uvoz avtomobila po naročilu
Moderatorji: moderator2, moderator
uvoz avtomobila po naročilu
Pozdrav
Ali ima kdo od vas izkušnje z AC Golob -Naklo za uvoz rabljenega vozila po naročilu iz Nemčije ?
Ali ima kdo od vas izkušnje z AC Golob -Naklo za uvoz rabljenega vozila po naročilu iz Nemčije ?
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: uvoz avtomobila po naročilu
obojan napisal/-a:Pozdrav
Toplo odsvetujem
Re: uvoz avtomobila po naročilu
jandrej napisal/-a:obojan napisal/-a:Pozdrav
Toplo odsvetujem
Zakaj pa?
www.autoscout24.de
Največji oglasnik v Nemčiji za avtomobile. Omejiš na Bavarsko in greš sam pogledat. To se seveda splača, če kupuješ nekoliko dražji avto, recimo vsaj 20.000 EUR, za manj se ne splača, ker so potem stroški nesorazmerni s prihrankom. Pri nakupu avta za 20.000-25.000 EUR pa lahko prihraniš ca. 3.000-5.000 EUR v primerjavi s cenami na SLO trgu. Torej, če tudi imaš 1000 EUR stroškov in zapraviš 2-3 dni, se še vseeno splača.
Moraš pa, seveda, imeti gotovino...
Največji oglasnik v Nemčiji za avtomobile. Omejiš na Bavarsko in greš sam pogledat. To se seveda splača, če kupuješ nekoliko dražji avto, recimo vsaj 20.000 EUR, za manj se ne splača, ker so potem stroški nesorazmerni s prihrankom. Pri nakupu avta za 20.000-25.000 EUR pa lahko prihraniš ca. 3.000-5.000 EUR v primerjavi s cenami na SLO trgu. Torej, če tudi imaš 1000 EUR stroškov in zapraviš 2-3 dni, se še vseeno splača.
Moraš pa, seveda, imeti gotovino...
Fantje hvala za tele nasvete.
Težava je pa tale:
Kupujem avtodom.
Nekaj sem jih že našel na mobile.de (v glavnem pri večjih trgovcih).
Ker je pa takšen obsežen poseg poseg v proračun družinski projekt ima nekaj besede tudi boljša polovica.
In ta boljša polovica je totalno panična:
kaj pa če bo kaj narobe
Kaj pa če.....
Ona je mnenja, da bi potencialno težavo lažje reševala v SLO.
S tem drugim delom se sicer strinjam z njo, vendar pa sem mnenja, da je glede na stanje vpri nas večje možnost da naju nategnej kakšen posrednik v Sloveniji kot pa trgovec Nemčiji.
Ne verjamem pa, da bi mi kateri posrednik pripeljal točno določen avtodom, za katerega ne bi zahteval precej zajetnega avansa.
Težava je pa tale:
Kupujem avtodom.
Nekaj sem jih že našel na mobile.de (v glavnem pri večjih trgovcih).
Ker je pa takšen obsežen poseg poseg v proračun družinski projekt ima nekaj besede tudi boljša polovica.
In ta boljša polovica je totalno panična:
kaj pa če bo kaj narobe
Kaj pa če.....
Ona je mnenja, da bi potencialno težavo lažje reševala v SLO.
S tem drugim delom se sicer strinjam z njo, vendar pa sem mnenja, da je glede na stanje vpri nas večje možnost da naju nategnej kakšen posrednik v Sloveniji kot pa trgovec Nemčiji.
Ne verjamem pa, da bi mi kateri posrednik pripeljal točno določen avtodom, za katerega ne bi zahteval precej zajetnega avansa.
cibro napisal/-a:Ko sem avto avgusta lani kupoval nisem mogu verjet kako so naduvani prodajalci v SLO. Furajo neko nadoblačno držo kao oni so carji ker imajo ta in ta avto kot da je edini. No kar se mene tiče ga še sedaj imajo.
Ko sem našel pravega sem prišel odkartal in se odpeljal.
Tud moja taka izkušnja. Ravno včeraj. Hotu Insignijo zataušat za Volvota. Pršu z $$$ v žepu pa tip tok naduvan, da sm se sam obrnu.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Obojan-avtodom ni navaden,osebni avto,na katerega se "kao" spozna dandanašnji že vsaka "baba",pa tudi iz tujine so tiste čase,ko se je začelo uvažati,to v največih primerih delali tisti,ki takrat niso imeli kakšnega hudega dela.
Zato---takšno zadevo obvezno it gledat sam(oz. z ženo,
),ker to ti ne more kupovat druga oseba,zadeva je precej podobna kupovanju barke-bi zaupal nekomu XY,a???
Preglej pa (moje skromno mnenje) še najprej našo,t.j. SLO ponudbo,ker je marsikdaj zdaj že tako,kot je zgoraj napisal OGORAZD.
Zato---takšno zadevo obvezno it gledat sam(oz. z ženo,
Preglej pa (moje skromno mnenje) še najprej našo,t.j. SLO ponudbo,ker je marsikdaj zdaj že tako,kot je zgoraj napisal OGORAZD.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov