Kaj naredi malo sonca

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Somolovac
Kapitan
Kraj: Vinica

Kaj naredi malo sonca

OdgovorNapisal/-a Somolovac » Po Feb 16, 2009 19:52

Danes sem šel v Ljubljano po material, ki ga potrebujem za čoln. Vmes sem se stavil tudi v BTC-ju - City Park. Gledam prazne trgovine, kupcev skoraj ni. Pridem v Kamm gužva. Vsak nekaj kupuje eden vijake, drugi boje, tretji bitve, listajo se katalogi, ... polna trgovina. Ma to ne moreš verjet. Sem postal kar dobre volje, ko sem opazoval ostale zanesenjake.
Malo sonca pa smo že vsi pokonci.

Sezone je pred vrati!

LP, Mitja
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » Če Feb 19, 2009 17:19

Vendar spet en tak, tudi sam čez zimo "rihtam" svoje plovilo in opremo, kajti zadnji dan pred odhodom na dopust iskati kaj pomembnega, je slaba varianta. Škoda, da nimamo še kap Morjeplovca, bi se prepoznali že pri KAMM-u ali kje drugje na kakšni navtični lokaciji
Tole do začetka sezone bo minilo kot bi mignil s prstom :roll: :idea:
Lp
no rain, no rainbow
Uporabniški avatar
Ariki
Kapitan bojne ladje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ariki » Če Feb 19, 2009 21:50

Smo že v nizkem štartu! Še malo pa bom napihnil gumo :P :P :P
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » So Feb 21, 2009 19:16

Jaz sem tudi že živčen. Pred kratkim sem kupil drugi motor (rabljeni :cry: ) in sem pol prostega časa v delavnici na motorju, ker še nisem kupil zadeve, ki je ne bi popolnoma porihtal, pol časa pa na forumu. :lol:
Dobro da sem še živ (žena). :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Feb 21, 2009 19:54

Ja tudi sam imam že predpriprave,danes sem razkopal rezervoar za gorivo :? ,nisem mogel verjet ,koliko smeti je bilo v njem :shock: ,za eno kavno žličko :evil: .Svetujem vsem da si če je le mogoče odprete rezervoarje in pogledate notranjo svinjarijo. :wink:
Ure dnevi leta tečejo....
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » So Feb 21, 2009 20:58

Pa filtre-po možnosti z odvodom vode,je tudi PAMETNO montirati med tank in motor.... :!:
LP Iztok
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Ne Feb 22, 2009 10:05

Pa to ni res, včeraj sonce da je bilo vroče, danes pa sneg.
Spet se po občutkih oddaljujemo od uživanja na čolnih in ni druge kot spet v delavnico rihtat opreme.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » Ne Feb 22, 2009 16:26

Razkopavanje rezervoarja je stvar, s katero sem tudi sam odlašal in turoben weekend je primeren za tako opravilo. Torej morjeplovci pripravite kante za odvečno gorivo, lijak z mrežico in gremo pogledati koliko smeti se je nabralo v rezervoarju.
Mislim, da če spregledamo tako opravilo, se nam lahko neprijetno maščuje v času dopusta, kar se meni še ni, toda vse je enkrat prvič.
Lp
no rain, no rainbow

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov