SUP
Moderatorji: moderator2, moderator
SUP
A je kdo že kupil kakšen napihljiv SUP board na ebayu? Otroc bi ga mel, ampak kolkr jih poznam bo to par dni zanimivo pol pa v napoto, tako da bi kupil nekaj poceni, se pravi tam za okrog 400 ojru se da že dobit.
Ma kdo kašne izkušnje?
Aja, pa ne mi o ribolovu pa take pa tu...
Ma kdo kašne izkušnje?
Aja, pa ne mi o ribolovu pa take pa tu...
https://medisken.si
-
al
Za Aqumarina supe so se lanko leto licitacije na nemskem ebayu koncevale precej preko 400, na zacetku so sicer bile malenkost nad 300, potem pa so se dvignile. Sam sem imel sreco in enega prestregel na francoskem ebayu za 270 .... spremljaj na obeh ....
Aqumarina supi niso napacni, edino malenkost so ozki in posledicno precej nestabilni. Prilozena pumpa pa ni vredna nic.
Aqumarina supi niso napacni, edino malenkost so ozki in posledicno precej nestabilni. Prilozena pumpa pa ni vredna nic.
Vseeno mal pazite, da kupte zaresno robo - sploh pri napihljivih SUPih je razlika med dobrimi in slabimi (lahko) zelo velika (ze omenjena stabilnost, potapljanje pri stojecem delu, kvaliteta izdelave, puscanje ventilov, pumpe za en k***, ...)
Iz (dolgoletnih lastnih) izkusenj pri napihljivih supih res velja mal denarja - malo muzike. (Vedno je seveda moznost dobiti iz druge roke kaj ugodnega in kvalitetnega...).
Iz (dolgoletnih lastnih) izkusenj pri napihljivih supih res velja mal denarja - malo muzike. (Vedno je seveda moznost dobiti iz druge roke kaj ugodnega in kvalitetnega...).
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Če je kakšen mazohist, mu lahko zrihtam tudi brezovo metlo.
Če bi kdo rad lepo (z malo napora...) stoje veslal na deski, pa mora biti tudi geometrija vesla prav, pa tudi material vsaj približno pravi.
Če bi kdo rad lepo (z malo napora...) stoje veslal na deski, pa mora biti tudi geometrija vesla prav, pa tudi material vsaj približno pravi.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov