kontakt za izposojo gliserja v izoli

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
racman
Admiral

kontakt za izposojo gliserja v izoli

OdgovorNapisal/-a racman » To Jun 10, 2008 22:27

pozdravljeni,
sem bil prejsni vikend na jadrnici v izoli in opazil v marini da izposojajo gliserje.
pozna kdo njihovo internetno stran ali kontaktno stevilko.
lahko tudi na ZS da ne bo prevec reklame :D
francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » Sr Jun 11, 2008 00:12

Misliš tole?

Slika

Lani smo si enega sposodili za en dan med prvomajskimi prazniki. Korektno.

LP Francelj
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Sr Jun 11, 2008 11:16

hvala :wink:
tocno to sem mislil...

katerega ste pa imeli na izposoji- drugega?
francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » Sr Jun 11, 2008 12:33

Sposodili smo si prvega.
Z njim smo obpluli celo slovensko obalo v enem dnevu, si ogledali trening mladih jadralcev pred Koprom, Koprsko luko z velikimi ladjami, se vezali v Ankaranu za kosilo in v Portorožu za sprehod in otroško igrišče. Ob meni takrat pet letni sinček in noseča žena, kak mesec pred porodom.
Zvečer smo ugotovili, da smo nekje mimogrede razbili eno od pleksi stekel. Verjetno na vezu v Ankaranu. Čoln je bil nizek in se je drgnil ob gumo na pomolu, ki je bila postavljena visoko. Očitno se je ob kakem valu malo močneje naslonil nanjo. So uredili, plačali smo samo pleksi, ki ni bil pretirano drag.

LP Francelj
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Ne Sep 07, 2008 13:27

naj povem da sem ga imel ta vikend in da so cene znizane - nekaj eur so me "nategnili" glede bencina ko sem ga pripeljal nazaj pa se nisem sekiral - naj recem da je 160ka primeren za dva ko pa smo se peljali kaksno urco 4je pa ni vec ne vem kako dobra stvar saj ima ze tezave pri izglisiranju...vsekakor pa priporocam vsem - sam si od njih sigurno se kaj sposodim - nekaj vecjega...

so mi pa rekli da grem brez problema z njim v italijo - samo nataknjem italijansko zastavico katero so mi tudi dali - da ni potrebne nobene prijave,itd...vendar bo to podvig za prihodnjic... :D aja mozakar na bencinski v izoli je bil pa prav neprijazen po vrhu mi pa se racuna za natoceno gorivo ni dal...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov