Izgnana tema
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Izgnana tema
PogachnyK napisal/-a: ampak ej kje drugje na svetu pa smučaš med takšnimi lepimi hiškami)
Precej se jih najde.
No men je tud prav, da je una tema zginila..ni mi blo glih najlepš brat ,da mi človek,morjeplovec,za katerega sem se v prejšnjem tednu angažiral ,želi težko obliko korone, ker se še nisem odločil cepit se in me zmerja..mal speče u duši..pa sej bo...
polanc napisal/-a:No men je tud prav, da je una tema zginila..ni mi blo glih najlepš brat ,da mi človek,morjeplovec,za katerega sem se v prejšnjem tednu angažiral ,želi težko obliko korone, ker se še nisem odločil cepit se in me zmerja..mal speče u duši..pa sej bo...
Če boš hodil kaj po Luciji, sporoči kakšen dan prej in grem s tabo na pivo, da te potolažim, te razumem in tudi jaz nisem cepljen.
Lahko skočimo tudi v klet od prijatelja, je cepljen, ampak ga ne briga, da jaz nisem. Ima soliden refošk.
polanc napisal/-a:No men je tud prav, da je una tema zginila..ni mi blo glih najlepš brat ,da mi človek,morjeplovec,za katerega sem se v prejšnjem tednu angažiral ,želi težko obliko korone, ker se še nisem odločil cepit se in me zmerja..mal speče u duši..pa sej bo...
Ja, tako je to. Dobrota je bila vedno sirota. In v krizi spoznaš, kdo je človek na mestu in kdo, ki bi ga bilo bolje nikoli spoznati. Ampak tako je v življenju, so ljudje, ki se vedno razdajajo za druge in so ljudje, ki vedno samo jemljejo. In to, da ti nekdo želi slabo, pa naj bo to kakrkoli, pokaže, kdo je. Takšni navadno najbolj vpijejo za pomoč.
Da malo prekinem tole moraliziranje:
Polanc ok, maš prav.
Widsom, pa še marsikdo;
Ja, dobrota je sirota in v krizi spoznaš kdo je človek na mestu, komu je kaj do družbe, kdo pa misli izključno na svojo usrano rit. In taki VEDNO najbolj vpijejo na pomoč.
Razdajaš se, zastonj pomagaš. Vsakemu, ki bi mu pomagalo izdaš vse svoje rešitve problemov, trudiš se v svojem poslu kjer se ne greš umazanih prijemov, nikoli nisi žleht, vsakemu v obraz poveš kaj si misliš, nato te pa nekaj takih ki zelo očitno mislijo izključno na svojo rit jokajoč ožigosa, da si neprimeren, da si nesramen, da si večja podgana kot so si mislili..., ob tem pa pozabljajo, da oni sami rušijo sistem, ker so pametnejši od papeža.
To, da nekomu želiš nekaj slabega je pa v vsakem primeru zlobno.
Polanc ok, maš prav.
Widsom, pa še marsikdo;
Ja, dobrota je sirota in v krizi spoznaš kdo je človek na mestu, komu je kaj do družbe, kdo pa misli izključno na svojo usrano rit. In taki VEDNO najbolj vpijejo na pomoč.
Razdajaš se, zastonj pomagaš. Vsakemu, ki bi mu pomagalo izdaš vse svoje rešitve problemov, trudiš se v svojem poslu kjer se ne greš umazanih prijemov, nikoli nisi žleht, vsakemu v obraz poveš kaj si misliš, nato te pa nekaj takih ki zelo očitno mislijo izključno na svojo rit jokajoč ožigosa, da si neprimeren, da si nesramen, da si večja podgana kot so si mislili..., ob tem pa pozabljajo, da oni sami rušijo sistem, ker so pametnejši od papeža.
To, da nekomu želiš nekaj slabega je pa v vsakem primeru zlobno.
Vsa živa bitja smo egoisti..
En zelo kruti test...
Primate z dojenčki, so zaprli v kletko, kjer so počasi segrevali tla. Najprej so vse mame vzele otroke v naročje, ter jih poskušali rešiti pred vročino... Na koncu so vse mame stale na svojih otrocih in sebe zaščitile pred vročino...

En zelo kruti test...
Primate z dojenčki, so zaprli v kletko, kjer so počasi segrevali tla. Najprej so vse mame vzele otroke v naročje, ter jih poskušali rešiti pred vročino... Na koncu so vse mame stale na svojih otrocih in sebe zaščitile pred vročino...
Hvala na razumevanju
A vas morda še vedno oči pečejo od včeraj, da je taka "tišina"?

SR 290 napisal/-a:A vas morda še vedno oči pečejo od včeraj, da je taka "tišina"?![]()
Hja, tisto včeraj se ni ravno končalo po okusu nasprotnikov PCT/vlade/mask/cepljenja/reda/discipline... Pa kaj so milili, da jih bo policija objela in poljubljala na lice?
Nimam problema s protesti, celo podpiram jih v smislu, da ima vsak pravico povedati, kaj ga moti oz. za kaj se zavzema. Sem pa proti, da se razbija, ustrahuje, vandalizira, ogroža, hujska, ovira promet tako avtomobilov kot vlakov, kepa policiste s kamenjem, jajci in pirotehniko...
Kako ljudje ne razumejo, da če ne želijo spoštovati zakonodaje (organizacije protestov), bo za mir in red poskrbela policija, ki se ji pa tudi ne ljubi tega predolgo gledati. Nadure stanejo in zato je danes manj policistov v službi, posledično je manj kontrol in bo kakšen pijanec povzročil prometno nesrečo s težkim izzidom in kakšen človek bo oropan in jih dobil po betici, ker bo pač nek malopridnež izkoristil moment.
Pojdite na ulice in protestirajte (če se vam zdi da morate), vendar poskrbite za red in varovanje, da ne bomo vsi mi plačevali za javno izkazovanje vaših frustracij...
In še to - Slovenija ni zgolj Ljubljana. Včeraj sem malo gledal streame in sem zelo težko slišal pogovore brez "brate", "jao, što nam rade" in "nitko neće da nas bije"...
Nisem nek poseben nacionalist (malo sem, priznam), toda po moji (laični in od daleč) oceni, je glavnina trouble-makerjev s poreklom "od dol" in Ljubljana postaja vedno manj "slovenska"...
Saj ti protesti v resnici nimajo veliko skupnega niti z cepljenjem, niti z Corono, niti z strankarskimi razprtijami. Tisti, ki se ne želijo cepit so le kanonfuter in predvsem alibi tapravim kanalijam. Kot si žal opazil gre za civilizacijske razlike. Očitno je neka grupacija ugotovila, da bo treba začet delat in se jim je spipalo od obupa. Včasih pomislim, da je nekaterim šele Covid dal vedet, da se je Juga razdelila na samostojne republike in v naši republiki nimamo podarjenega denarja, zato bo treba delat zanj, pa ne kokaina, res delat. Bogato plačanim nevladnim projektom v obliki prostih spisov in socijalne pomoči, ki v bistvu to sploh ni je tudi očitno odklenkalo, zdaj je pa revolt.
In preden me nekdo popljuva, da sem nacist, šovinist in kaj vem kaj še naj kar sam povem, da nisem. Spoštujem in popolnoma sprejmem pa edino tistega gosta, ki se v moji hiši obnaša po mojih reglcih. Tisti, ki pričakuje, da bom v moji hiši plesal tako kot on piska, tisti bo hitro šel skozi vrata.
In preden me nekdo popljuva, da sem nacist, šovinist in kaj vem kaj še naj kar sam povem, da nisem. Spoštujem in popolnoma sprejmem pa edino tistega gosta, ki se v moji hiši obnaša po mojih reglcih. Tisti, ki pričakuje, da bom v moji hiši plesal tako kot on piska, tisti bo hitro šel skozi vrata.
PogachnyK napisal/-a:Vsa živa bitja smo egoisti..
En zelo kruti test...
Primate z dojenčki, so zaprli v kletko, kjer so počasi segrevali tla. Najprej so vse mame vzele otroke v naročje, ter jih poskušali rešiti pred vročino... Na koncu so vse mame stale na svojih otrocih in sebe zaščitile pred vročino...![]()
Ne vem kaj si želel s tem povedat, to nima nobene veze z egoizmom, to je evolucija. Če bi se mama ulegla na tla in nase posadila dojenčka, bi dojenček preživel vročino, kasneje bi pa postal futer drugim živalim, ker nebi nihče poskrbel zanj. Rešena samica, ta ki je stala na lastnem mladiču preživi in kasneje, po koncu nevarnosti, še vedno lahko poskrbi za ohranitev vrste.
A nisi še slišal, da samica poje lastne mladiče ob pomanjkanju hrane?
fakinx napisal/-a:SR 290 napisal/-a:In še to - Slovenija ni zgolj Ljubljana. Včeraj sem malo gledal streame in sem zelo težko slišal pogovore brez "brate", "jao, što nam rade" in "nitko neće da nas bije"...
Pretiravaš!!
Sem bil službeno v Ljubljani, kjer sem tudi prespal v hotelu v bližini centra. Pred večerjo sem skočil pogledat na proteste, med 17-o in 18-o uro. V tej uri nisem slišal ene tuje besede.
Saj glede na včerajšnje in predvčerajšnje stanje prispevkov je bilo kot kaže precej morjeplovcev službeno v Ljubljani. Zlatko in Stevanović sta menda tudi službeno odsotna.
Jebi ga, biznis je biznis, kakršen koli že je, četudi na delovnem mestu tako peče, da ne slišiš dobro, kaj šele, da bi gledal.

Sicer je pa pred leti en znan domoljub tudi pravil:"Ne čujem dobro." In tale "protest" v torek je bil ponesrečen poizkus kopije tistih njegovih, pa če še tako praviš, da si slabo slišal. In tja namigujejo moje besede iz prejšnjih prispevkov!
Kakorkoli, da ne izpadem nacist: V mednarodnih očeh je bil tale "miting resnice" popolna polomija prav vsi tuji mediji so se zgražali nad njim in tudi od znotraj gledano ni bil nek velik uspeh, vsaj za protestnike ne. Ampak dobavitelji solzilca pa verjetno cvilijo od veselja.
Jebi ga, biznis je biznis, kakršen koli že je, četudi na delovnem mestu tako peče, da ne slišiš dobro, kaj šele, da bi gledal.
Sicer je pa pred leti en znan domoljub tudi pravil:"Ne čujem dobro." In tale "protest" v torek je bil ponesrečen poizkus kopije tistih njegovih, pa če še tako praviš, da si slabo slišal. In tja namigujejo moje besede iz prejšnjih prispevkov!
Kakorkoli, da ne izpadem nacist: V mednarodnih očeh je bil tale "miting resnice" popolna polomija prav vsi tuji mediji so se zgražali nad njim in tudi od znotraj gledano ni bil nek velik uspeh, vsaj za protestnike ne. Ampak dobavitelji solzilca pa verjetno cvilijo od veselja.
Paradoks je, da so balkanski priseljenci hoteli minirati EU konferenco o prihodnosti Balkana.
Smilijo se mi policaji. Za nekoga, ki zanika virus ne veš, ali bi ga s tonfom po buči ali naj se ti smili ker bolj potrebuje psihiatrični pregled.
Smilijo se mi policaji. Za nekoga, ki zanika virus ne veš, ali bi ga s tonfom po buči ali naj se ti smili ker bolj potrebuje psihiatrični pregled.
Evo glas razuma. Tudi Slovenci imamo pametne ljudi ampak se jih na žalost ne posluša... https://siol.net/siol-plus/kolumne/veri ... jih-562869
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti