delo in kupil delnice, ko niso bile nic vredne, menim, da mu tega ne gre ocitati.
Hoceš nočeš... Jankovič je zgradil največjo slovensko firmo in tega mu ne gre vzeti pa ce nekateri se tako hocejo. Da o posledicah rasti mercatorja na ostale povezane firme niti ne govorimo.
Torej glavnino je Jankovic naredil precej pred casi, "ko je vse enostavno šlo". Pa tudi... Jankovic je za seboj pustil zdrav merkator, o njem ne beremo, da je nelikviden itd... Drzava po Jansi pa ni imela taksne zapuscine.
Ce ste opazili jaz pisem o dejstvih, da ne bo kdo pribil komentar: je lopov, srbin itd... ker to dejstva so NE
:)
sam res, ne se kregat, jaz tako rad razpravljam o politiki in DDV seveda
samo tisti, ke NE gre na volitve dela vecjo skodo, kot tisti, ki voli narobe, ce hoces. Ce bi slo drzavi dobro bi govoril v prvi osebi mnozine, zdaj govoris v drugi, "...vi ste jih volili...", "ko nam je šlo dobro". To je se bolj tipicno slovensko...
pa se v nekaj se moram spotakniti, ko si napisal, da misli, da je dober gospodarstvenik.
Ko je Jankovic prevzel l.97 Mercator je bil ta tik pred propadom, imel je 2,6 miljarde takrat tolarjev izgube....
Ze l.98 pa je Mercator imel skoraj 1,5 miljarde dobička. Tega leta so se delnice podražile za skoraj 80%. do 2001 pa skoraj 300%
Ce je on verjel v svoje delo in kupil delnice, ko niso bile nic vredne, menim, da mu tega ne gre ocitati.
Hoceš nočeš... Jankovič je zgradil največjo slovensko firmo in tega mu ne gre vzeti pa ce nekateri se tako hocejo. Da o posledicah rasti mercatorja na ostale povezane firme niti ne govorimo.
Torej glavnino je Jankovic naredil precej pred casi, "ko je vse enostavno šlo". Pa tudi... Jankovic je za seboj pustil zdrav merkator, o njem ne beremo, da je nelikviden itd... Drzava po Jansi pa ni imela taksne zapuscine.
Ce ste opazili jaz pisem o dejstvih, da ne bo kdo pribil komentar: je lopov, srbin itd... ker to dejstva so NE
sam res, ne se kregat, jaz tako rad razpravljam o politiki in DDV seveda
admin napisal/-a:Res fantje, ne se skregat zaradi politike.
... g. Ivo Boscarol, lastnik Pipistrela? ...sedaj pa so naše ex komunistične svinje ponosne na njega, ko osvaja nagrade v ZDA!?!?!?!?!?...
Vi se kar igrajte v peskovniku, glede politike...mene to niti ne zanima,
moram pa pokomentirat izjavo admina o g Boscarolu. Naši pametnjakoviči so ga zjeb.li do te mere, da je prestavil del proizvodnje v staro gorico v italijo, in pod njagovimi izdelki piše made in ITALIA!!!
Tako da (citiram) naše ex komunistične svinje nimajo bit na kaj ponosne razen na to, da so ga pregnali v italijo, kjer so mi ponudli letališče v stari gorici. Možakar je seveda ponudbo sprejel, kot marsikatero podjetja, ki so dobro poznana!
Le zakaj?
LP
Oh ja, Mercator... Fantje, to je trgovina, če si velik, če imaš podporo vlade, če imaš podporo bank... Vsak otrok lahko naredi uspešno podjetje, ki se ukvarja s trgovino in ponuja izdelke, ki jih vsak dan postrebujemo prav vsi! V tem času so povsem na novo rasli tudi Tuš, pa Interspar, v zadnjih letih pa še Lidl in Hofer... Torej tukaj je bilo ogromno prostora za širjenje dejavnosti.
Glede tega, da ne grem na volitve, ne vem, zakaj delam še večjo škodo, kot če bi volil narobe... Načelno kakor vem je to, da grem ali ne grem moja demokratična odločitev! Bi radi nazaj spet ex Jugoslavijo, ko si moral it na volitve, kjer si lahko volil za eno listo, hahahaha?
Ne grem na volitve, vendar tudi ne kritiziram posebej kogarkoli. Le povem, da trenutno na oblasti nismo imeli ne premieja in ne predsednika, na katera bi lahko bil človek ponosen! Žal je tako, da tudi na Jankovića ne moreš biti ponosen, razen če si neke vrste kriminalec... Tudi Janša ima na glavi preveč sranja, da bi lahko bil nanj ponosen... Pa kje hudiča je nek J. F. Kennedy ali pa vsaj Clinton?
Glede uspešnih gospodarstvenikov pa nekaj... Tisti, ki so res upsešni in so svoja podjetja zgradili z znanjem, kvaliteto, razvojem in lastnim denarjem, ki so ga mogli banki vedno vrnit in pred katerimi dam vedno kapo dol se ne bodo podajali v politiko in jih za le-to prav malo briga. Lep primer sta sve podjetji in njihova lastnika s katerimi poslovno sodelujem (uporabljajo moj program) in katera oba tudi osebno poznam, sta že omenjeni g. Boscarol iz Pipistrela in g. Igor Akrapovič. Obe podjetji sta vrhunski, pa ne trgovina, temveč RAZVOJ!!! Ja fantje, razvoj daje plače nekaj tisoč EUR, kot jih imajo Nemci, ne pa preprodajanje cenenih kitajskih cunj... Žal pa je tega razvoja v SLO izjemno malo! Ne eden in ne drugi pa ne bo šel na volitve... Le zakaj?
Glede tega, da ne grem na volitve, ne vem, zakaj delam še večjo škodo, kot če bi volil narobe... Načelno kakor vem je to, da grem ali ne grem moja demokratična odločitev! Bi radi nazaj spet ex Jugoslavijo, ko si moral it na volitve, kjer si lahko volil za eno listo, hahahaha?
Ne grem na volitve, vendar tudi ne kritiziram posebej kogarkoli. Le povem, da trenutno na oblasti nismo imeli ne premieja in ne predsednika, na katera bi lahko bil človek ponosen! Žal je tako, da tudi na Jankovića ne moreš biti ponosen, razen če si neke vrste kriminalec... Tudi Janša ima na glavi preveč sranja, da bi lahko bil nanj ponosen... Pa kje hudiča je nek J. F. Kennedy ali pa vsaj Clinton?
Glede uspešnih gospodarstvenikov pa nekaj... Tisti, ki so res upsešni in so svoja podjetja zgradili z znanjem, kvaliteto, razvojem in lastnim denarjem, ki so ga mogli banki vedno vrnit in pred katerimi dam vedno kapo dol se ne bodo podajali v politiko in jih za le-to prav malo briga. Lep primer sta sve podjetji in njihova lastnika s katerimi poslovno sodelujem (uporabljajo moj program) in katera oba tudi osebno poznam, sta že omenjeni g. Boscarol iz Pipistrela in g. Igor Akrapovič. Obe podjetji sta vrhunski, pa ne trgovina, temveč RAZVOJ!!! Ja fantje, razvoj daje plače nekaj tisoč EUR, kot jih imajo Nemci, ne pa preprodajanje cenenih kitajskih cunj... Žal pa je tega razvoja v SLO izjemno malo! Ne eden in ne drugi pa ne bo šel na volitve... Le zakaj?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti