kocka napisal/-a:https://www.youtube.com/watch_popup?feature=player_embedded&v=Z94NVESBto0#
Pred leti (cca 5 let nazaj) sem bil na Planici z ženo, sinom in hčerko .. približno v tisti višini, kjer je štart teka je pod doskočiščem tunelček tako, da lahko prideš iz ene strani na drugo.. jaz, sin in hči smo nato šli počasi peš po sredini doskočičša do odskočne mize.. se razume, da sem moral vmes (tam, kjer so hlodi so tudi odvodni kanali) tudi malo počivati.. na najstrmejšem delu (ene 50 m) pa sem se vlekel gor po eni debelejši zajli (menda je za privezat ratrak), ki je bila napeljana od mize skoraj do tal. Pa sem se ustavil tudi nekako glih na prelomnici.. kjer vidiš še dol.. so bili ljudje spodaj že majčkeni... pol sem pogledal gor - v zrak in si zamislil najboljše letalce ene 6 do 8 m v zraku.. in od kod prileti in kam leti... kar malo grozno.. Žena je šla po stopnicah. Od mize naprej smo šli po stopnicah čisto do vrha.. in pogled dol.. ljudje kot mravljice, avti kot igračke... ne vem več kolko časa smo hodili .. vem pa da sem bil zmatran