No, moje sožalje zaradi očeta.
Je pa očitno dovolj v življenju skupaj spravil, da lahko ti sedaj zapravljaš.
Samo 2 poudarka:
VSI pasivni objekti so preračunani 2x. Prvič na dejansko lokacijo in drugič na Ljubljano. Zakaj? Vprašaj Eko sklad, verjetno pa zato, ker tako lahko primerjajo med sabo različne hruške…
Ne morem in ne želim komentirati dela drugih projektantov. Pri nas (v našem biroju) pač dobiš realno sliko do meje natančnosti, ki jo modeli in orodja omogočajo. In še ščepec več kot 20 letnih izkušenj za dobro mero…
ON/OFF TČ pa so tehnologija preteklosti.
Pa ne bom se več s tabo ukvarjal, ker itak vse veš in “znaš” rore lotat. Jaz raje kaj izračunam med tem časom in stranki nato tudi jamčim za rezultat. Zato pa mi grejo taki kot ti na gradbiščih na organ, ker za določene zadeve še slišali niso (kaj šele videli ali uporabljali) in bi pametovali.
Od izvajalca se pričakuje, da izvede kot je sprojektirano. Če kaj ni jasno, lahko vedno vpraša, če je kaj po njihovo narobe, se pogovorimo in razjasnimo. Ljudje delamo napake vsak dan zato nihče nanje ni imun.
In seveda, če naredim strokovno napako, jo skušam čim bolj optimalno odpraviti, seveda pa se ne skrivam za nikomer in svoje napake tudi priznavam! Za ta namen imamo sklenjeno tudi ustrezno polico (že po zakonu)
Tebi pa, glede na vsa tvoja izvajanja, bo sila težko kdajkoli potrebno karkoli priznati… (vsaj s področja, ki ga trenutno mrcvarimo).