Tralala

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

al

OdgovorNapisal/-a al » Če Feb 26, 2015 09:18

:lol:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Feb 26, 2015 16:44

.

Iztočnica za razpravo po vsem tem "sračkanju" bi bila lahko tale ugotovitev.

Slika

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Feb 26, 2015 17:06

E! To jaz skoz govorim :lol:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Feb 26, 2015 17:13

al napisal/-a:E! To jaz skoz govorim :lol:

al!

Pričakujem debato, razpravo, nabijanje itd.

Trditev je že postavljena!

.
pajer 1

al

OdgovorNapisal/-a al » Če Feb 26, 2015 17:24

Debato?
Lej, jaz skoz neki delam za druge ampak nič nočem za to. Še na kavo vabim, pa na špricer, pa na striptease... Skratka ni da ni.
Včasih se kakšen odzove... Kakor je...
Ta teden sem celo enemu članu podaril vikend servis paket na moji barki:)
Skratka to je to!
Res je, da se bo "tehničarjem" zmešalo od mojega nakladanja, spet drugi bodo veseli malo "lahkotnejšega" branja...

Lahko pa tud neham :?: Ampak na to temo pa bi rad vsaj z anketo šel skozi (kakor se pač izide) :arrow: :roll: :lol:

Pa ti? Kdaj mi pokažeš kako navezati trnke itd.. da bom tudi ko pijem špricer na špici moje ladje, kaj ujel :o
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Če Feb 26, 2015 19:43

Saj ni potrebno znat trnka navezat. Za dobro ribo ujet je pomembna prava vaba in prava lokacija ("pošta"). Za manjše ribe je dobra tudi tekoča vaba, za za boljše ribe, pa so vabe bolj kompleksne.Če pa bo na pošti več kot ena riba, je pa fer, da še kakega prijatla pokličeš :lol:
mirno morje
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Feb 26, 2015 19:57

@Tex-ova Civetta
Tex napisal/-a:Na goro se je prvič, povzpela Simeone di Silvestro leta 1855, ki je, če je to res, osvojila prvi večji vrh v Dolomitih.Severozahodni obraz, z njim je 1000 metrov visoka skala, se je prvič povzpel leta 1925, Emil Solleder in Gustl Lettenbauer. To je zgodovinsko šteje prvi "šesti razred" v šestih dvotirnem lestvici od alpinističnih težav, ki jih Willo Welzenbach (ustreza 5,9). Trideset let pozneje UIAA ta uporablja kot osnovo za svoje sistemom ocenjevanja predlaganih.

Daj, Tex, malo 'napizdi' avtorja tega prispevka, naj piše lepšo Slovenščino! Saj vem, google translate je kriv - ampak le zateži mu, naj si zapomni in se poboljša.

'Northwest face' je severozahodna stena in ne SZ obraz. Pa prvi "šesti razred" je bila prva "šestica" in v 'v šestih dvotirnem lestvici' je zares 'po šeststopenjski težavnostni lestvici' :lol: :lol: :lol:

Po klasični šest-stopenjski težavnostni lestvici - ko sem začenjal, je še veljala - je bila VI+ skrajna težavnost in 'šestica' drugo ime za težjo plezarijo. Izkazalo pa se je, da je znotraj tedanje 'skrajne težavnosti' še velik razpon in zato je zdaj lestvica predvsem za težki del in za tehnične reči drugačna (in večji del tega meni ni več dosegljiv).

In Tex, če si tisto prebral, preden si prilepil, te tvoji najbrž ne bodo podaljšali gorenjskega potnega lista, ne da ponovno delaš izpit za Gorenjca :oops:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Feb 26, 2015 21:58

.

Slika

.
pajer 1

al

OdgovorNapisal/-a al » Pe Feb 27, 2015 09:01

:shock:
:?
:lol:
Uporabniški avatar
clipper
Viceadmiral
Kraj: Lucija-Izola B33

OdgovorNapisal/-a clipper » Če Mar 05, 2015 07:38

Sory pozabu sem kako se lepi slike :oops:
Semper Fidelis
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Mar 05, 2015 07:50

Kopiraš naslov slike, pritisneš gumb Img, vstaviš naslov slike in še enkrat pritisneš Img.
Uporabniški avatar
clipper
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a clipper » Če Mar 05, 2015 13:11

Da ni samo TWITER od Pajerja

Slika :D :D
Semper Fidelis
Uporabniški avatar
clipper
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a clipper » Če Mar 05, 2015 13:19

H2O napisal/-a:Kopiraš naslov slike, pritisneš gumb Img, vstaviš naslov slike in še enkrat pritisneš Img.

Hvala :wink:
Semper Fidelis
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Mar 05, 2015 20:03

Tega desca "google" gledam pa mi ni jasno kako je to naredil? Kam ga je pa zvil, da ni nič vidno tam okoli? Bolj ko treniram pred ogledalom, nikakor ne morem do goolga :D
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Mar 05, 2015 20:09

Probi gugle namest google :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost