Tralala
Moderatorji: moderator2, moderator
-
al
Debato?
Lej, jaz skoz neki delam za druge ampak nič nočem za to. Še na kavo vabim, pa na špricer, pa na striptease... Skratka ni da ni.
Včasih se kakšen odzove... Kakor je...
Ta teden sem celo enemu članu podaril vikend servis paket na moji barki:)
Skratka to je to!
Res je, da se bo "tehničarjem" zmešalo od mojega nakladanja, spet drugi bodo veseli malo "lahkotnejšega" branja...
Lahko pa tud neham
Ampak na to temo pa bi rad vsaj z anketo šel skozi (kakor se pač izide)
Pa ti? Kdaj mi pokažeš kako navezati trnke itd.. da bom tudi ko pijem špricer na špici moje ladje, kaj ujel
Lej, jaz skoz neki delam za druge ampak nič nočem za to. Še na kavo vabim, pa na špricer, pa na striptease... Skratka ni da ni.
Včasih se kakšen odzove... Kakor je...
Ta teden sem celo enemu članu podaril vikend servis paket na moji barki:)
Skratka to je to!
Res je, da se bo "tehničarjem" zmešalo od mojega nakladanja, spet drugi bodo veseli malo "lahkotnejšega" branja...
Lahko pa tud neham
Pa ti? Kdaj mi pokažeš kako navezati trnke itd.. da bom tudi ko pijem špricer na špici moje ladje, kaj ujel
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
@Tex-ova Civetta
Daj, Tex, malo 'napizdi' avtorja tega prispevka, naj piše lepšo Slovenščino! Saj vem, google translate je kriv - ampak le zateži mu, naj si zapomni in se poboljša.
In Tex, če si tisto prebral, preden si prilepil, te tvoji najbrž ne bodo podaljšali gorenjskega potnega lista, ne da ponovno delaš izpit za Gorenjca
Tex napisal/-a:Na goro se je prvič, povzpela Simeone di Silvestro leta 1855, ki je, če je to res, osvojila prvi večji vrh v Dolomitih.Severozahodni obraz, z njim je 1000 metrov visoka skala, se je prvič povzpel leta 1925, Emil Solleder in Gustl Lettenbauer. To je zgodovinsko šteje prvi "šesti razred" v šestih dvotirnem lestvici od alpinističnih težav, ki jih Willo Welzenbach (ustreza 5,9). Trideset let pozneje UIAA ta uporablja kot osnovo za svoje sistemom ocenjevanja predlaganih.
Daj, Tex, malo 'napizdi' avtorja tega prispevka, naj piše lepšo Slovenščino! Saj vem, google translate je kriv - ampak le zateži mu, naj si zapomni in se poboljša.
- 'Northwest face' je severozahodna stena in ne SZ obraz. Pa prvi "šesti razred" je bila prva "šestica" in v 'v šestih dvotirnem lestvici' je zares 'po šeststopenjski težavnostni lestvici'
Po klasični šest-stopenjski težavnostni lestvici - ko sem začenjal, je še veljala - je bila VI+ skrajna težavnost in 'šestica' drugo ime za težjo plezarijo. Izkazalo pa se je, da je znotraj tedanje 'skrajne težavnosti' še velik razpon in zato je zdaj lestvica predvsem za težki del in za tehnične reči drugačna (in večji del tega meni ni več dosegljiv).
In Tex, če si tisto prebral, preden si prilepil, te tvoji najbrž ne bodo podaljšali gorenjskega potnega lista, ne da ponovno delaš izpit za Gorenjca
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost