Motor je več kot samo "občasno imam željo, da bi vozil težki motor".
Motor moraš imeti v srcu. Moraš vedeti, da avto pelje tebe, ti pa motor.
Pri motorju moraš vedeti, kakšnega bi imel. Ali je to choper, sport tourer, sport,... Vsak ima svojo specifiko pri vožnji. Ali boš nedeljski voznik, ali boš šel na daljša potovanja....
Pri motorju izbiraš obleko, čelado, škornje, rokavice, podkapo, rutko (ali bo rdeča, modra, črna,...

).
Potem, daš motorju še malo duše in začneš izbirati in kupovati ali sam izdelaš dodatke. Ko sem imel Virago 1100, sem sam iz usnja izdelal "prevleko" ta tank, usnjene ročke, torbico za mobitel, "torbice" za male piksne piva,.. In v tem sem neizmerno užival.
Načeloma motorja (vsaj težkega) ne daš prijatelju za probat, če ni še nikoli vozil, tako kot so že pred mano napisali. Včasih smo si v naši skupini zamenjali, da smo probali, recimo jaz sem probal Fazer, BMW 1200RT, KLT,... Ampak te je bilo tako, da smo bili na isti turi in smo si jih izmenjali.
Torej motor čutiš in ga voziš s srcem.
Jaz sem bil popolni začetnik na motorju. Največ sem vozil APM6 po vaških cestah. V Franciji sem se prvič peljal s kolegom na Suzukiju GSX 750F. Šla sva čez ovinke, kjer sem full užival, potem sva šla po nacionalki 220 km/h in takrat sem dobil heroin v žilo. Po dveh leti prepričevanje žene sem šel na avto šolo in tako se je začela moja pot motorizma. Prvi moj motor je bil Virago 250, potem Virago 1100, sedaj imam FJR1300. Virago 250 je bil super za učit. Za pridobivanje občutka v ovinkih, kdaj pred ovinkom zaviraš, kdaj dodaš gas,...
Tako. Malo sem se razpisal o mojih začetkih...