jutri pa res napisal/-a:Ljudje so kot ure.
Neketeri prehitevajo, nekateri zamujajo,
nekateri so pa pokvarjeni.
Od tukaj...
Moderatorji: moderator2, moderator
jutri pa res napisal/-a:Ljudje so kot ure.
Neketeri prehitevajo, nekateri zamujajo,
nekateri so pa pokvarjeni.
Tex napisal/-a:Marjan Tomki napisal/-a:jutri pa res napisal/-a:Kaj najprej ugotovi vsak programer?
Računalnik naredi to, kar mu rečeš, in ne tega, kar si mu hotel reči.
Jaz imam v spominu tako 'tožbo neznanega programerja':
Ti presneta mašina ti... Zakaj vedno narediš to, kar ti rečem, namesto tistega, kar bi jaz rad
MT, Zašel si v "šale", ne filozofsko debato...
Barraqda napisal/-a:"Ni ga junaka, ki ne lula kadar kaka."
Silno globoka misel oziroma grafit na javnem WC-ju.
The Martians of Science... napisal/-a:... Szilard first went to study at the Technical University in Budapest. There, he almost perversely concluded that "the poor quality of the teaching... furnished stimulation to independence of thought and Originality."
Dhan Gopal Mukerji napisal/-a:When one goes into the jungle, one must remember that there are laws one cannot break. Do you know that anyone who is afraid or who hates one of the animals of the jungle gives out an odor which attracts tigers and wolves? Every day that I was afraid to go into the jungle, I did not dare to stay on the ground for fear lest the tigers would smell my presence and attack me. I climbed a tree instead, because when one is in a tree the odor of one's body does not go into the forest, and the animals cannot tell whether one is afraid or not.
Ko gre kdo v divjino - džunglo - se mora zavaedati, da so tam zakoni, ki jih ne smeš prelomiti. Ali veš, da vsakdo, ki se boji ali sovraži katero od živali v džungli, oddaja vonj, ki privlači tigre in volkove? Vsak dan, ko sem se bal iti v džunglo, si nisem drznil ostati na tleh iz strahu, da bi tigri zavohali mojo prisotnost in me napadli. Namesto tega sem splezal na drevo, kajti ko si na drevesu, se tvoj vonj ne širi v gozd in živali ne vedo ali si prestrašen ali ne.
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
PeterV napisal/-a:kocka napisal/-a:PeterV napisal/-a:Kdo si ti, da me sodiš?
Mogoče bi bilo dobro za vse, da se ta stavek malo obrne in se vsak vpraša: Kdo sem jaz, da ti sodim?
Predlagam, da se vstavi v glavo strani, koledar luninih men in ob vsaki polni luni razglasi oranžni alarm!
To je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov