marina pula

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

tihi1
Višji štabni praporščak

marina pula

OdgovorNapisal/-a tihi1 » Sr Dec 31, 2008 06:22

Lep pozdrav vsem
Zanima me ali ima mogoče kdo izkušnje z marino pula, namreč jaz nameravam prestavit barko v to marino,pa me zanima glede zaščita vetrov,prijaznost osebja pa mogoče še kaj drugega. Sedaj jo imam v marini kornati pa mi je malo daleč.
hvala za odgovore.

lp Rudi
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Dec 31, 2008 10:49

Če misliš marino Veruda v Puli je ok, ACI Pula je pa taka gnojna jama, da odsvetujem bivanje na barki v marini, kar se tiče vetrov pa ni problema, je globoko v zalivu. Sicer tudi v Biogradu ni čista voda, a je v Puli še dosti slabše.
lpg
https://medisken.si
joeloe
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a joeloe » Sr Dec 31, 2008 14:58

Bi moral poleti it malo pogledat.
Iz rive gledajo cevi iz cevi pa leti svašta, tudi smrdi primerno...
Drugače pa jaz letujem v Banjolah in lahko povem, da je ACI v Puli zelo zaščiten.
Bunarina in Veruda sta blizu in itak v istem zalivu, ki pa je malenkost odprt za burjo in ti zna kaj neprivezanega odnest v vodo...
Je pa v Banjolah še ena manjša marina, ki je tudi odprta za burjo ampak, kolikor vem bi v teh marinah moral biti totalni urnebes, da bi ti veter kaj naredil. Glede valov pa so te marine popolnoma varne.
Sve će to narod da pozlati!
Uporabniški avatar
opus
Kontraadmiral
Kraj: Pula

OdgovorNapisal/-a opus » Sr Dec 31, 2008 18:54

Blizu Pule je tudi dobra marina Pomer, samo za info.
tihi1
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a tihi1 » Sr Dec 31, 2008 18:58

Pomer je zaseden, to so mi odgovorili. Vseeno hvala za info..
lp Rudi
Uporabniški avatar
Lipi
Kapitan
Kraj: LJ - Vrsar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Lipi » Po Jan 05, 2009 12:01

samo za info...

ko so meni rekli, da bi v ACI marini dobil vez, sva šla z mojo pogledat - se je dobesedno zjokala (od vonjav, "razgleda", količine parkirnih mest, ...) in to ne mislim na solze sreče...

Ampak, če nebi dobila drugje, bi šla tudi v Pulo, pa potem INTENZIVNO iskala drugi vez, pa tudi če v dalmaciji...

no, ampak to je samo moje mnenje
še kakšen meter več ...
Mariachi
Kapitan fregate
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Mariachi » To Jan 13, 2009 14:09

Lep pozdrav tihi1 in vsi ostali morjeplovci.

Marina Pula ima kot vsaka stvar dve plati medalje, ki pa sta extremni.
Marina Pula je odlično izhodišče za navtična potepanja po morju in dobro varovana za vse vetrove.
Marina je postavljena sredi mesta kar je zelo priročno za preživljanje vremensko neprimernih pogojih za plutje in si lahko ogledaš mesto in uživaš v njem. Obisk in bivanje na barki pozimi ni dolgočasno, saj se v mestu skoz nekaj dogaja, tako je bil celi december prazničen z dogajanji in tudi silvestrovanje na prostem s Severino je bilo bombastično. Mornarji so v marini izredno prijazni in delujejo zelo skrbno za plovilo ko ni lastnika na njem, tako so me ob nedavno visokem plimovanju sami poklicali in mi poročalo o dogajanju. Jaz sem v marini Pula od maja 2008 in bom zagotovo odšel 1.maja 2009 iz marine Pula, čeprav še nevem kam. Tako kot je že lipi napisal je res, da marina nima skoraj nič parkirnih mest in je izredno problem parkiranje avtomobila med sezono, pozimi še nekako gre. Marina poleti izredno smrdi in pride smrad še bolj do izraza, tako da v vročih poletnih večerih ni mogoče imeti odprto okno.
Cenovno ugodna a vseeno odsvetujem.

Lep pozdrav
:D Kar si srce želi, na morju vidi :D
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » Če Jan 15, 2009 19:40

Mariachi!

Mislil sem, da imaš barko v Verudi? Tam je dokaj v redu. Lp
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Jan 16, 2009 18:19

Morda si mislil na mojo barko, Luftar.
Jaz jo imam v Verudi.
Malo zmede z vzdevki.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Jan 16, 2009 18:37

V ACi Pula je voda takšna, da sem letos ko smo šli tankat rekel mulcem, če kdo pade s čolna v vodo gre peš v kamp. Temno rjava brez heca! Si ne predstavljam koliko svinjarije fašeš na barko in motor v pol leta.
tihi1
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a tihi1 » Ne Jan 25, 2009 12:09

Hvala za vse informacije in nasvete. Vse bom moral še močno premisliti.Vse pa kaže da bom raje še malo počakal s prestavitvijo barke v to marino. Vsem še enkrat hvala.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » Ne Jan 25, 2009 14:23

marchi!
Oprosti, ker sem te degradiral. Mislil sem da si se zatipkal. Se vidimo na srečanju. Lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov