Pečica Gorenje- zunanje steklo

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

Pečica Gorenje- zunanje steklo

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » To Nov 12, 2013 21:24

Živjo :)

Ker nesreča nikoli ne počiva bi vas prosila za pomoč :?
namreč pri pečici Gorenje (letnik 1987) je počilo zunanje steklo na vratih pečice. Notranje steklo je sicer celo in pečica deluje brezhibno. Problem, ki je nastal je naslednji.. vrata pečice se ne odmontirati...

Ima kdo mogoče izkušnje s podobno težavo?

Hvala.
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » To Nov 12, 2013 22:45

Letnik 1987? Mislm. da je čas, da jo zamenjaš. Pečico, ne steklo.
Pa brez zamere.
Drugače pa servisi držijo rezervne oz. nadomestne dele določen čas in ne neomejeno. Najbolje, da pokličeš gorenje servis.
In vsaka vrata se dajo odmontirat. :wink:
rjavolasa skipperka
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Sr Nov 13, 2013 09:29

Res je rezernega stekla ne bom dobila. Škoda mi jo je zavreči če dela brezhibno. Problema nastane, ker vratca ne morem odmontirati. Sem se sicer že nekaj zanimala in so mi povedala da bi v Steklarstvu mi naredili novo kaljeno steklo...
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Nov 13, 2013 09:42

vratca odpres do polovice in potem oba panta, ki drzita vratca premaknes navznoter(ali navzven) enega levo drugega desno, tako gredo navadno vsa vrata dol
Sashs
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Sashs » Sr Nov 13, 2013 09:42

rjavolasa skipperka napisal/-a:Res je rezernega stekla ne bom dobila. Škoda mi jo je zavreči če dela brezhibno. Problema nastane, ker vratca ne morem odmontirati. Sem se sicer že nekaj zanimala in so mi povedala da bi v Steklarstvu mi naredili novo kaljeno steklo...

:arrow: :roll: :roll: :roll:

z čim boš pritrdila steklo... v tovarni so to lepili z termo obstojnimi lepili do katerih ti nimaš dostopa...

sej je vse ok če ti nardijo novo kaljeno šipco....

za njo ti bojo skasirali vsaj 80 eur...

za 350 pa dobiš v akciji cel štedilnik...

to ni stara barkača ki se jo splača obnavljat...
rjavolasa skipperka
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Sr Nov 13, 2013 09:46

Sashs napisal/-a:
rjavolasa skipperka napisal/-a:Res je rezernega stekla ne bom dobila. Škoda mi jo je zavreči če dela brezhibno. Problema nastane, ker vratca ne morem odmontirati. Sem se sicer že nekaj zanimala in so mi povedala da bi v Steklarstvu mi naredili novo kaljeno steklo...

z čim boš pritrdila steklo... v tovarni so to lepili z termo obstojnimi lepili do katerih ti nimaš dostopa...

Dobro vprašanje :)
Samo zakaj bi menjala če je vse ok, poleg tega je še vgrajena pečica, zgoraj štedilnik in vse je v sklopu celega pulta...
rjavolasa skipperka
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Sr Nov 13, 2013 09:58

MareC napisal/-a:vratca odpres do polovice in potem oba panta, ki drzita vratca premaknes navznoter(ali navzven) enega levo drugega desno, tako gredo navadno vsa vrata dol

Verjetno je to pri novih, pri moji pečici se ne da. Sem že vse živo probala, ampak žal brez uspeha :?
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Nov 13, 2013 10:41

rjavolasa skipperka napisal/-a:
Sashs napisal/-a:

Samo zakaj bi menjala če je vse ok, poleg tega je še vgrajena pečica, zgoraj štedilnik in vse je v sklopu celega pulta...

Zakaj menjati?

Izkoristek, udobje, izgled... A sem rekel izkoristek?
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Nov 13, 2013 11:30

Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Nov 13, 2013 11:43

V Mostah bi znalo biti še ceneje...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Sashs
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Sashs » Sr Nov 13, 2013 14:44

Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT

lepo te je iso nategnil:) drago si tole plačal

industrijska cena kaljene osmice z poliranimi robovi je 15 eur na kvadrat:) hehehe
sundancer
Viceadmiral
Kraj: Zasavje

OdgovorNapisal/-a sundancer » Sr Nov 13, 2013 14:49

Fantje a se nebo nobeden ponudil in ji snel vrata. :shock:

L.P Sundancer
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Sr Nov 13, 2013 14:54

za kaljeno steklo barvano za mizo 2400x100 sem dal 120 eur
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » Sr Nov 13, 2013 17:04

rjavolasa skipperka napisal/-a:
Sashs napisal/-a:

V luknjo gre tudi nova vgradna pečica. Če ne gre drugače, zamenjaj vsaj cela vrata!!
rjavolasa skipperka
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Sr Nov 13, 2013 17:11

mamaMicka napisal/-a:V Mostah bi znalo biti še ceneje...

ravno v Steklarstvu Moste sem spraševala...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost