EUROBASKET
Moderatorji: moderator2, moderator
Kdo pa lahko enakovredno zamenja Dragiča? Dragič tudi ne more igrat 40 minut.
Čudno mi je, da Joksimovič ne igra več, ker je zelo hiter in eksploziven...
Vsa čast fantom. Srce imajo in so ga pustili na igrišču. Kapo dol!!
Čudno mi je, da Joksimovič ne igra več, ker je zelo hiter in eksploziven...
Vsa čast fantom. Srce imajo in so ga pustili na igrišču. Kapo dol!!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Pogosto je bilo poudarjeno kako ima naša ekipa dolgo in enakovredno klop. Če tako pravijo strokovnjaki, potem je to res. Večkrat na tem prvenstvu nam je šlo z določeno peterko odlično in smo naredili neko razliko. Pa je prišlo do menjave celotne peterke in smo izgubili zmagovalni ritem, (skoraj) tekmo.
Ali res ostale ekipe ne menjajo tako pogosto, ker nimajo dolgih klopi? Zakaj največje ekipe takoj vzamejo minuto odmora, če se jim kaj zalomi?
Vsa čast fantom, ki so se trudili v okviru svojih zmožnosti. Lahko so vzor tistim, ki so se odpovedali sodelovanju v reprezentanci. Sem pa mnenja, da imamo pri nas enako dober tako igralski, kot trenerski kader in ni nobene potrebe po najemanju tujih strokovnjakov brez energije.
Ali res ostale ekipe ne menjajo tako pogosto, ker nimajo dolgih klopi? Zakaj največje ekipe takoj vzamejo minuto odmora, če se jim kaj zalomi?
Vsa čast fantom, ki so se trudili v okviru svojih zmožnosti. Lahko so vzor tistim, ki so se odpovedali sodelovanju v reprezentanci. Sem pa mnenja, da imamo pri nas enako dober tako igralski, kot trenerski kader in ni nobene potrebe po najemanju tujih strokovnjakov brez energije.
Do sem sežemo, tko to je.
Mogoče z veliko sreče še kam višje ampak, kot vidim, prave ekipe šele zdaj začenjajo z igro. Mi smo vse pokazali že od prve tekme naprej in verjamem, da so fantje pregoreli. Žal mi je za njih. Predstave so bile pa lepe.
Danes pa baje ob 14.30
Srbija in vsa logika pravi, da bo izredno težko dobiti, glede na včerajšne večerno stanje in slabo spanje itd.
Držimo pesti za svetovno. A če Srbe dobijo, potem grejo na svetovno?
Mogoče z veliko sreče še kam višje ampak, kot vidim, prave ekipe šele zdaj začenjajo z igro. Mi smo vse pokazali že od prve tekme naprej in verjamem, da so fantje pregoreli. Žal mi je za njih. Predstave so bile pa lepe.
Danes pa baje ob 14.30
Držimo pesti za svetovno. A če Srbe dobijo, potem grejo na svetovno?
Marchi napisal/-a:Bil v prvih bojnih vrstah. Lepa tekma, super vzdušje, dlani in grla bolijo.
Bravo naši!
Ja kaj pa nisi šel na tekmo s Francijo?
Če bi bil bi bili v ........
Dobro je to za našo košarko. Tale generacija ima prihodnost in dovolj časa za dokazovanje. Seveda, kot zmeraj, dvema se zahvalimo za sodelovanje in naprej.
Bravo naši, vsem po vrsti!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov