Logotip Morjeplovec
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
- Kraj: Ljubljana
Logotip Morjeplovec
Če ima morda kdo na računalniku shranjen logotip morjeplovca v kakšni solidni resoluciji bi ga prosil, če ga lahko v obliki slike prilepi na forum. Sem že iskal po forumu pa nisem našel nič uporabnega. Potrebujem pa ga, ker imam logotip namen natisnit na majico. 
kr en napisal/-a:Jaz mam en logo. Sam je "MORJEPLOVAC"Glih tolk, da me tožt ne more
![]()
![]()
![]()
Aja pa v ozadju je Ferretti, ne pa jadrnca
Hahahaha, točno tako!
Sicer pa, nič ni problem, vse se da zmenit, vendar da bo pa kar vsak, ki ima 5 minut cajta uporabljal logo v različnih barvah in kombinacijah z ne vem še čim, to pa tudi ne gre... Saj štekate, ane?
admin napisal/-a:kr en napisal/-a:Jaz mam en logo. Sam je "MORJEPLOVAC"Glih tolk, da me tožt ne more
![]()
![]()
![]()
Aja pa v ozadju je Ferretti, ne pa jadrnca
Hahahaha, točno tako!![]()
Sicer pa, nič ni problem, vse se da zmenit, vendar da bo pa kar vsak, ki ima 5 minut cajta uporabljal logo v različnih barvah in kombinacijah z ne vem še čim, to pa tudi ne gre... Saj štekate, ane?
Jaz žal te dni nimam niti 5 minut cajta drugače bi ga že zdavnaj "uporabil"...no ja vsaj za zgornjo pasico na portalu in forumu. Če bo čas ga bom drugi teden tudi končno izrisal in ga tu objavil v vašo neusmiljeno javno kritiko.
Ti pa pol po želji daj gor ali pa vrži vse skup v smeti.
Dirkalc napisal/-a:Barraquda, a pa se ti zdi to uredu, oziroma primerno tvoji starosti?
Mogoče pa bi kontaktiral Admina in se zmenil zakaj rabiš logo, pa ga morda nebi bilo treba na silo risat?
Admin, bo treba en zaje*** logotip naredit, da ga ne bo mogel kar vsak zrisat.![]()
![]()
Ne delat iz muhe slona.
Logo Morjeplovec nameravam zgolj izrisat v 3D obliki. Če bo podjetju Alegris d.o.o. oziroma adminu všeč ga lahko uporabi v pasici na tem portalu oziroma forumu in pa mogoče ponudi članom v obliki ozadja za računalniška omizja. Če mu ne bo všeč ga lahko komot vrže v smeti.
Jaz ga komercialno definitivno ne potrebujem in dvomim, da bom "zaslužil" eno pivo za opravljeno delo.
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
- Kraj: Ljubljana
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost