Pralno sušilni stroj
Moderatorji: moderator2, moderator
Pralno sušilni stroj
Pozdravljeni,
kaj ima katera od vaših boljših polovic doma sušilc in pralc v enem? Namreč odločam se za nakup in me zanimajo mnenja iz prve roke kako se obnese vse v enem?
Hvala za pomoč!
kaj ima katera od vaših boljših polovic doma sušilc in pralc v enem? Namreč odločam se za nakup in me zanimajo mnenja iz prve roke kako se obnese vse v enem?
Hvala za pomoč!
Imam, candy alise cmd 103. 6kil pranje 3 kile sušenje.res da ne dajeva ven po robe.
Tkole pere ok, suši pa k..od ovce, malo za kakšno uro dve lahko daš da posuši in zmekca ampak to ne bo čisto posušilo, sploh kakšne puloverje ali rjuhe.
Sodelavka ki ima samo sušil pravi da v dveh urah posuši v nulo.
LP
Tkole pere ok, suši pa k..od ovce, malo za kakšno uro dve lahko daš da posuši in zmekca ampak to ne bo čisto posušilo, sploh kakšne puloverje ali rjuhe.
Sodelavka ki ima samo sušil pravi da v dveh urah posuši v nulo.
LP
Suš.
Sem imel in nimam dobrega mneja vse v enem.
b9
b9
sacs napisal/-a:rešitev je tudi enga na drugega
tako imam jaz in zadeva špila.
Nazadnje spremenil pešekan, dne Sr Dec 12, 2012 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Nekako sem si tega ogledoval: http://www.mimovrste.com/artikel/326000 ... 9d490-u-eu
Problem je da imam sedaj pralni v garaži v sklopu letne kuhinje. In sedaj je šel pralni po gobe. Sušilnega še nimam in iščem neko varianto. V tem času ni neke variante da bi dokupil še sušilnega. Al samo pralni pa sušit po cel teden na sešilu al pa komplet.
Pojma nimam kaj bi naredu
Problem je da imam sedaj pralni v garaži v sklopu letne kuhinje. In sedaj je šel pralni po gobe. Sušilnega še nimam in iščem neko varianto. V tem času ni neke variante da bi dokupil še sušilnega. Al samo pralni pa sušit po cel teden na sešilu al pa komplet.
Pojma nimam kaj bi naredu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta