Goran Bare

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » To Okt 11, 2011 22:56

al napisal/-a:Glede na to, da se pripravlja NEW WORLD ORDER, zmanjšanje prebivalstva za 80% itd... res ne razumem, da se mi, ki imamo plovila pričkamo zaradi politike.
Jaz lepo pripravljam jadrnico za življenje na njej. Počasi se nalagajo solarke, windgenerator, watermaker, ojačitve... Če ne bo denarja za kakega rabljenega Amela 54 ali kako Trintello bom pač zadovoljen s svojo.
In potem bom odplul in prek neta in radia na Pacifiku spremljal kako vam gre.

Good luck!

Najbolj pameten komentar danes :!: BTW Ena Trintella se prodaja v marini Portorož :wink:
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Okt 11, 2011 23:08

Tex je Jansev :)

Admin, mi je Tex uzel iz jezika...

Za Pahorja, ki je bil slab premijer, ce bi slo nekaj tisoč enako mislečih kot ti na volitve in volili nePahorja, bi bil rezultat drugacen in ne bi bilo toliko škode. To sem zelel povedati :)
Pa še nekaj Mercator neposredno zaposluje v svojih podjetjih 13.000 ljudi plus posredne zaposlitve...
@admin take firme dajejo nam neumnim kruh, ki smo v večini!

Pipistrel in Akrapovic pa nekaj manj kot 500, drzi, to so podjetja prihodnosti, samo ce bomo vsi razvijali kdo bo pa salamo narezal??? :):)
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Sr Okt 12, 2011 01:01

S tujim ku...m opletat zna Srb Jankovič zelo dobro, sploh pa njegova kriminalna sinova :twisted: .

Sicer pa je itak čist vseen koga volte in kdo bo premier, čez eno leto in kakšen mesec bomo ali bodo izbrani stopili iz tretje v peto dimenzijo. Upam samo, da za vse dosedanje pizd....e politike ne bo prostora.

Si je pa Al izbral pravo pot

Vlade po Evropi pa padajo ena za drugo. Se je že začelo :cry: Glavno šele prihaja

:cry:
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
123dejan
Admiral
Kraj: Gotof-burg!

OdgovorNapisal/-a 123dejan » Sr Okt 12, 2011 09:16

Grem na vsak referendum, kateri prinese kakšno korist moji družini oz. je v dobrobit državljanom (je pa res, da je pri vsakem vprašanju mnenje deljeno - se pač odločim po lastni presoji!)

Kar se pa tiče parlamentarnih in pa predsedniških volitev, pa me bodo videli takrat, ko bom videl kakšen nov obraz (mlajši - ne pa te stare face, ki jih je povozil čas :!: )
Po mojem mnenju imata samo Lahovnik in "VČASIH" še Pezdirc kak pameten predlog oz. argument, vse ostalo pa je pravljica - kaj vse obljubljajo :evil:
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Okt 12, 2011 09:41

Šoda se je prepirat! Ampk, sedaj je stanje najslabše, saj je skoraj anarhija. Naj se čimprej vzpostavi nova vlada in naj dela (pa tudi odgovarja)
Jaz grem vedno na volitve, pa čeprav moj kandidat skoraj nikoli ne zmaga.Je lepše gledat mavrico, kot pa črno belo.
mirno morje
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 10:19

No, MM nisem Janšev, ampak bom pa njega volil... ;)
morda bomo videli kaj bo naredil Virant...
Jankoviča bi dali pa v vsaki spodobni državi v arest, ne pa na volitve...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 10:56

Tex napisal/-a:Jankoviča bi dali pa v vsaki spodobni državi v arest, ne pa na volitve...

Navedi mi eno kao spodobno državo na celem širnem svetu, ki daje modele takega kalibra v arest. :roll:

Je ni.

Večja umetnost je najt tako državo, ki ima vsaj enega poštenega politika na oblasti. Uradno so sicer vsi sveti in brezmadežni. Levi in desni. :roll:

Sprenevedanje nas je privedlo do tukaj in zdaj se še ljudje sprenevedajo da ne vedo kam pes taco moli. :lol:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 10:59

Sej Jansa ima se vec masla na glavi, kot jankovic... Ceprav Jankovic ni niti osumljen(uradno), Jansa pa je ze na sodiscu!
Tako, da Tex probaj biti malo bolj objektiven pri svojih trditvah.

Glede Viranta se pa strinjam. On in nekateri ljudje okoli njega se mi zdijo sposobni. Zal mi je, da se ne zelijo vkljuciti v volitve. Morda pa se premislijo.
Meni osebno se ti dve opciji zdita edine alternative. Treba pa je pocakat, ce bo Virant tudi zares nastopil na volitvah...

V vsakem primeru "politična smetana", ki so v politiki do sedaj niso dobra izbira, pa je vseeno, naj bo jansa, pahor, erjavec in vsi njihovi postreščki.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 13:11

hmm, kaj pa vem, recimo v Švici bi takoj sedel... da ne govorim na kakšnem Japanu...
če pa se vam zdi Jankovič poštenjak,ki je denar prigaral pošteno in z trudom, potem itak nimamo kaj debatirati...
Pa poglejmo takole.. Njegov prijatelj Zidar, ima v celi evropi prepoved dela, ker je podkupoval švabe, takoj bi moral sedet, pa je hitro plačal miljon kazni iz zviznil.. in hotel it delat biznis v Libijo.. tudi zoki je pričakoval denar za stožce iz kamelje dežele...
Da ne govorim o parcelah okoli ljubljane, ki si jih je Zoki sam prodal, ups oprosti ne sebi, ampak firmam od svojih sinov... in kar naenkrat so te parcele postale zazidljive, omenja se pa tega ne...
pa saj je vseeno,tukaj bo spet 100 različnih mnenj...
Eni pravite, koliko je naredil za lj ? prosim no, koliko je naredil "pufa" se raje vprašajte ! in koliko ljudi je bilo pri tem nategnjenih,da ne govorimo naprej, kaj se je dogajalo, nekdo je že omenil...
Dajte navečjega šalabajzerja,za župana pirana ali pa izole odprite mu vse možnosti in možnost miljonskih kreditov,pa vam bo naredil monaco...
Ko pa mu bo to uspelo brez kreditov, takrat bo pa Care ;)
Pa ne mi sedaj, da je tudi prejšna vlada naredila primankljaj... res je vsi ga delajo, samo številke so pa hudo različne, in pri nekaterih gre popolnoma preveč v žep...
Poglej Simonco, če bi pol manj pokradla, bi ogromno, pa nihče nebi vedl, ampak ko je pa preterala... in zakaj ona še vedno ne sedi,kljub očitnim dokazom... pa da ne bomo še o Katarini...
Janšo obtožujejo že 4 leta, zanimivo, da nihče še ni nič dokazal... če bi, lahko bi ga takoj dali sedet, pa jim ne gre...
Karla so hitr smetnjaki odnesl... sam res to je bilo pa hudo... vsi vemo kako gre zato MM ne govori neumnosti... če sem jaz šerif in sodnik v mestu, ti pa moj kompanjon, lahko ti kradeš kolikor hočeš, pa te ne bom zapru, se ti ne zdi ? torej ti je jasno ,da zoki ne bo imel problemov, dokler bo taka vlada ?
Sploh ne govorim, da so vsi super pošteni, samo nekateri so take barabe, da bi jim bilo treba dat zanko okoli vratu,pa na drevo...
Najverjetneje se nihče ne spomni, kako je bil Milan proti osamosvojitvi slovenije, in je govoril ,da bomo jedli travo,če se odcepimo od srbinov...
Ko je prišlo tako daleč, da drugače ni šlo, pa je postal predsednik, in govoril koliko je storil za slo....
Sicer pa toliko pizdarij kot se je zgodilo sedaj v teh 3letih se ni zgodilo prej v 20tih ;)
Po mojem mnenju, bi morali 20 let nazaj, vsem ,ki so takrat bili na oblasti, in so vodili državo, prepovedati politično sodelovati najmanj naslednjih 20 let... v takem primeru, bi se pa pokazale spremembe...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Sr Okt 12, 2011 13:19

Mene samo čudi, da nekdo ki tako na rob pride, kot je prišel direktor Varkosa, ki je naredil samomor, zraven še enega "pravega" (mislim da vsi vemo katerega) ne pospravi... Pred novinarji. Pol bi se pa kdo mal ustrašu za svojo rit.

Ampak narod slovenski očitno velik prenese. Janković nam bo sedaj nove, "poštene" ideje predstavil. Ha ha. Težko se bo poslovit od županskega prestola.

Na teh volitvah pa res ne vem koga volit; na tazadnjih sem volu Golobiča ker se mi je na začetku zdel da ma neke sveže, nove ideje. Pa je kljukec lažnivi vse zamoču še preden je petelin zakikirikal. Pač mlad človek kot sem jaz, želi neke frišne ljudi. Se je pol par ljudi fino norčevalo iz mene, koga sem volu. No v bodoče si take blamaže ne bom naredu, ker me na volišču ne vidijo.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Okt 12, 2011 13:28

Res je, Mercator zaposluje 13.000 ljudi, omenjeni Akrapovič in Pipistrel pa skupaj manj kot 500. Vendar ravno tukaj je problem!!! Potrebujemo več razvojnih podjetij, ne samo trgovine!!!
Potem pa gremo naprej... Gorenje je tudi razvojno podjetje! Ima svoj razvoj, svojo blagovno znamko, ki je poznana v Evropi in tudi v svetu! Kapo dol, to potrebujemo! Zaposlujejo pomoje kakšnih 5000 ljudi, ne vem, govorim na pamet... Potem je tukaj goriška Iskra Avtoelektrika. Tudi oni so precej razvojno usmerjeni, celo en naš član (mogoče več njih) dela tam v razvoju... To so podjetja, ki nas bodo potegnila z dreka in nam dala službe, ne pa Mercator, lepo vas prosim!!!
Nemci živijo dobro zato, ker imajo takih podjetij, ki se grejo lastni razvoj na vsakem koraku. Tukaj je bistvena razlika. In ko Nemci nekaj naštudirajo, dajo proizvajat k nam, pa v Bolgarijo, pa Turčijo in Kitajsko... Le kdo tukaj pobere večino...

Glede Janše pa je verjetno res precej tako, kot pravi Tex. Če bi bilo kaj več dokazov, potem bi bil že zdavnaj za rešetkami, saj so bili trenutno na oblasti tisti, ki so proti njemu. In še nekaj je! Vsi lahko vidimo, kako so si Janković, Zidar, Tovšakova, Kresalova, Simona Dimic in podobni v zadnjih letih navlekli ogromno bogastvo... Le kako? Tale naš kriminalec Janša pa meni ne deluje nič bogat, dostojno živi z dostojno poslansko plačo že 20 let, to pa je vse. No ja vsaj kar se vidi navzven...

In ko sprašujete v kateri državi bi barabe sedele... Švica ziher, pa če pogledamo južno, tudi v banana republiki Hrvaška njihov bivši premier lepo sedi za zapahi na Remetincu... :wink:
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 13:29

Tex napisal/-a:hmm, kaj pa vem, recimo v Švici bi takoj sedel... da ne govorim na kakšnem Japanu...

Z vsem dolžnim spoštovanjem: Al si ti naiven. :lol:

Zidar je bil v Nemčiji, torej srčiki EU prava ekspresno obsojen, kaznovan pa samo denarno. Le zakaj? :roll:

Zapira se samo kurje tatove. To ve sedaj že cel širni svet. :wink:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 13:35

oh barakuda, saj ne bom več izgubljal besed, nima smisla sem že napisal... pa tudi adminov post si še enkrat preberi ;)
Napiš samo še da se ti Gadafi smili pa je :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Okt 12, 2011 14:35

Jaz bi jih vse slikal na Romanovi haubi, pa je problem rešen. :wink:
lpg
https://medisken.si
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 14:51

Gorenje ima veliko večino ljudi zaposleno v proizvodnji, tudi večino prihodkov ustvarijo z proizvodnjo! Pa ne svojih izdelkov, temvec so podizvajalci Siemensa, Bosha in ostalih gigantov. Sam poznam kar nekaj ljudi iz tam in vem kaj delajo. Tako, da o 5000 ljudeh zaposlenih v razvoju ne bo držalo.
Se pa nekaj cudim, ce nemci nimajo "vojakov" in so vsi v razvoju, kdo pa dela v trgovinah, prlnicah, kdo čisti,kdo zida ceste??? gostilne???

@Tex, vidis, ker govoris na pamet. Obcine imajo omejitev do katere se lahko zapufajo. Velika vecina je zapufanih do te meje, nekaj obcin preko. In ljubljana ni med njimi. Mi je pa normalno, da ima Ljubljana realno več kreditov, kot pa domžale, saj pa je nekjkrat večja. Ljubljana tudi nima težav z odplačevanjem kreditov, kar za nekaj ostalih ne moremo reči.

Tebi se pa jansa smili, ker zivi od plače. Potem mi pa povej od kje mu denar, ki ga je vlozil v kliniko v Svici... mučo miljonov!??

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov