Smučanje in negativni test
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Smučanje in negativni test
Če verjameš, da imajo 14 letni mulci korist od tega, da smo vsi prestrašeni.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
H20 a imas ti na elektronskih napravah vkljuceno funkcijo "opozorilo", da kadar kdo napise kaj o koroni takoj odgovoris 
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
-
al
Grega295 napisal/-a:al napisal/-a:jaz si samo na Pokljuko želim
Pripraviš keš za kazen in greš. Sam enkrat se živi. Če gre za tek na smučeh, kjer ni šans da koga okužiš ali se okužiš, je lahko tudi karma na tvoji strani.
a ne obstaja zdaj tista izjema za “individualno športno aktivnost”? ali je omejena na regije oz kaj to, če sploh kaj, pomeni?
da smo nekako s temo vštric
šel bi pa mali hodit. ne tečt. gledam fotke na netu. noro lepo je
H2O napisal/-a:Če verjameš, da imajo 14 letni mulci korist od tega, da smo vsi prestrašeni.
Lej, vsak dan sem v centru LJ, bil tudi pred zadnjimi ukrepi, imam še kr velik socialni krog in moje mnenje je, da folk sploh ni kej dost prestrašen glede korone. To velja tako za mladino, kot za starostnike in ne vem kje ti vidiš ta prestrašen folk.
al napisal/-a:a ne obstaja zdaj tista izjema za “individualno športno aktivnost”? ali je omejena na regije oz kaj to, če sploh kaj, pomeni?
da smo nekako s temo vštric
šel bi pa mali hodit. ne tečt. gledam fotke na netu. noro lepo je
Se mi zdi, da je to sam za primer, če začneš trimčkat v svoji občini in pretečeš še mal čez mejo sosednje občine. Do Pokljuke mal predaleč.
-
al
aha. ok.
nekje sem ujel to informacijo a priznam, da sem se izgubil na Uradnem listu glede odlokov...
si bom kmalu zaradi poti moral vzeti čas in preštudirati situacijo
nekje sem ujel to informacijo a priznam, da sem se izgubil na Uradnem listu glede odlokov...
si bom kmalu zaradi poti moral vzeti čas in preštudirati situacijo
CAR napisal/-a:H20 a imas ti na elektronskih napravah vkljuceno funkcijo "opozorilo", da kadar kdo napise kaj o koroni takoj odgovoris
Opozorilo dobim, ko mi kdo odgovori, na žalost pa zadnje čase bolj ali manj samo še o koroni debatiramo
Meni gre vsa ta koronahisterija že fejst na k.rac, ampak ker se ji ne morem izognit, si pač dajem duška, ker bomo očitno v lockdownu do pozne pomladi in nimam nič pametnejšega za počet.
Grega295 napisal/-a:H2O napisal/-a:Če verjameš, da imajo 14 letni mulci korist od tega, da smo vsi prestrašeni.
Lej, vsak dan sem v centru LJ, bil tudi pred zadnjimi ukrepi, imam še kr velik socialni krog in moje mnenje je, da folk sploh ni kej dost prestrašen glede korone. To velja tako za mladino, kot za starostnike in ne vem kje ti vidiš ta prestrašen folk.
Čemu je pa po tvoje namenjeno objavljanje fake fotografij krst in pretiravanje s številkami umrlih?
-
al
na 4. strani v tej temi omenim "navezavo" pri nakupu hitrih testov.
pravkar prispevek na 24ur.
a res ne razumete te korone? poslov?...
pravkar prispevek na 24ur.
a res ne razumete te korone? poslov?...
Koruptivni posli so stranski efekt. Vsekakor obsojanja in preganjanja vredni. Ampak: če se gre nekaj stricev korupcijo, ker so ob pravem času na pravem mestu, to ne pomeni, da virusa ni, da prenosa virusa v zaprtih prostorih ni itd. Dajte to prosim v določeno perspektivo. Ker drugač se sliši, kot da je kriza ena čista umetna fantazma, da lahko en sloj pri koritu služi - kar ne drži. Vojno dobičkarstvo je posledica in ne gonilo epidemije.
-
al
Grega295 napisal/-a:Koruptivni posli so stranski efekt. Vsekakor obsojanja in preganjanja vredni. Ampak: če se gre nekaj stricev korupcijo, to ne pomeni, da virusa ni, da prenosa virusa v zaprtih prostorih ni itd. Dajte to prosim v določeno perspektivo. Ker drugač se sliši, kot da je kriza ena čista umetna fantazma, da lahko en sloj pri koritu služi - kar ne drži. Vojno dobičkarstvo je posledica in ne gonilo epidemije.
škoda, da večina s tako lahkoto to vzame, kot "kolateralno škodo".
ker dosti teh stvari poznam (predvsem iz pomladanskega "vala") mi je jasno, da to kar sedanja vlada oz njeni posamezniki propagirajo oz. so propagiriali, kot boj proti korupciji v zdravstvu, en larifari.
meni je to dovolj, da sem tudi čez te "vladajoče" potegnil črto.
virus obstaja. je pa daleč od tega, kar se predstavlja, da je. povedati je treba na glas in pokazati podatke: starostna struktura umrlih in njihove pridružene bolezni (vključno prekomerno telesno težo). potem bi dobili bolj jasno sliko in bi lahko ukrepali v skladu s tem in rešili marsikatero življenje.
še enkrat: če bi to bil tako nevaren virus, kot govorijo potem bi se zgodile dve stvari:
1.) veliko bolj rigorozno se bi vse skupaj zaprlo, če ne povsem.
2.) politika in višji/bogatejši sloj se bi prvi cepil
al napisal/-a:še enkrat: če bi to bil tako nevaren virus, kot govorijo potem bi se zgodile dve stvari:
1.) veliko bolj rigorozno se bi vse skupaj zaprlo, če ne povsem.
2.) politika in višji/bogatejši sloj se bi prvi cepil
Jaz sem večino kar sem imel za povedat, že napisal v prejšnjih zapisih. Samo še odgovor glede motivacije za cepljenje: dovolj je, če pogledaš kak je odnos zdravnikov do cepljenja, še posebej pa tistih, ki delajo s covid bolniki - vsi se želijo cepiti. Na Stanfordu so se pa celo uprli, ker se je vodstvo bolnišnice želelo cepiti pred njimi: https://abc7news.com/stanford-vaccine-p ... 9/8881886/
Tisti politik, za katerega bi se izkazalo, da je "preskočil vrsto", bi postal hipoma politično mrtev.
Če pa kje ujameš, da se lahko za €€ cepiš, pa mi prosim javi na ZS.
-
al
ma saj nič ne sugeriram, da se lahko za eur cepi.
cepljenje je organizirano s strani EU in tukaj vidim, da ni napak.
moj point je bil, če bi bilo tako nevarno, se bi "elita" povsem legitimno prej cepila. bi že tako speljali.
tudi jaz sem že večino povedal, kaj si o tem mislim.
in dostikrat sem tudi narobe razumljen.
žal mi je tako, ker vem, da je sigurno zaradi te situacije mariskomu hudo in ni moj namen se "izživljati" nad tem.
a tudi jaz imam svojo izkušnjo s to boleznijo. bil sem tudi na Golniku na pregledih in.... več pa ja... na piru, ko se bomo lahko legalno družili.
imam veliko za povedati.
cepljenje je organizirano s strani EU in tukaj vidim, da ni napak.
moj point je bil, če bi bilo tako nevarno, se bi "elita" povsem legitimno prej cepila. bi že tako speljali.
tudi jaz sem že večino povedal, kaj si o tem mislim.
in dostikrat sem tudi narobe razumljen.
žal mi je tako, ker vem, da je sigurno zaradi te situacije mariskomu hudo in ni moj namen se "izživljati" nad tem.
a tudi jaz imam svojo izkušnjo s to boleznijo. bil sem tudi na Golniku na pregledih in.... več pa ja... na piru, ko se bomo lahko legalno družili.
imam veliko za povedati.
Tudi jaz ne verjamem, da gre samo za zezanje 14 letnikov, ampak za načrtno zastraševanje tistih, ki imajo korist od tega, da nas je strah. Pa to se ne dogaja samo na lokalni ravni, ampak na globalni.
V bistvu so Kitajci eni redkih, ki počnejo ravno obratno, kot mi. Ne strašijo ljudi in ne pretiravajo s številkami okuženih in mrtvih, ampak jih prikrivajo. Verjetno tudi zato niso spravili svojega gospodarstva na kolena, ter se noro zadolžili, in bodo očitno izšli iz te epidemije kot zmagovalci. Čeprav se je ravno pri njih začela.
Bojim se, da bo ta epidemija dokončno pokopala Evropo in jo bo Kitajska še bolj začela prehitevati. Če bi hotela Kitajska načrtno zjebat Evropo, ji ne bi moglo bolj ratati... Pa ne trdim, da je. In ne verjamem v teorije zarot. Mislim, da smo se kar sami zjebali z napačnim (paničnim) odzivom. Vojni dobičkarji in vsi, ki imajo korist od tega, da nas je strah, pa pač izkoriščajo situacijo in še podpihujejo paniko.
V bistvu so Kitajci eni redkih, ki počnejo ravno obratno, kot mi. Ne strašijo ljudi in ne pretiravajo s številkami okuženih in mrtvih, ampak jih prikrivajo. Verjetno tudi zato niso spravili svojega gospodarstva na kolena, ter se noro zadolžili, in bodo očitno izšli iz te epidemije kot zmagovalci. Čeprav se je ravno pri njih začela.
Bojim se, da bo ta epidemija dokončno pokopala Evropo in jo bo Kitajska še bolj začela prehitevati. Če bi hotela Kitajska načrtno zjebat Evropo, ji ne bi moglo bolj ratati... Pa ne trdim, da je. In ne verjamem v teorije zarot. Mislim, da smo se kar sami zjebali z napačnim (paničnim) odzivom. Vojni dobičkarji in vsi, ki imajo korist od tega, da nas je strah, pa pač izkoriščajo situacijo in še podpihujejo paniko.
H2O napisal/-a:Tudi jaz ne verjamem, da gre samo za zezanje 14 letnikov, ampak za načrtno zastraševanje tistih, ki imajo korist od tega, da nas je strah. Pa to se ne dogaja samo na lokalni ravni, ampak na globalni.
Z vsem spoštovanjem h2o, ampak jaz tako presranega človeka še nisem srečal. Pa kaj za vraga ti dela take strahove???:)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost