Najem apartmaja skupaj z motornim čolnom

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

naix

Najem apartmaja skupaj z motornim čolnom

OdgovorNapisal/-a naix » To Jun 15, 2021 11:05

Pozdravljeni,
zanima me če poznate koga - imate kakšne izkušnje, da kdo oddaja apartma skupaj z motornim čolnom (gumica ali plastika cca. 5m, cca. 40HP)? Hrvaška. Torej, da ponuja vse v kompletu, da imaš pred apartmajem ali pa blizu parkiran čoln. Da ne gulš vsak dan iste plaže.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

Re: Najem apartmaja skupaj z motornim čolnom

OdgovorNapisal/-a kr en » To Jun 15, 2021 22:30

naix napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me če poznate koga - imate kakšne izkušnje, da kdo oddaja apartma skupaj z motornim čolnom (gumica ali plastika cca. 5m, cca. 40HP)? Hrvaška. Torej, da ponuja vse v kompletu, da imaš pred apartmajem ali pa blizu parkiran čoln. Da ne gulš vsak dan iste plaže.

Pa da pride pote u Lublano, bi blo tud fajn, ane? :)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » To Jun 15, 2021 23:12

... pa da je hladen pir vsak dan skupaj z ledom že v torbi na čolnu, pa bencin dotankan, da ne izgubljaš časa po nepotrebnem.
Aja... pa da ni predrago, seveda. :wink:
Uporabniški avatar
Paco
Admiral
Kraj: Lj-Pag

OdgovorNapisal/-a Paco » Sr Jun 16, 2021 07:40

Ah dajte no, ne zafrkavajte cloveka s popolnoma legitimnim vprasanjem.

Saj ni rekel da hoce zastojn niti ni cene omenil.
Znanec je tocno tako kombinacijo oddajal a ima coln v okvari sedaj, je bilo pa to kaksnih 300+ ejrov takrat, aja pa prvi red do mora...tko da , ja.

V tujini , tujini pa to sploh ni nekaj neobicajnega.

Nasvet:
Najlazje morda vprasas rent a boat podjetje v mestu kamor mislis da bi sel in z njim dealas potem kombinacijo saj ima 90% njih tudi apartmaje..samo za ceno se moras se pogoditi.

Probaj Novaljo, mr.Vidas Eugen rent a boat

Lpp
pojdi se z bikom bost!
igor11
Kontraadmiral
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a igor11 » Sr Jun 16, 2021 09:50

Večina rent a boat imajo še apartmaje, sam problem je v željeni kombinaciji 5m in 40 konjev. Te kombinacije se skoraj ne oddajajo, večina ima pri 5m močnejši motor in tudi 5m banje za rentat počasi izginjajo, ker jih nadomeščajo daljše. Na Malem lošinju ima Rent a boat GOF, apartmaje in 5m pasare z 30 Ps, 4,8m gumenjak z kakšni konjem več.
morje, morje...
naix

OdgovorNapisal/-a naix » Sr Jun 16, 2021 15:06

Paco napisal/-a:Ah dajte no, ne zafrkavajte cloveka s popolnoma legitimnim vprasanjem.

Saj ni rekel da hoce zastojn niti ni cene omenil.
Znanec je tocno tako kombinacijo oddajal a ima coln v okvari sedaj, je bilo pa to kaksnih 300+ ejrov takrat, aja pa prvi red do mora...tko da , ja.

V tujini , tujini pa to sploh ni nekaj neobicajnega.

Nasvet:
Najlazje morda vprasas rent a boat podjetje v mestu kamor mislis da bi sel in z njim dealas potem kombinacijo saj ima 90% njih tudi apartmaje..samo za ceno se moras se pogoditi.

Probaj Novaljo, mr.Vidas Eugen rent a boat

Lpp

Prvih dveh odgovorov sploh ne bom komentiru, ker je škoda besed. Paco hvala za napotek, bom preveril. Če so ljudje pošteni, denar še nikoli ni bil problem in mi ni težko plačat.

Igor11 hvala tudi tebi za napotek. Metražo in konjažo sem seveda napisal kot okvirne "zahteve". Preverim tale GOF.

Če ima še kdo kakšne dobre izkušnje s takim najemom "v kompletu", prosim napišite. :)
Morje1967

OdgovorNapisal/-a Morje1967 » So Jul 24, 2021 10:19

Pozdravljen. Pojdi na stran darkec. Si. Možakar je v TRIBUNJU PRI VODICAH. IMA 6 ČOLNOV OD 60 DO 200KM IN UGODNE CENE. OB NAJEMU COLNA DOBIŠ GRATIS APP. MI SMO ZE KORISTILI IN BILI ZELO ZADOVOLJNI. IMAŠ LAHKO SAMO SOBO, ALI APP CCA 120M2.ZUNAJ JE BAZEN BILJARD ROČNI NOGOMET IN VSE KORISTIS GRATIS. LAHKO POVEŠ ZA MENE LP PETER LAŠKO.
Morje1967

OdgovorNapisal/-a Morje1967 » So Jul 24, 2021 10:21

Mene pa zanima ker sem trenutno v Poreču če ima gdo kakšen nasvet kje ugodno najet čoln od 5 do7 m. Lp
Uporabniški avatar
Zmago1
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Zmago1 » Če Avg 26, 2021 12:05

Morje1967 napisal/-a:OB NAJEMU COLNA DOBIŠ GRATIS APP. MI SMO ZE KORISTILI IN BILI ZELO ZADOVOLJNI. IMAŠ LAHKO SAMO SOBO, ALI APP CCA 120M2.

Ker čolna ne rabim bi vzel samo gratis 120m2 appartma , hvala :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta