Gumenjak in fišerman
Moderatorji: moderator2, moderator
Gumenjak in Fisherman
Bravo lepo posneto in dokumentirano,ampak tisti,ki je sedel na premcu pa malo........
kocka napisal/-a: samo pilota(dron) nisem uspel izsledit.
Dron je narejen tako, da mu določiš funkcijo "watch me / follow me" in on ti sledi iz tiste razdalije in iz tistega kota, kot ga narihtaš, hitrost pa sam prilagaja.
dron: Yuneec typhoon H
http://www.yuneec.si/typhoon-h -bolj na dnu strani
Pa hvala vsem za lepa mnenja o videu!
LP...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
O tem - kako se zdaj upravljajo droni - bi mi bilo zanimivo kaj slišati, ampak za zdaj ne tvegam na tem forumu.
Ali so tudi paragliding posnetki tvoji?
Ali so tudi paragliding posnetki tvoji?
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tudi odlično (posnetki, kadriranje, montaža...).
Posnetki z dronom so bili tisti vzletnih mest in podobno, ali kakšni tudi med poletom?
Ampak 'smetim temo
Posnetki z dronom so bili tisti vzletnih mest in podobno, ali kakšni tudi med poletom?
Ampak 'smetim temo
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov