BOJA napisal/-a:Hej, draga diplomantka, pozdravljena na našem forumu!
Sicer te popolnoma razumem, da hočeš z enim zamahom zajeti kar največji krog ljudi, kajti to potrebuješ za diplomo, kot si napisala.
Ampak tale forum je nekoliko poseben. Izredno radi pomagamo, tako eden drugemu kot tudi navzven. Ampak izpolnjen mora biti kak pogoj, ki se mu reče skupni interes. Nam tukaj gor je že v interesu spoznati čim več ljudi in si izmenjevati take in drugačne izkušnje, enkrat ima eden problem, drugič drugi, vedno pa s skupnimi močmi vse rešimo.
Upam si trditi, da te morjeplovstvo ne zanima nič bolj in nič dlje časa, kolikor seže tale tvoja anketa in kolikor članov zajema naš forum. Ko bo anketa izpolnjena, o tebi ne bo ne duha ne sluha, je tako?
Če pa se motim, in si v resnici kakorkoli povezana z morjeplovstvom, ali pa bi to rada bila, potem se ti bom za svoje pisanje opravičil tako, da bom z vso vnemo izpolnil tvojo anketo. Res jo bom. Samo prepričaj me, da nisi na ta forum uletela zgolj pobrati smetano, potem pa čauči...
Res brez zamere, če se motim,
vsekakor pa veliko uspeha pri diplomi!
Boja, lepo pozdravljeni,
nisem razmišljala, da bi pobirala smetano, ampak sem prišla sem v stiski. Ko sem namreč vprašalnik razposlala po e-pošti, sem dobila 90 % odgovorov od žensk, ta vzorec pa za diplomo ni uporaben. Razmislila sem, kje bil lahko bilo več moške populacije in sem pristala tu.
Morjeplovstvo pa imam v srcu. Kot hči poveljnika dolge plovbe sem, ko sem bila mlajša, z njim na prekooceankah preplula mnoge oceane. Kot deklica sem tudi fantazirala o tem, da bom postala kapitanka. Pa je bil oče odločno proti temu, da bi šla na pomorsko šolo. Pa nič se ne bi čudila, če bi bil tudi on član tega foruma - sicer mu lahko predlagam
Skratka, morje ljubim, žal pa nimam možnosti imeti svojo ladjo.
Če se bom še vračala na ta forum, pa bom iskreno povedala, da ne vem.
Nimam izkušenj, saj še nikoli nisem sodelovala na kašnem forumu. To je sedaj moj prvi pogovor.
Hvala za lepe želje! Tudi jaz vam želim vse dobro!