Plačevanje hrvaških položnic
Moderatorji: moderator2, moderator
Plačevanje hrvaških položnic
Lepo prosim za podatek, kako plačujete hrvaške položnice. Kateri spletni način je najcenejši? Ali združujete zneske položnic za istega prejemnika?
- 1stofficer
- Admiral
Re: Plačevanje hrvaških položnic
Js placujem prek poste, spletni dostop. Dost enostavn, mal stroskov. Trgajo s kreditne kartice.
Le, da nekatere poloznice zdaj v kaslcu dol cakajo, kar pa ni glih moj problem
Le, da nekatere poloznice zdaj v kaslcu dol cakajo, kar pa ni glih moj problem
Danes sem poskusil preko SKB spletne banke, za 130 HRK predvidena provizija 5€. Bomo videli, ko bo izvedeno, koliko dejansko je provizije.
- 1stofficer
- Admiral
Sandi__ napisal/-a:Danes sem poskusil preko SKB spletne banke, za 130 HRK predvidena provizija 5€. Bomo videli, ko bo izvedeno, koliko dejansko je provizije.
Lol, za 20 eur 5 eur provizije !!! To je f'n 25%
Lopovi
Saj zato sprašujem, kako plačujete v teh časih.
Jaz plačujem preko spletnega bančništva na Delavski hranilnici s provizijo 29 centov na položnico, pa je to plačilo v Slovenijo ali pa tukaj v Italiji ali v Nemčijo. Velja razmisliti o zamenjavi banke. 
Elektriko HEP-u kdo plačuje kar celoten znesek naenkrat?
- 1stofficer
- Admiral
sej sem napisal. Njihova online posta. Provizija je najbrz zelo majhna saj sploh ne opazim razlike.Sandi__ napisal/-a:Saj zato sprašujem, kako plačujete v teh časih.
HEP tut jaz placam ponavad kar po par poloznic skupaj. Da ne zalozim kam poloznic, ki pridejo skupaj za celo obdobje in pozabim na vse skup...
1stofficer napisal/-a:sej sem napisal. Njihova online posta. Provizija je najbrz zelo majhna saj sploh ne opazim razlike.Sandi__ napisal/-a:Saj zato sprašujem, kako plačujete v teh časih.
HEP tut jaz placam ponavad kar po par poloznic skupaj. Da ne zalozim kam poloznic, ki pridejo skupaj za celo obdobje in pozabim na vse skup...
http://www.eposta.hr
za pridobitev gesla je potreben OIB ... Provizija 2 kuni po položnici.
Za štrom sam seštejem znesek za pol leta in plačam na eni položnici - brez problema.
Tomaž 1000x hvala. Izvedel postopek, samo SMS-a nisem prejel s prvim geslom. Upam, da pride po pošti.
za HEP jaz kar za eno leto v naprej plačam, pa potem trgajo od preplačanega zneska. to lahko narediš ko si enkrat dol. Če je pa kaj bolj perečega, pa pač požreš tistih 5 evrov, kaj pa je to že za en znesek.
Moj HEP je pri Geni. So bolj prijazni in cenejši. Tudi jaz jih v naprej kreditiram.
LP
Boris
Boris
Plačujem preko hrvaške epošta portala,samo moreš bit prijavljen,provizija 2hrk.
Plačevanje se je še malo poenostavilo. Plačevanje preko HR aplikacije ePošta omogoča skeniranje položnic preko kode. Zbrane položnice se zberejo v košarici. Košarico na koncu plačaš s plačilno kartico.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=hr&gl=US
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=hr&gl=US
Za Hrvaško je plačilo položnice 6,90 EUR provizije preko DH, ni poceni.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta