drsitar napisal/-a:alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Danes pa bi bil: smrt vladi- svoboda narodu
Butelj...
kje je kultura dialoga
Moderatorji: moderator2, moderator
drsitar napisal/-a:alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Butelj...
weta napisal/-a:Mili ukrepi, ki sem jih omenil so pa umivanje rok, maske, distanca in zmanjšanje druzenja.
MareC napisal/-a:drsitar napisal/-a:alesjo napisal/-a:Nekoč je bil rek: smrt fašizmu- svoboda narodu
Butelj...
kje je kultura dialoga![]()
H2O napisal/-a:weta napisal/-a:Mili ukrepi, ki sem jih omenil so pa umivanje rok, maske, distanca in zmanjšanje druzenja.
Jaz spoštujem ukrepe, nosim masko in perem roke... možganov pa k sreči nimam opranih.
Kar se mene tiče, lahko to debato zaključiva, preden se do konca skregava. Se pač ne strinjava in s tem ni nič narobe, dokler mi ne začneš vsiljevat svojega mnenja, ali me zmerjat z idiotom.
Pa prosim ne mešaj politike zraven, ker mi gre od nje na kozlanje.
polanc napisal/-a:Kak pa kaj KORONA pivo? Vam tekne? Se še šrodaja ali ne ? Men je bil kr dober okus..
AEgir napisal/-a:Če se ne motim so oživili smile in je spet na voljo..
igor_k napisal/-a:Največja napaka te vlade je v tem, da hoče z represijo vsilit ukrepe. Problem ukrepov pa je, da so nekonsistentni in se spreminjajo celo na urni bazi.
Zakaj smo spomladi lahko taku uspešno zajezili širjenje? Čisto preprosto, poglejte % ljudi, ki je takrat zaupal vladi in kakšen je ta % danes. Potem pa se je začelo, da ljudje na najvišjih položajih teh ukrepov (ki so jih sami sprejeli) niso spoštovali. Seveda ljudje iz tega sklepajo, da se norca delajo iz njih.
Kakšno je stanje danes? Kaos. Ukrepi se spreminjajo vsak dan, so nelogični, danes je nekaj odprto, jutri je zaprto, čez 3 dni spet odprto... Pravzaprav nihče več točno ne ve kaj velja in kaj ne. Ko se na koncu izkaže, da ogromno ukrepov strokovna skupina sploh ni predlagala, tiste, ki pa je pa niso bili sprejeti (zato tudi odstop glavnega epidemologa Fafangla), pa seveda ljudje vse skupaj ne jemljejo več resno.
Zato je rezultat takšen kot je.
Darh napisal/-a:AEgir napisal/-a:Če se ne motim so oživili smile in je spet na voljo..
Rahlo gledam po policah, ampak nisem ga ne zasledil niti slisal.
Bom sedaj bolj pozoren.
❗ Ob nakupu smučarske vozovnice na blagajni smučišča bo skladno z vladnim odlokom treba pokazati potrdilo, da ste negativni na novi koronavirus (sporočilo SMS, izvid, potrdilo – prilagamo primer SMS).

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta