Najino delo, Izdelava unikatnega nakita in slik
Moderatorji: moderator2, moderator
-
tyson
Najino delo, Izdelava unikatnega nakita in slik
Ker želim, da se najino delo vidi tudi tu, že v naslovu objavljam naslov, kjer lahko spremljate objavo izdelav.
Poleg tega pa Petra izdeluje slike z morskimi motivi, kar se mi zdi primerno za vse ljubitelje morja.
Upam, da vam bo všeč!
https://www.facebook.com/MarePetraKunav ... =bookmarks
Poleg tega pa Petra izdeluje slike z morskimi motivi, kar se mi zdi primerno za vse ljubitelje morja.
Upam, da vam bo všeč!
https://www.facebook.com/MarePetraKunav ... =bookmarks
-
tyson
Re: Najino delo, Izdelava unikatnega nakita in slik
Komentarji dobrodošli...tu ali na FB 
zanimivi izdelki...nekateri na pogled, drugi pa verjetno iz oči umetnika
Uspešno pri delu naprej...
p.s.: Gledam tisto kolo (pokal) ...A bi se dalo recimo narediti obesek oz pokal v obliki čolna ? Da ga podarimo Admin-u za 10 obletnico ture
p.s.: Gledam tisto kolo (pokal) ...A bi se dalo recimo narediti obesek oz pokal v obliki čolna ? Da ga podarimo Admin-u za 10 obletnico ture
-
tyson
david_bergoc napisal/-a:zanimivi izdelki...nekateri na pogled, drugi pa verjetno iz oči umetnika![]()
Seveda bi se dalo. Upam samo, da nebi imel premalo časa. Če obstaja kaka fotka njegovega čolna-barke, mi bo malo lažje. (obesek je lahko za ključe, priporočam pa kot značko, kot priponko za jakno, čepico...Seveda je lahko v obliki kipca, ampak to potem nekje stoji, vidijo pa redki.)
Če ni problem, detalje dogovoriva-mo na ZS. Danes imam obiske in ne bom toliko prisoten na forumu.
Ravnokar sem objavil na FB Petrino spodobno veliko sliko...mislim, da bi si jo marsikdo želel imet na steni za spomin...
Nazadnje spremenil tyson, dne Ne Apr 22, 2018 08:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tyson
Ravnokar sem objavil na FB Petrino večje delo...kaj podobnega, ko nas-vas zadanejo lepi spomini, jih Petra lahko ovekoveči na edinstven način. 
- Primus
- moto-nautika.com
- Sea hub
- Tapetništvo Barh
- Harpon
Morda bi bila selitev teme o nakitu in dioramah na desno večje darilo za Admina kot pehar v obliki njegove barke.
brez zamere ampak to se mi ne zdi nek presežek v umetnosti
lahko je za koga to sprejemljivo zame pač ni, glede na to, da si nas potegnil za jezik kaj si mislimo
sicer imajo vsake oči svojega malarja kot se reče ampak po tem kar sem videl je to en ljubiteljski izdelek v katerem(predvsem slikah?) se kaže manjko znanja prespektive in osnovnih likovno teoretskih zakonov
pa še 1x moje OSEBNO mnenje, ker si pač to ponudil v pregled
drugače se pa strinjam s SR290
lahko je za koga to sprejemljivo zame pač ni, glede na to, da si nas potegnil za jezik kaj si mislimo
sicer imajo vsake oči svojega malarja kot se reče ampak po tem kar sem videl je to en ljubiteljski izdelek v katerem(predvsem slikah?) se kaže manjko znanja prespektive in osnovnih likovno teoretskih zakonov
pa še 1x moje OSEBNO mnenje, ker si pač to ponudil v pregled
drugače se pa strinjam s SR290
SR 290 napisal/-a::D Ko to berem se mi na desni pojavlja en kup reklam, kot recimo:
- Primus
- moto-nautika.com
- Sea hub
- Tapetništvo Barh
- Harpon
Morda bi bila selitev teme o nakitu in dioramah na desno večje darilo za Admina kot pehar v obliki njegove barke.
Se strinjam! Ta objava ni nič drugega kot reklama, da bi s prodajo izdelkov nekaj zaslužil, to pa spada na desno stran, zraven pa seveda še prispevek za vzdrževanje foruma. Brez zamere...
Ja nimas kaj.Nekomu je kiceraj vsec nekomu ne.Vsekakor bos nasel stranke z tole samo dvomim da tu gor.Srecno
-
tyson
Se strinjam! Ta objava ni nič drugega kot reklama, da bi s prodajo izdelkov nekaj zaslužil....
Tudi sam se strinjam s tem...res je, rad bi dodal kak € v v najim proračun, glede na to, da sem uradno brezposelen...
Glede komentarjev...vsake oči imajo svojega malarja...velja za vsako stvar od bicikla do čolna...dodam lahko samo to, da mi je všeč, ker je bilo v dveh dneh čez 250 ogledov...in ne zdi se mi malo...
Na desno pa se rad prestavim...dokler pa ne bo cekina za boljše reklamiranje, je odprta tale tema z linkom.
Tudi sam se strinjam s tem...res je, rad bi dodal kak € v v najim proračun, glede na to, da sem uradno brezposelen...
Glede komentarjev...vsake oči imajo svojega malarja...velja za vsako stvar od bicikla do čolna...dodam lahko samo to, da mi je všeč, ker je bilo v dveh dneh čez 250 ogledov...in ne zdi se mi malo...
Na desno pa se rad prestavim...dokler pa ne bo cekina za boljše reklamiranje, je odprta tale tema z linkom.
-
tyson
Hvala za komentarje.
Brez skrbi, vem s čim imam opravit...digustikum non disputandum (tako nekako), torej mnenja bodo deljena in prav je tako.
Brez skrbi, vem s čim imam opravit...digustikum non disputandum (tako nekako), torej mnenja bodo deljena in prav je tako.
-
tyson
Popravek:
degustibus non disputandum = o okusih se ne razpravlja
degustibus non disputandum = o okusih se ne razpravlja
-
Daki
Tyson, jaz vaju pa podpiram. Le tako naprej 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost