hmm, kaj pa vem, recimo v Švici bi takoj sedel... da ne govorim na kakšnem Japanu...
če pa se vam zdi Jankovič poštenjak,ki je denar prigaral pošteno in z trudom, potem itak nimamo kaj debatirati...
Pa poglejmo takole.. Njegov prijatelj Zidar, ima v celi evropi prepoved dela, ker je podkupoval švabe, takoj bi moral sedet, pa je hitro plačal miljon kazni iz zviznil.. in hotel it delat biznis v Libijo.. tudi zoki je pričakoval denar za stožce iz kamelje dežele...
Da ne govorim o parcelah okoli ljubljane, ki si jih je Zoki sam prodal, ups oprosti ne sebi, ampak firmam od svojih sinov... in kar naenkrat so te parcele postale zazidljive, omenja se pa tega ne...
pa saj je vseeno,tukaj bo spet 100 različnih mnenj...
Eni pravite, koliko je naredil za lj ? prosim no, koliko je naredil "pufa" se raje vprašajte ! in koliko ljudi je bilo pri tem nategnjenih,da ne govorimo naprej, kaj se je dogajalo, nekdo je že omenil...
Dajte navečjega šalabajzerja,za župana pirana ali pa izole odprite mu vse možnosti in možnost miljonskih kreditov,pa vam bo naredil monaco...
Ko pa mu bo to uspelo brez kreditov, takrat bo pa Care
Pa ne mi sedaj, da je tudi prejšna vlada naredila primankljaj... res je vsi ga delajo, samo številke so pa hudo različne, in pri nekaterih gre popolnoma preveč v žep...
Poglej Simonco, če bi pol manj pokradla, bi ogromno, pa nihče nebi vedl, ampak ko je pa preterala... in zakaj ona še vedno ne sedi,kljub očitnim dokazom... pa da ne bomo še o Katarini...
Janšo obtožujejo že 4 leta, zanimivo, da nihče še ni nič dokazal... če bi, lahko bi ga takoj dali sedet, pa jim ne gre...
Karla so hitr smetnjaki odnesl... sam res to je bilo pa hudo... vsi vemo kako gre zato MM ne govori neumnosti... če sem jaz šerif in sodnik v mestu, ti pa moj kompanjon, lahko ti kradeš kolikor hočeš, pa te ne bom zapru, se ti ne zdi ? torej ti je jasno ,da zoki ne bo imel problemov, dokler bo taka vlada ?
Sploh ne govorim, da so vsi super pošteni, samo nekateri so take barabe, da bi jim bilo treba dat zanko okoli vratu,pa na drevo...
Najverjetneje se nihče ne spomni, kako je bil Milan proti osamosvojitvi slovenije, in je govoril ,da bomo jedli travo,če se odcepimo od srbinov...
Ko je prišlo tako daleč, da drugače ni šlo, pa je postal predsednik, in govoril koliko je storil za slo....
Sicer pa toliko pizdarij kot se je zgodilo sedaj v teh 3letih se ni zgodilo prej v 20tih
Po mojem mnenju, bi morali 20 let nazaj, vsem ,ki so takrat bili na oblasti, in so vodili državo, prepovedati politično sodelovati najmanj naslednjih 20 let... v takem primeru, bi se pa pokazale spremembe...