Danes sem šel v Ljubljano po material, ki ga potrebujem za čoln. Vmes sem se stavil tudi v BTC-ju - City Park. Gledam prazne trgovine, kupcev skoraj ni. Pridem v Kamm gužva. Vsak nekaj kupuje eden vijake, drugi boje, tretji bitve, listajo se katalogi, ... polna trgovina. Ma to ne moreš verjet. Sem postal kar dobre volje, ko sem opazoval ostale zanesenjake.
Malo sonca pa smo že vsi pokonci.
Sezone je pred vrati!
LP, Mitja
Kaj naredi malo sonca
Moderatorji: moderator2, moderator
Vendar spet en tak, tudi sam čez zimo "rihtam" svoje plovilo in opremo, kajti zadnji dan pred odhodom na dopust iskati kaj pomembnega, je slaba varianta. Škoda, da nimamo še kap Morjeplovca, bi se prepoznali že pri KAMM-u ali kje drugje na kakšni navtični lokaciji
Tole do začetka sezone bo minilo kot bi mignil s prstom
Lp
Tole do začetka sezone bo minilo kot bi mignil s prstom
Lp
no rain, no rainbow
Razkopavanje rezervoarja je stvar, s katero sem tudi sam odlašal in turoben weekend je primeren za tako opravilo. Torej morjeplovci pripravite kante za odvečno gorivo, lijak z mrežico in gremo pogledati koliko smeti se je nabralo v rezervoarju.
Mislim, da če spregledamo tako opravilo, se nam lahko neprijetno maščuje v času dopusta, kar se meni še ni, toda vse je enkrat prvič.
Lp
Mislim, da če spregledamo tako opravilo, se nam lahko neprijetno maščuje v času dopusta, kar se meni še ni, toda vse je enkrat prvič.
Lp
no rain, no rainbow
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov