Sprememba
Moderatorji: moderator2, moderator
Sprememba
Po 21 letih na morje brez barke.
Zaenkrat je občutek dober. Bova videla?
lp
Zaenkrat je občutek dober. Bova videla?
lp
Re: Sprememba
Na katerem področju pa si
Če imaš željo, te morda kak Morjeplovec lahko odpelje kakšen krog
Če si za, napiši telefonsko številko
Če imaš željo, te morda kak Morjeplovec lahko odpelje kakšen krog
Če si za, napiši telefonsko številko
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Jaz ti lahko brisačo za na plažo posodim 
Tretji dan je fertik veselja na kopnem. Pol pa gledaš čolne, ladje, supe...
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Pol pa gledaš čolne, ladje
Jaz sem ravno danes gledal eno lepo barko in rekel ženi: strošek te barke je vsaj 20 jurjev na leto
Po letih izkušenj z barkami začneš manj romantično gledat na njih, ker veš, koliko stroškov, dela in problemov je z njimi.
Jaz sem si po svoje kar oddahnil, ko sem letos prodal barko in prav nič ne pogrešam problemov in stroškov z njo.
Me pa včasih še zamika kakšna barka, ampak me hitro mine
A je 20k na let velik za barko? Enim je. Drugim ni.
Eni za pavšal za kamp prikolico plačajo 7k na let. Pa od tega pol leta sploh tam ne smejo bit.
Eni za pavšal za kamp prikolico plačajo 7k na let. Pa od tega pol leta sploh tam ne smejo bit.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Nisem se želel spuščati v to, ali je 20.000€ na leto veliko (za večino itak je), ampak sem hotel samo povedat, da se je treba zavedat, kaj lastništvo barke prinaša s sabo. Stroške, delo in probleme. Večja kot je barka, večji so stroški in problemi, in več je dela z njo. Stroške lahko sicer znižaš na račun svojega časa in dela, ampak vsi tega nočejo, ali pa ne znajo.
Jaz sem na srečo uspel združit prijetno s koristnim in barke niso samo moj hobi, ampak tudi posel
Jaz sem na srečo uspel združit prijetno s koristnim in barke niso samo moj hobi, ampak tudi posel
Zame je najpomembnejše, da vreme ni več pomembno!
lp
lp
A veš, da jaz še zmeraj včasih Aladina in Windy pogledam... iz navade 
Pol te ne skrbi fronta ki potuje prot Umagu napadat moj bimini,moje štrike...
polanc napisal/-a:Pol te ne skrbi fronta ki potuje prot Umagu napadat moj bimini,moje štrike...
Što južnije, to tužnije. Pr nas sončno. Tok je lep ureme, da še zdele sonce sije.
Brane! Na Krapnju jugo 20-25, že ceu dan mau pljuc, pljuc.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Brane! Na Krapnju jugo 20-25, že ceu dan mau pljuc, pljuc.
A Bladzo je še z vami? Nej merka televizijo, da mu ne bo spet na tla padla in se razbila
-
navtik_borut
- Admiral
H2O napisal/-a:AEgir napisal/-a:Pol pa gledaš čolne, ladje
Jaz sem si po svoje kar oddahnil, ko sem letos prodal barko in prav nič ne pogrešam problemov in stroškov z njo.
Me pa včasih še zamika kakšna barka, ampak me hitro mine
Pluješ verjetno še vedno (pač ne s svojo)?
Ja, čeprav letos nisem dosti.
Je pa dober občutek, ko si na tuji barki in te boli k.rac, če je dovolj olja v motorjih, ali če se bo kaj pokvarilo
Novi lastnik moje prejšnje barke me skoraj vsak teden pokliče, da mu je kaj crknilo, ali da mu kaj nagaja
. Sicer malenkosti in ponavadi je sam kriv, ampak mu povem, da se barke pač kvarijo. Sploh, če je še ne poznaš dobro in ne veš, na kaj moraš bit pozoren. Pa vse sem mu na dolgo in široko razložil ob prevzemu. Ampak očitno me sploh ni poslušal.
Je pa dober občutek, ko si na tuji barki in te boli k.rac, če je dovolj olja v motorjih, ali če se bo kaj pokvarilo
Novi lastnik moje prejšnje barke me skoraj vsak teden pokliče, da mu je kaj crknilo, ali da mu kaj nagaja
zebri je očitno brez barke lepo
Cel teden se nič ne javlja, da opiše situacijo
Cel teden se nič ne javlja, da opiše situacijo
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost