mercedes - renault
Moderatorji: moderator2, moderator
mercedes - renault
Prišlo je novo vozilce, MB - CITAN ,zanimivo za kako prikolo povleč ali za kaj drugega, narejeno je na osnovi kangooja, za furgon je cena okoli 15000.

Bolje bi bilo da dajo na merca od renaulta znak iin ceno spustiijo 50%
Nazadnje spremenil pešekan, dne Če Apr 18, 2013 22:30, skupaj popravljeno 2 krat.
@ alesjo: res je, kot bi dal zvezdo na katrco.
Bi se pa podpisal tudi pod naslednijim komentarjem, ki pravi, da Renaulti sploh niso slabi.
V zadnjih (recimo 10-ih) letih sem si na daljši rok (beri +100k km) lastil več vozil, ki so predstavljala vrh ponudbe posameznih znamk:
Renault, Mercedes, BMW, Porsche.
Vsa vozila so bila lastniška, skrbno vzdrževana, ter kupljena nova, pri poobl.prodajalcu.
Pa sem imel najmanj (beri: nič) problemov z Renaultom, največ pa s Porschem.
Sorry za off topic, ampak če potegnem črto, sem bil še najbolj zadovoljen z bavario. Razmerje med ceno, UŽITKOM, in pripadajočimi problemi so bili pri bavariji še najboljši.
Bi se pa podpisal tudi pod naslednijim komentarjem, ki pravi, da Renaulti sploh niso slabi.
V zadnjih (recimo 10-ih) letih sem si na daljši rok (beri +100k km) lastil več vozil, ki so predstavljala vrh ponudbe posameznih znamk:
Vsa vozila so bila lastniška, skrbno vzdrževana, ter kupljena nova, pri poobl.prodajalcu.
Pa sem imel najmanj (beri: nič) problemov z Renaultom, največ pa s Porschem.
Sorry za off topic, ampak če potegnem črto, sem bil še najbolj zadovoljen z bavario. Razmerje med ceno, UŽITKOM, in pripadajočimi problemi so bili pri bavariji še najboljši.
Baufix napisal/-a:V zadnjih (recimo 10-ih) letih sem si na daljši rok (beri +100k km) lastil več vozil, ki so predstavljala vrh ponudbe posameznih znamk:
A si malo nabasal,da ti ga je največ "sral" Porsche ?
PS: Gregor, v A in B so pomoje Renoultove prdalice samo pri švohnejših verzijah...
180k brez problemov hehe, javi se pri +300k

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Mercedes-renault
Texu,sporočam naslednje:
RENAULT,prevoženih 321000 km.Poleg rednih servisov,menjal še dve žarnici.
Lp
RENAULT,prevoženih 321000 km.Poleg rednih servisov,menjal še dve žarnici.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost