https://m.youtube.com/watch?v=fw-vGls2B5Q
JK Orsan, Dubrovnik - tukaj ni heca
Moderatorji: moderator2, moderator
-
drago.puksic
- Kapitan
poljaki v dubrovniku
tale poljska jadernica Jagiellonia kar precej pluje po sredozemskem morju,na njej se menjujejo posadke,nekaj prispevkov je možno videt na you tube.Kolikor sem razbral iz medijev ,je skiper odšel do bankomata in vprašanje ostaja ali je bil prisoten v trenutku rezanja vrvi.Vvsakem primeru se pa problemi ne rešujejo z nožem in tudi prav se mi zdi da so dogodek posneli.
-
drago.puksic
- Kapitan
neptun ne daj....
niti slučajno nisem tisti pukšič,že razmišljam da si dam zaradi njega spremenit priimek.
)javascript:emoticon(':)')
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tex napisal/-a:Turki so pravi Evropejci, tako kot Grki in Hrvati haha
- Kraj, na katerega se nanaša legenda o Evropi, iz katere izhaja ime za našo celino, je Bospor in je v sedanji Turčiji. Ta legenda je grška po izvoru.
- Grčija je vstopila v EU 1981, Slovenija 2004
- Znanost - menda - utemeljeno domneva, da smo vsi 'Evropejci' v bistvu tudi Afričani (iz okolice soteske Oldupai - tudi jaz sem prej mislil, da je Olduvai)
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Franc Pukšič že dolgo ni več župan in ne poslanec. Sedaj je vodja klavnice!
http://www.zurnal24.si/franc-puksic-pos ... nek-255571
http://www.zurnal24.si/franc-puksic-pos ... nek-255571
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pri celi zadevi je najbolj žalostno to, da policija sploh noče posredovati v takih primerih, ker 100% podpirajo domače kljub elementom kaznivega dejanja, kar grožnja z nožem absolutno je.
Tudi ko so mene na Silbi napadli pirati in mi poškodovali barko, čeprav smo jim razložili, da smo se sidrali samo za kratek čas, da pojemo kosilo, ker je bilo zunaj preveč valovito, so nas dobesedno napadli. Klical sem policijo in ti so izjavili, da niso pristojni za tovrstne NAPADE !??!!??
Tudi ko so mene na Silbi napadli pirati in mi poškodovali barko, čeprav smo jim razložili, da smo se sidrali samo za kratek čas, da pojemo kosilo, ker je bilo zunaj preveč valovito, so nas dobesedno napadli. Klical sem policijo in ti so izjavili, da niso pristojni za tovrstne NAPADE !??!!??
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
ŽALOSTNO A RESNIČNO, Otok Silba in koncesionar!
Dogodilo se je na SIlbi v zalivu sv. Ante.
1. OPIS in slike ob dogodku...
2. Še detaljnejše pojasnilo...
Dogodilo se je na SIlbi v zalivu sv. Ante.
1. OPIS in slike ob dogodku...
2. Še detaljnejše pojasnilo...
Nikola T. napisal/-a:2. Še detaljnejše pojasnilo...
Sem prepričan, da je oster napad sprovocirala slovenska zastava, saj se je to zgodilo tudi naslednji dan, ko nas je oglobila še policija zaradi otroške palice za ribolov v kokpitu, drugega niso našli, čeprav sem imel pravo opremo lepo pospravljeno in do prejšnjega večera veljavno mesečno ribiško dovolilnico, ki sem jo tudi pokazal. Vseeno so mi zaračunali kazen in da ne omenjam njihovega nesramnega postopka. Že pristop je bil naslednji: "Da vidimo najprije dokumente i koju kaznu čete platiti !?" Pregledali so samo nas, čeprav nismo bili najbližji patrulji obenem pa je bilo v zalivu vseh skupaj najmanj dvajset plovil.
Pa si pomislil, da te je policija vzela v precep zaradi tvoje prijave prejšnji dan?
SR 290 napisal/-a:Nikola, tokrat ga je tvoja hčerka polomila! Poglej kako "mehko" brado ima, oni spodaj je pa brez kuglic. Tale bi padel z ograje in spal dokler se ne vrneš z dopusta.
S tem bi naredil medvedjo uslugo sebi in ostalim slovenskim morjeplovcem. Ob takšnem načinu reševanja sporov ni čudno, da so Hrvati nastrojeni proti Slovencem. A ni škoda kvarit dopust sebi in celi družini s prepiri s koncesionarji? Vsi vemo kakšni so in kdor noče težav, naj pač ne rine v zalive s koncesijo in jih ne izziva. Oziroma naj plača tistih 100 kun, pa bo imel mir. A je par 100 kun res vredno več, kot pokvarjen dopust?
Kdo pa pravi, da bi bil pokvarjen? Morda tisti trenutek odtehta. In kaj ti morejo, če se usekaš istega butla kot oni? Nisem ravno kriv, če imam na novo spolirano palubo in na njej zdrsne nerodnemu pijančku, ki sploh ni bil povabljen na barko. Morda sem se ga ustrašil, ko je nepovabljen potrkal in se je sprožil refleks samoobrambe...
Priče so na obeh straneh in pri sodnikih le ne gre tako po domače kot po zalivih in policijskih postajah, to pa vem.
Priče so na obeh straneh in pri sodnikih le ne gre tako po domače kot po zalivih in policijskih postajah, to pa vem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti