Izgnana tema
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Izgnana tema
Od avgusta je na intenzivni negi pristalo 68 polno cepljenih in trije prebolevniki. Toliko o tem, kdo je bolje zaščiten pred težjim potekom bolezni.
H2O napisal/-a:Tadejko napisal/-a:lani so bili ravno tako zaprti kot mi![]()
Ne, niso bili. Gostinski lokali so bili recimo zaprti bistveno manj časa, kot pri nas. Tudi policijske ure niso imeli. Da komunikacije z ljudmi niti ne omenjam. Naša vlada in stroka sta tu pogrnili na celi črti.
Ah, malo ožje sem gledal.
Sem mislil samo na prehod meje... Vstop na Hrvaško je bil enako za***an kot nazaj v Slovenijo ali pa kamor drugam v Evropi.
Upam da bo letos bolje.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
igor_k napisal/-a:Ne pričakujem čudeža, samo slabša bo težko.
V zivljenju se je ze velikokrat pokazalo, da ko misliš, da je zadeva dosegla dno, da si v bistvu še zelo visoko in da je še veliko prostora do naslednjega dna, pa še za tisto nisi siguren, če je dokoncno.
Sicer prosro po Murphiju, zadeve so nagnjene k temu,da gredo s slabega na slabše.
Jaz tej vlaxi veliko reci zamerim, veliko jih je naredila dobro. Suma sumarum, si ne zelim se enega mandata pod to vlado, kajti z vecino parlamentu, smo ga najebali.
Zal ne vidim nobenega upanja s Kulovci, ker bo h njimi zadeva enako slaba, če ne slabša. Zagotovo bomo g njimi dobili vlado, ki se z aktualnimi vprašanji ne bo ukvarjala, temveč bo reševala stare zamere, preostali cas pa se bodo kregali med sabo. Torej so v bistvu slabša alternativa janši, ki vsan dolocene stvarj spreminja, goni naprej....
Sploh ni važno kdo bo izvoljen ker bo čist enako. Če še komu ni jasno da je vse kar se dogaja dirigirano iz globalne vlade, je butast kot noč.
V zivljenju se je ze velikokrat pokazalo, da ko misliš, da je zadeva dosegla dno, da si v bistvu še zelo visoko in da je še veliko prostora do naslednjega dna, pa še za tisto nisi siguren, če je dokoncno.
Se strinjam. Vsaka Janševa vlada je šla globje v brezno.
Zagotovo bomo g njimi dobili vlado, ki se z aktualnimi vprašanji ne bo ukvarjala, temveč bo reševala stare zamere, preostali cas pa se bodo kregali med sabo
Samo ena politična stranka neprestano vleče na plan stare zamere izpred leta 91.
.
Kaj bo treba "postavit" ali pripravit?
Ring, areno, .... nože, mačete, loke, puške, .....
Politične teme so na forumu nezaželjene! Pa kaj vam ni jasno?
.
Kaj bo treba "postavit" ali pripravit?
Ring, areno, .... nože, mačete, loke, puške, .....
Politične teme so na forumu nezaželjene! Pa kaj vam ni jasno?
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
sem se vrnil z potovanja v franciji,ni nobene sanse da prides oz sedis pred lokalom brez pcr,ne mores v nobeno trgovino,v baru kjer poznajo osebo in je imel prazno baterio na mobitelu in ni mogel pokazat testa so priklopili
polnilec vklopili mobitel in skenirali test in potem smo dobili pivo,ni nobene sanse da kamor koli prides brez pcr
na metroju sem imel masko pod nosom ker so se mi zarosila ocala,vsak me je prijazno opomnil naj si dam masko na nos,maske povsod
polnilec vklopili mobitel in skenirali test in potem smo dobili pivo,ni nobene sanse da kamor koli prides brez pcr
na metroju sem imel masko pod nosom ker so se mi zarosila ocala,vsak me je prijazno opomnil naj si dam masko na nos,maske povsod
Tip komentira na Financah......
A vi ste vsako vino/šnops, ki so vam ga ponudili v zidanici testirali? Jaz nisem še nobenemu, ki me je navabil, "razdrl" jointa, da bi pogledal kaj je notri. A ste po 5,6 ur v trgovini, da preberete vse deklaracije oz. preverite vsebino?

...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Da bi le bilo tako enostavno, mater bi blo fajn a? 
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Brane, vidim, da imaš precej časa, če utegneš pojdi malo kostanja nabrat še zame te prosim. Resno. Pokliči, ko utegneš.
Za krompirjeve počitnice si vzemi dopust. Ampak ta prav. Jaz vem, da si ga bom.
LP Iztok
Za krompirjeve počitnice si vzemi dopust. Ampak ta prav. Jaz vem, da si ga bom.
LP Iztok
Brez zamere Iztok, video se mi je pač zdel posrečen
Najprej sem ga hotel objavit v temi Zanimivi video posnetki, ampak po moje bolj paše v to temo
Itak je že posrana.
Bom. Pa kostanj sem tudi že nabral
Najprej sem ga hotel objavit v temi Zanimivi video posnetki, ampak po moje bolj paše v to temo
Itak je že posrana.
Nikola T. napisal/-a:Za krompirjeve počitnice si vzemi dopust.
Bom. Pa kostanj sem tudi že nabral
Nikola T. napisal/-a:Za krompirjeve počitnice si vzemi dopust. Ampak ta prav. Jaz vem, da si ga bom.
Vest iz počitnic. Istrsko mešano olivno olje je letos po 120 HRK, najdražje do 300. Začeli so v ponedeljek, nekatere oljarne še ne prodajajo olja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost